Artikel top billede

Tag med på Beyond Data 2016: Sådan skaber du værdi med dine data

Beyond Data 2016: Kom og hør, hvordan du kan udnytte data til at trimme og transformere din virksomhed så godt, at du giver dine konkurrenter baghjul. Hvilke data er værdifulde? Hvordan får du dem bragt i spil? Hvilke kompetencer er der brug for? Få svarene på Beyond Data 2016.

Mange virksomheder oplever i dag et stigende pres på at skrue op for innovationen og udvikle og forandre sig.

Alternativet er at risikere at blive løbet over ende af de konkurrenter, der formår at udvikle og udnytte de nye data-drevne muligheder, der er begyndt at åbenbare sig i alle brancher.

Muligheden for at forene indsamlingen af data via udbredelsen af sensorer (Internet of Things) med avanceret databehandling (analytics) på et central data-lager (cloud computing) tegner konturerne for big data.

Aldrig nogensinde tidligere har vi set så store muligheder for at forstå, hvad der egentlig foregår blandt kunder og brugere, så vi kan optimere vores processer i hidtil uset omfang.

Hvis vi altså har modet og visionerne til det.

På årets store Beyond Data-konference - som Computerworld arrangerer i samarbejde med Berlingske - får du mulighed for at høre nogle af de mest visionære og fremsynede personer på området fortælle om, hvordan du kan udnytte de nye tendenser til at forstå, optimere og i sidste ende uddistancere dine konkurrenter.

Du får konkrete eksempler på

- Hvordan traditionelle virksomheder arbejder med data og digital transformation.

- Hvordan du kan sikre innovation og kort time-to-market for nye initiativer med brug af data.

- Hvordan du kan bruge data og intelligente systemer til at højne kvaliteten og brugeroplevelsen i dine produkter og services.

- Hvilke data der er værdifulde, og hvordan du får dem bragt i spil i forretningen.

- Hvilke kompetencer der er behov for i fremtiden.

Keynotene bliver holdt af Danfoss' topchef, Niels B. Christiansen, samt erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

Ifølge Niels B. Christiansen er det helt afgørende, at du forstår at udnytte mulighederne i digitaliseringen, hvis ikke du skal køres bag ad dansen.

Han vil i sin keynote fremvise, hvordan Danfoss konkret arbejder med digitalisering.

Læs mere om det omfattende program og tilmeld dig konferencen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere