Artikel top billede

Foto: Povl Rasmussen (Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee henter ny direktør fra hollandsk telegigant

Den danske kabel-tv-gigant udskifter topchefen.

Det danske bredbånds- og kabeltv-selskab YouSee har ansat hollandske Jaap Postma som ny administrerende direktør.

Det oplyser YouSees moderselskab, TDC, i en pressemedddelelse.

Den 41-årige Jaap Postma kommer fra en chef-stilling i det nederlandske teleselskab KPN, og han overtager direktør-posten den 10. maj. 

Fokus på kundeoplevelse 

I pressemeddelelsen oplyser TDC's administrerende direktør Pernille Erenbjerg at valget er faldet på Jaap Postma, fordi han i sine tidligere stilling hos KPN har udvist "et stærkt fokus på kundeoplevelser og produktudvikling".

"Han er i den grad lykkedes med at skabe en klar position på det hollandske marked inden for sammenhængende løsninger til private kunder, hvilket netop også er YouSees varemærke," lyder det fra Pernille Erenbjerg i pressemeddelelsen.

Jaap Postma har en kandidatgrad i økonomi fra det hollandske University of Gronningen, og han afløser Rene Brøchner, der indtil nu har været konstitueret administrerende direktør for YouSee.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere