Artikel top billede

Microsoft til Apples kunder: Sådan skifter I til vores Surface Book

"Vi ønsker, at du skal være tryg ved at skifte fra Mac til Surface Book," lyder den direkte besked fra Microsoft på nye webside.

Microsofts Surface Book er et af de mest omtalte produkter i det seneste år.

Surface Book er Microsofts forsøg på at bygge verdens bedste bærbare computer, og som vores test af maskinen tidligere har vist, er Microsoft godt på vej mod at nå det mål (selvom der stadig er et par mangler).

Vi har endnu ikke fået Surface Book på det danske marked, og derfor kender vi heller ikke de danske priser, men der er dog næppe nogen tvivl om, at Microsoft med Surface Book befinder sig i den tunge ende af prisskalaen.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel

Derfor er den oplagte sammenligning også Apples Mac-computere, der også bygger på et elegant og gennemtænkt design - og relativt høje priser.

Det er nok også derfor, at Microsoft netop har lanceret et nyt website, der retter sig direkte mod de forbrugere, der i dag er på Mac-vognen, men som Microsoft nu gerne vil have til at købe en Surface Book i stedet.

"Velkommen! Uanset om du overvejer en Microsoft Surface Book eller allerede har købt en, vil vi gerne sige tak!" lyder det på Microsofts webside. 

"Computere, og de minder du gemmer på dem, er enormt personlige. Vi ved, at det at flytte disse minder fra én platform til en anden kan være hårdt for nerverne, og at det kan virke skræmmende at lære ny software at kende."

"Vi ønsker at gøre skiftet så let som muligt. Hvis du i øjeblikket har en Mac og har spørgsmål om at skifte til Microsoft Surface Book og Windows 10, har vi designet denne side til at hjælpe dig med at komme i gang."

Sådan flytter du dine filer

Microsoft viser på websiden eksempelvis de besøgende, hvordan de flytter billeder, filer og mails fra en Mac til Surface Book, og hvordan Surface Book kan anvendes sammen med iPhone, iCloud og iTunes.

Der er ingen tvivl om, hvad selskabets ærinde er:

"Vi ønsker, at du skal være tryg ved at skifte fra Mac til Surface Book."

Det er kun et par måneder siden, Microsoft var ude med et lignende tiltag, hvor selskabets lancerede en app til Android, der skulle overbevise Android-brugerne om, at der skam er masser af gode apps til Windows-smartphones.

"Overvejer du at skifte din Android ud med en Windows Phone? AppComparison identificerer dine favorit Android-apps og matcher dem med apps, der er tilgængelige i Microsoft Store," lød det fra Microsoft.

Se vores test af Surface Book her:

Læs også:

Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel

Microsoft klar med app til Android-brugerne: Skal aflive frygt for særligt Windows-problem




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere