Artikel top billede

Intel lukker Aalborg-afdeling - 250 ansatte mister jobbet

It-giganten Intel lukker i løbet af det næste år sin afdeling i Aalborg. 250 ansatte mister deres job.

Den amerikanske it-gigant Intel lukker ifølge TV2 Nord sin afdeling i Aalborg og fyrer firmaets 250 danske medarbejdere.

Lukningen er en konsekvens af en international tilpasning i koncernen, som på globalt plan skiller sig af med tilsammen 12.000 medarbejdere, hvilket svarer til omkring 11 procent af Intels samlede medarbejderskare.

De ansatte fik her til eftermiddag beskeden om lukningen, som vil ske glidende over det næste år.

Afdelingen i Aalborg har blandt andet udviklet software til mobiltelefoner.

Mange af de ansatte er ifølge TV2 Nord højt specialiserede ingeniører, som oprindelig kommer fra virksomheden Infineon, som Intel overtog i 2010 via en milliardhandel.

Læs også:

Helt nyt Intel på vej: Her er det nye Intel efter gigantisk fyringsrunde og omstrukturering

Intel får stor dansk afdeling efter milliard-handel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere