Artikel top billede

Intel lukker Aalborg-afdeling - 250 ansatte mister jobbet

It-giganten Intel lukker i løbet af det næste år sin afdeling i Aalborg. 250 ansatte mister deres job.

Den amerikanske it-gigant Intel lukker ifølge TV2 Nord sin afdeling i Aalborg og fyrer firmaets 250 danske medarbejdere.

Lukningen er en konsekvens af en international tilpasning i koncernen, som på globalt plan skiller sig af med tilsammen 12.000 medarbejdere, hvilket svarer til omkring 11 procent af Intels samlede medarbejderskare.

De ansatte fik her til eftermiddag beskeden om lukningen, som vil ske glidende over det næste år.

Afdelingen i Aalborg har blandt andet udviklet software til mobiltelefoner.

Mange af de ansatte er ifølge TV2 Nord højt specialiserede ingeniører, som oprindelig kommer fra virksomheden Infineon, som Intel overtog i 2010 via en milliardhandel.

Læs også:

Helt nyt Intel på vej: Her er det nye Intel efter gigantisk fyringsrunde og omstrukturering

Intel får stor dansk afdeling efter milliard-handel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere