Artikel top billede

Træt af hele tiden at blive anmodet om at opdatere til Windows 10? Snart stopper Microsoft med at plage dig

Hvis du er træt af Microsofts evindelige påmindelser om, at du kan installere Windows 10 på din Windows 7-computer, så glæd dig. Snart stopper Microsoft med de mange beskeder.

Microsoft vil virkelig gerne have dig til at installere Windows 10 på din computer.

Så meget at Microsoft har givet Windows 10 væk gratis til alle Windows 7- og 8-brugere i et helt år.

Det har resulteret i, at over 42 procent af alle danske computere på nettet i dag er udstyret med Windows 10, hvis man skal tro på Statcounters tal.

Men Microsoft har også ført en noget aggressiv kampagne for at få så mange Windows 7- og 8-brugere til at opgradere som muligt.

Men gider du ikke længere se på menuer, popups, påmindelser eller opdateringer i Windows Update, så glæd dig til den 29. juli.

Fra den dato er Windows 10 ikke længere gratis, og derfor stopper Microsoft også med at presse på med Windows 10 på din computer.

Microsoft Danmark fortæller, at i løbet af dagene efter den 29. juli vil du ikke længere blive mindet om at skulle opdatere til Windows 10, og Windows 10 vil ikke længere være en anbefalet opdatering i Windows Update. 

Presset til at installere

Microsofts strategi med at få så mange som muligt over i Windows 10 har været en aggressiv affære.

Flere brugere har oplevet, at deres computere pludselig har opdateret sig selv, fordi Windows 10-opdateringen pludselig var blevet en anbefalet, automatisk opdatering i Windows Update. 

Det kan du læse mere om her: Windows 7-brugere raser: Microsoft er begyndt at opgradere os automatisk til Windows 10

Som bruger skal du altså aktivt ind og slå Windows 10-opdateringen fra i Windows Store. 

Ekstra Bladet har også skrevet en historie om en skoleelev, hvis computer begyndte at opdatere i begyndelsen af en skriftlig eksamen, og dermed mistede halvanden time af eksamenstiden. 

Har du opdateret til Windows 10, eller bliver du på Windows 7 eller 8 efter den 29. juli? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Læs også: "Over halvdelen af mine ledere i it-afdelingen er folk uden en it-baggrund"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere