Artikel top billede

Topsils direktør, Kalle Hvidt Nielsen, foran fabrikken i Frederiksund.

Danske Topsil sælger hele it-forretningen for 320 millioner: Fortsætter som ejendomsselskab

Den danske halvleder-producent Topsil sælger hele produktionen for 320 millioner kroner.

Frederiksund-selskabet Topsil, der producerer siliciumskiver til teknologibranchen, sælger nu sin siliciumforretning til GlobalWafers Co Ltd. for 320 millioner kroner.

Topsill skal selv fortsætte i en stærkt beskåret udgave med fokus på ejendomsforretninger i Polen. Det meddeler firmaet i en pressemeddelelse.

Salget afhænger af en godkendelse fra Topsils aktionærer, som tidligere har krævet, at ledelsen undersøgte mulighederne for et salg.

Det er endnu uvist, hvad salget betyder for de små 100 medarbejdere i Topsil, men ifølge pressemeddelesen vil
organisationen "blive tilpasset den fremadrettede aktivitet."

Det er en vending, som i bund og grund betyder fyringer.

Læs mere på cw.dk om et øjeblik.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere