Artikel top billede

Tag med på Beyond Data 2016: Sådan skaber du værdi med dine data

Beyond Data 2016: Kom og hør, hvordan du kan udnytte data til at trimme og transformere din virksomhed så godt, at du giver dine konkurrenter baghjul. Hvilke data er værdifulde? Hvordan får du dem bragt i spil? Hvilke kompetencer er der brug for? Få svarene på Beyond Data 2016.

Mange virksomheder oplever i dag et stigende pres på at skrue op for innovationen og udvikle og forandre sig.

Alternativet er at risikere at blive løbet over ende af de konkurrenter, der formår at udvikle og udnytte de nye data-drevne muligheder, der er begyndt at åbenbare sig i alle brancher.

Muligheden for at forene indsamlingen af data via udbredelsen af sensorer (Internet of Things) med avanceret databehandling (analytics) på et central data-lager (cloud computing) tegner konturerne for big data.

Aldrig nogensinde tidligere har vi set så store muligheder for at forstå, hvad der egentlig foregår blandt kunder og brugere, så vi kan optimere vores processer i hidtil uset omfang.

Hvis vi altså har modet og visionerne til det.

På årets store Beyond Data-konference - som Computerworld arrangerer i samarbejde med Berlingske - får du mulighed for at høre nogle af de mest visionære og fremsynede personer på området fortælle om, hvordan du kan udnytte de nye tendenser til at forstå, optimere og i sidste ende uddistancere dine konkurrenter.

Du får konkrete eksempler på

- Hvordan traditionelle virksomheder arbejder med data og digital transformation.

- Hvordan du kan sikre innovation og kort time-to-market for nye initiativer med brug af data.

- Hvordan du kan bruge data og intelligente systemer til at højne kvaliteten og brugeroplevelsen i dine produkter og services.

- Hvilke data der er værdifulde, og hvordan du får dem bragt i spil i forretningen.

- Hvilke kompetencer der er behov for i fremtiden.

Keynotene bliver holdt af Danfoss' topchef, Niels B. Christiansen, samt erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

Ifølge Niels B. Christiansen er det helt afgørende, at du forstår at udnytte mulighederne i digitaliseringen, hvis ikke du skal køres bag ad dansen.

Han vil i sin keynote fremvise, hvordan Danfoss konkret arbejder med digitalisering.

Læs mere om det omfattende program og tilmeld dig konferencen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere