Artikel top billede

Foto: Povl Rasmussen

YouSee henter ny direktør fra hollandsk telegigant

Den danske kabel-tv-gigant udskifter topchefen.

Det danske bredbånds- og kabeltv-selskab YouSee har ansat hollandske Jaap Postma som ny administrerende direktør.

Det oplyser YouSees moderselskab, TDC, i en pressemedddelelse.

Den 41-årige Jaap Postma kommer fra en chef-stilling i det nederlandske teleselskab KPN, og han overtager direktør-posten den 10. maj. 

Fokus på kundeoplevelse 

I pressemeddelelsen oplyser TDC's administrerende direktør Pernille Erenbjerg at valget er faldet på Jaap Postma, fordi han i sine tidligere stilling hos KPN har udvist "et stærkt fokus på kundeoplevelser og produktudvikling".

"Han er i den grad lykkedes med at skabe en klar position på det hollandske marked inden for sammenhængende løsninger til private kunder, hvilket netop også er YouSees varemærke," lyder det fra Pernille Erenbjerg i pressemeddelelsen.

Jaap Postma har en kandidatgrad i økonomi fra det hollandske University of Gronningen, og han afløser Rene Brøchner, der indtil nu har været konstitueret administrerende direktør for YouSee.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere