Artikel top billede

Her er 10 interessante job - masser af job til web-, app- og software-udviklere

Er du på jagt er et nyt it-job, så skal du læse med her.

Der er mere end 150 ledige it-stillinger i øjeblikket, og virksomhederne ser ud til især at være på udkig efter web-, software-, og app-udviklere.

I samarbejde med vores søstervirksomhed IT-Jobbank har vi gennemgået bunken af ledige it-stillinger og fundet øjeblikkets ti mest interessante it-job. 

Blandt dem finder du blandt andet udvikler-job hos to store danske medievirksomheder samt et job hos en dansk iværksætter-virksomheder med mere end 10 millioner månedlige brugere. 

Se alle 10 job herunder:

1. Frontend-udvikler til TV 2 PLAY i Odense

Hos TV2 Play kommer du til at indgå i et team bestående af seks udviklere og tre streaming-specialister. Teamet har blandt andet ansvar for tv2play.dk og TV 2 PLAY's apps til Chromecast, smartphones, tablets og smart TV.

Derudover har teamet ansvaret for enkodning, transkodning og distribution af live- og VOD-indhold til brugerne på TV 2 PLAY og på tv2.dk.

Læs mere om jobbet her

2. Webudvikler med fokus på backend til Politiken i København

Politiken er på jagt efter flere kolleger til mediets udviklingsafdeling på Rådhuspladsen. Her arbejder Politiken på at udvikle fremtidens publicistiske nyheds- og holdningsmedier til alle digitale platforme - især mobilen - som hver måned bliver brugt af over en million danskere.

Læs mere om jobbet her

3. Systemudvikler til Fullrate i København

Hos Fullrate får du mulighed for at prøve kræfter med alle faser af systemudviklingen -  analyse, design, implementering, dokumentation, test og idriftsætning, og du får desuden mulighed for at deltage i produktudviklingsforløb. Endvidere skal du forvente at tage del i applikationsdriften af de udviklede systemer.

Læs mere om jobbet her

4. Systematic i Århus søger Android, IOS og web-udviklere til Healthcare

Som erfaren udvikler bliver du en vigtig brik i arbejdet med at udvikle borgerjournalen Columna Cura til Danmarks kommuner. I arbejdet kommer du tæt på kunden og får mulighed for at gøre en forskel for brugerne af Columna Cura samt sætte dit aftryk på den færdige løsning.

Læs mere om jobbet her

5. ScanCommerce i Kolding søger en Webudvikler til e-handelsløsninger

Som webudvikler får du - i samarbejde med dit team i Kolding samt eksterne udviklingsteams i Polen og Ukraine - hovedansvaret for at servicere eksisterende og nye kunder.

I samarbejde med dine kolleger vil du komme til at arbejde på eksisterende løsninger samt nye funktionaliteter på platformen.

Læs mere om jobbet her

6. C# Cloud Developer til MovieStarPlanet i København

MovieStarPlanet bliver hver måned brugt af 10 millioner børn i hele verden. Nu får du mulighed for hjælpe MoiveStarPlanet med at gøre den oplevelse endnu bedre.

Hos MovieStarPlanet får du mulighed for kaste dig ud i en karriere, hvor du specialiserer dig i Amazon Web Services.

Det kommer til at foregå virksomhed, der stadigvæk har iværksætter-ånden indtakt.

Læs mere om jobbet her.

7. SDC i Ballerup søger en software-udvikler

Som software-udvikler hos SDC kommer du til at deltage i projekter og arbejde med vedligeholdelse i virksomhedens Derivatives & Risk-afdeling.

Dine primære ansvarsområder bliver teknisk design, udvikling, og test af både et nyt capial markets-system samt de propitære løsninger, der er en del af systemet. 

Læs mere om jobbet her

8. Assure Wealth i Hellerup søger Software-udvikler til nystartet fintech-virksomhed

Assure Wealth søger en dygtig softwareudvikler, der skal være med til at forme it-udviklingen i virksomheden. 

Her kommer du til at arbejde i et lille dynamisk team, hvor der er fokus på samarbejde, men alle har deres eget ansvarsområde og særlige kompetencer.

Læs mere om jobbet her

9. InCare Systems i Struer søger en NET-udvikler til fremtidens velfærdsteknologier

Som .Net-udvikler får du mulighed for at præge InCare-systemets design og fortsatte udvikling i form af valg af teknologier, indførelse af nye værktøjer og udførelse af konkrete kodeopgaver.

Baseret på teamets input omkring teknologi og design vil du i tæt samarbejde med projektlederen fastlægge en roadmap for InCare-systemet og sikre, at udviklingsplanerne realiseres.

Læs mere om jobbet her

10. Smartday i Rødovre søger en Lead-udvikler til mobilløsninger

Som lead-udvikler bliver du ansvarlig for teamet og produktudviklingen af Smartday. Vi håndterer dagligt transaktioner for mange millioner kroner, så du får ansvar for en række forretningskritiske systemer og får stor indflydelse på vores succes.

Læs mere om jobbet her. 

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed IT-Jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der lige nu over 150 aktive stillinger indenfor udvikling på it-jobbank. Find dem her.


Flere artikler om Job & Karriere

Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark eller Region Midtjylland? Så skal du læse med her.

Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her
Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu