Næste skridt i digitaliseringen: De 'levende' tjenester er lige på trapperne

Når du sætter dig ind i din bil og din smartphone siger "Tæt trafik: Der er 25 minutter til hjem", så er du en del af den it-revolution, som finder sted lige nu. Hør eksperten Mark Curtis forklare, hvad det betyder for din it og din organisation.

Når du sætter dig ind i din bil og din smartphone siger "Tæt trafik: Der er 25 minutter til hjem", så er du en del af den it-revolution, som finder sted lige nu. 

"Living Services" kalder engelske Mark Curtis de digitale tjenester, som er designet til at forvente og modsvare dine behov.


De bedste af dem reagerer på ændringer i omgivelserne og bevægelsesmønstre i real-time. Og de vil ifølge Mark Curtis ændre den måde, som vi lever, arbejder og leger på.

Det er derfor du skal finde en kop kaffe, sætte dig godt til rette og se Mark Curtis foredragsvideo her toppen af artiklen.

Oplægsholderen Mark Curtis er stifter og chief client officer i designfirmaet Fjord. Han har arbejdet med det digitale, mobility og design de seneste 30 år. 

Han holdt foredrag på Computerworld Summit 2016, der fandt sted fornylig.

I det eksklusive Computerworld-foredrag fortæller Mark Curtis om: 

- At alt vil blive digitaliseret og at næste skridt er 'living services', hvor service i real-time ændrer sig med udgangspunkt i kunden.

- Hvordan forbrugernes forventninger har ændret sig efter' at de har oplevet de nemme og brugervenlige løsninger hos digitaliserede virksomheder.

- Hvordan et serviceeftersyn på Mark Curtis' bil blev til en behagelig oplevelse med digitale løsninger - og hvordan han nu undrer sig over. at alle de andre serviceleverandører ikke lever op til den standard. 

- Hvorfor Amazon ser ud til at vinde platformskrigen i hjemmet med Echo-tjenesten. 

- At du bliver overhalet, hvis du kun fokuserer på prisen og at levere tjenester så billigt som muligt.

Mark Curtis talte på Computerworld Summit 2016.

Du kan allerede nu reservere din gratis plads på Summit 2017

Læs også:

Derfor vil bil-firmaerne få afgørende betydning for it-firmaerne i de kommende år