Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: ©2006 Stephen Webster / Stephen Webster)

Gratis Computerworld-seminar: Få større effekt ud af dit website

Med det rigtige CMS-system kan du både reducere dine omkostninger, øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. Derfor skal du bruge en formiddag på at få overblik over de aktuelle muligheder.

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations website. 

Valget af content management system spiller en afgørende rolle for organisationens udnyttelse af de mange vigtige oplysninger, som vi anvender til at optimere forholdet til kunder, leverandører og medarbejdere. 

Med det rigtige CMS-system kan du både reducere dine omkostninger og øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. 

Derfor kan du på Computerworlds formiddagsseminar få præsenteret en rækker af de med interessante CMS-systemer i markedet lige nu. 

På seminaret kan du høre:

- Cases fra nogle af Danmarks største virksomheder, der benytter Sitecores teknologi og se en en demo, der viser nogle af de integrerede features, som Sitecore Experience Platformen tilbyder.

- Hvordan du med det rette CMS kan skabe dialog, involvering og kommunikation nemt og hurtigt.

- Hvordan redaktører og webmastere via CMS'et styrer, opbygger og publicerer indhold på dynamiske indholdsrige portaler, og samtidigt feeder indholdet til flere andre platforme som web, apps, infoskærme, sociale medier og lignende.

Du kan se hele programmet og reservere din gratis plads her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere