Artikel top billede

B&O Play sælger tre produkter i minuttet - om 4.600 år er verdensherredømmet på plads

B&O Play har indtil videre haft en kanon jul, og med et supersalg er det nærtliggende spørgsmål jo selvfølgelig: Hvornår vil B&O Play overtage Danmark?

Mens det stadig står tungt til for moderskibet Bang & Olufsen i Struer, sågår det strygende for B&O Play i Lyngby. B&O Play er Bang & Olufsens subbrand rettet mod det unge, urbane og mere hippe publikum.

Men det hitter i hvert fald hos de hippe.

Ifølge B&O bliver solgt tre B&O Play-produkter i minuttet på verdensplan, og alene i november har B&O Play omsat for lige så meget som i hele tredje kvartal sidste år, hvilket gør denne jul til den største salgssucces i virksomhedens historie.

Det er specielt to produkter, som står for en stor del af rekordsalget. BeoPlay A2, den lille trådløse højtaler med læderstropper, har solgt 200.000 enheder på verdensplan, og H8, et trådløst headset med aktiv støjreduktion, har solgt 70.000.

Så hvornår har B&O overtaget Danmark?

Så det store spørgsmål er jo selvfølgelig: Med tre solgte produkter i minuttet hvornår har B&O så overtaget verdensherredømmet? Hvornår kan CEO Henrik Taudorf Lorensen kalde sig Supreme Leader of The World styret af dansk design fra legender som Jakob Wagner?

Vi har spurgt Computerworlds afdeling for Yderst Useriøs Statistik og kommet frem til, at vi alle i udgangen af maj, 2019 vil gå rundt med et H8 på hovedet eller har A2 til at spille til tapasen, når vi er på skovtur..

Til sammenligning ville det tage Apple cirka 13 dage at opnå dansk dominans, da Apple tilbage i 2013 på sit højeste solgte 411.000 telefoner om dagen.

Lidt længere ville det tage, hvis det er verdensherredømmet B&O Play går efter. Da skulle vi vente cirka 4.600 år før, at den B&O Play'ske overmagt ville kontrollere os fra Danmark til Mozambique. Og eftersom at der bliver født 150 nye verdensborgere hvert minut - langt højere end B&O Plays tre solgte i minuttet - så vil det faktisk aldrig ske.

Tallene udregnet af Computerworlds afdeling for Yderst Useriøs Statistik, og derfor også skrevet med et glimt i øjet, men vi under faktisk B&O Play det bedste og vil ønske tillykke med det flotte julesalg.

Vi har testet både successen H8 og dets lillebror, H7, og begge produkter er skønne headset med en lyd i topklassen og et design som oser af klassisk, dansk design - hvis altså du vil betale prisen for det.

Læs også: Ny højttaler fra B&O Play: Atypisk form skal give lyd til hele rummet
IT-JOB

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teknisk tester til MOMS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere