Artikel top billede

Tag med på Beyond Data 2016: Sådan skaber du værdi med dine data

Beyond Data 2016: Kom og hør, hvordan du kan udnytte data til at trimme og transformere din virksomhed så godt, at du giver dine konkurrenter baghjul. Hvilke data er værdifulde? Hvordan får du dem bragt i spil? Hvilke kompetencer er der brug for? Få svarene på Beyond Data 2016.

Mange virksomheder oplever i dag et stigende pres på at skrue op for innovationen og udvikle og forandre sig.

Alternativet er at risikere at blive løbet over ende af de konkurrenter, der formår at udvikle og udnytte de nye data-drevne muligheder, der er begyndt at åbenbare sig i alle brancher.

Muligheden for at forene indsamlingen af data via udbredelsen af sensorer (Internet of Things) med avanceret databehandling (analytics) på et central data-lager (cloud computing) tegner konturerne for big data.

Aldrig nogensinde tidligere har vi set så store muligheder for at forstå, hvad der egentlig foregår blandt kunder og brugere, så vi kan optimere vores processer i hidtil uset omfang.

Hvis vi altså har modet og visionerne til det.

På årets store Beyond Data-konference - som Computerworld arrangerer i samarbejde med Berlingske - får du mulighed for at høre nogle af de mest visionære og fremsynede personer på området fortælle om, hvordan du kan udnytte de nye tendenser til at forstå, optimere og i sidste ende uddistancere dine konkurrenter.

Du får konkrete eksempler på

- Hvordan traditionelle virksomheder arbejder med data og digital transformation.

- Hvordan du kan sikre innovation og kort time-to-market for nye initiativer med brug af data.

- Hvordan du kan bruge data og intelligente systemer til at højne kvaliteten og brugeroplevelsen i dine produkter og services.

- Hvilke data der er værdifulde, og hvordan du får dem bragt i spil i forretningen.

- Hvilke kompetencer der er behov for i fremtiden.

Keynotene bliver holdt af Danfoss' topchef, Niels B. Christiansen, samt erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

Ifølge Niels B. Christiansen er det helt afgørende, at du forstår at udnytte mulighederne i digitaliseringen, hvis ikke du skal køres bag ad dansen.

Han vil i sin keynote fremvise, hvordan Danfoss konkret arbejder med digitalisering.

Læs mere om det omfattende program og tilmeld dig konferencen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere