Artikel top billede

Foto: Povl Rasmussen (Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee henter ny direktør fra hollandsk telegigant

Den danske kabel-tv-gigant udskifter topchefen.

Det danske bredbånds- og kabeltv-selskab YouSee har ansat hollandske Jaap Postma som ny administrerende direktør.

Det oplyser YouSees moderselskab, TDC, i en pressemedddelelse.

Den 41-årige Jaap Postma kommer fra en chef-stilling i det nederlandske teleselskab KPN, og han overtager direktør-posten den 10. maj. 

Fokus på kundeoplevelse 

I pressemeddelelsen oplyser TDC's administrerende direktør Pernille Erenbjerg at valget er faldet på Jaap Postma, fordi han i sine tidligere stilling hos KPN har udvist "et stærkt fokus på kundeoplevelser og produktudvikling".

"Han er i den grad lykkedes med at skabe en klar position på det hollandske marked inden for sammenhængende løsninger til private kunder, hvilket netop også er YouSees varemærke," lyder det fra Pernille Erenbjerg i pressemeddelelsen.

Jaap Postma har en kandidatgrad i økonomi fra det hollandske University of Gronningen, og han afløser Rene Brøchner, der indtil nu har været konstitueret administrerende direktør for YouSee.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere