Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Her er otte ledige stillinger til it-freelanceren

Læs med her, hvis du er på jagt efter et nyt it-job.

Kloge hoveder forudser ofte, at vi alle bliver freelancere i fremtiden.

Tiltaler den fleksible freelance-tilværelse også dig, så har vi i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank fundet ni interessante freelance-stillinger, der er ledige netop nu.

Her finder vi attraktive freelance-stillinger i blandt andet finanssektoren og i transportbranchen.

Se alle ni stillinger herunder: 

1. It-virksomheden Mjølner søger dygtige softwareudviklere til freelance-opgaver

It-virksomheden Mjølner søger flere freelance softwarekonsulenter med mindst fem års erfaring, der skal løse komplekse opgaver hos nogle af de største virksomheder i Jylland. 

Læs mere om stillingen her.

2. Dynamics NAV-konsulent til virksomhed med internationalt udsyn

En mellemstor virksomhed med internationalt perspektiv søger en ung fremadstormende Dynamics NAV-profil, som kan agere både som NAV-udvikler og koordinator. 

Læs mere om stillingen her

3. Større finansiel virksomhed søger freelance it-arkitekt 

En større finansiel virksomhed, søger en freelance it-arkitekt med stærke kompetencer inden for risk management. I jobbet skal du være med til at sikre en stabil og sikker leverance af infrastrukturløsningen, og du skal have erfaring med etablering af komplekse infrastrukturløsninger. 

Læs mere om stillingen her

4. Freelance it-supporter til stor Aarhus-virksomhed 

I Aarhus-området leder en større dansk virksomhed efter en alsidig freelance it-supporter til en servicedesk-funktion. I stillingen vil du komme til at indgå i et team med fire interne servicedesk-medarbejdere, der blandt andet skal stå til rådighed i forbindelse med spidsbelastningsperioder og ferieperioder uden for den normale sæson.

Læs mere om stillingen her.

5. Freelance java-udvikler søges til større projekt 

En erfaren javaudvikler søges til et større projekt af længere varighed i Nordjylland eller København. Javaudvikleren vil komme til at indgå i et større team, der varetager flere forskellige java-projekter. 

Læs mere om stillingen her

6. Storkøbenhavnsk finans-virksomheder søger javaudvikler 

En storkøbenhavnsk finansvirksomhed søger netop nu en stærk java-udvikler til en freelanceansættelse i syv måneder. Du vil komme til at indgå i et større team af kompetente udviklere, hvor du får til opgave at udtrække data fra mainframe til javabaseret servicelag.

Læs mere om stillingen her

7. Bliv it-udviklingschef på freelance-basis

En virksomhed i transportsektoren søger en erfaren it-udviklingschef på freelance-basis. Du kommer til at indgå i et udviklingsteam med ni udviklere, og du skal have erfaring med personaleledelse. 

Læs mere om stillingen her

8. Nordjysk virksomhed søger .net-udvikler med EPI-servererfaring

En nordjysk virksomhed søger en dygtig freelance .net-udvikler, der har erfaring med EPI-servere. Opgaverne kommer til at omhandle back-end-udvikling samt vedligehold af site-funktionaliteter på EPI-serverplatformen. 

Læs mere om stillingen her.  

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank