Næste skridt i digitaliseringen: De 'levende' tjenester er lige på trapperne

Når du sætter dig ind i din bil og din smartphone siger "Tæt trafik: Der er 25 minutter til hjem", så er du en del af den it-revolution, som finder sted lige nu. Hør eksperten Mark Curtis forklare, hvad det betyder for din it og din organisation.

Når du sætter dig ind i din bil og din smartphone siger "Tæt trafik: Der er 25 minutter til hjem", så er du en del af den it-revolution, som finder sted lige nu. 

"Living Services" kalder engelske Mark Curtis de digitale tjenester, som er designet til at forvente og modsvare dine behov.

De bedste af dem reagerer på ændringer i omgivelserne og bevægelsesmønstre i real-time. Og de vil ifølge Mark Curtis ændre den måde, som vi lever, arbejder og leger på.

Det er derfor du skal finde en kop kaffe, sætte dig godt til rette og se Mark Curtis foredragsvideo her toppen af artiklen.

Oplægsholderen Mark Curtis er stifter og chief client officer i designfirmaet Fjord. Han har arbejdet med det digitale, mobility og design de seneste 30 år. 

Han holdt foredrag på Computerworld Summit 2016, der fandt sted fornylig.

I det eksklusive Computerworld-foredrag fortæller Mark Curtis om: 

- At alt vil blive digitaliseret og at næste skridt er 'living services', hvor service i real-time ændrer sig med udgangspunkt i kunden.

- Hvordan forbrugernes forventninger har ændret sig efter' at de har oplevet de nemme og brugervenlige løsninger hos digitaliserede virksomheder.

- Hvordan et serviceeftersyn på Mark Curtis' bil blev til en behagelig oplevelse med digitale løsninger - og hvordan han nu undrer sig over. at alle de andre serviceleverandører ikke lever op til den standard. 

- Hvorfor Amazon ser ud til at vinde platformskrigen i hjemmet med Echo-tjenesten. 

- At du bliver overhalet, hvis du kun fokuserer på prisen og at levere tjenester så billigt som muligt.

Mark Curtis talte på Computerworld Summit 2016.

Du kan allerede nu reservere din gratis plads på Summit 2017

Læs også:

Derfor vil bil-firmaerne få afgørende betydning for it-firmaerne i de kommende år

Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.