Artikel top billede

Træt af hele tiden at blive anmodet om at opdatere til Windows 10? Snart stopper Microsoft med at plage dig

Hvis du er træt af Microsofts evindelige påmindelser om, at du kan installere Windows 10 på din Windows 7-computer, så glæd dig. Snart stopper Microsoft med de mange beskeder.

Microsoft vil virkelig gerne have dig til at installere Windows 10 på din computer.

Så meget at Microsoft har givet Windows 10 væk gratis til alle Windows 7- og 8-brugere i et helt år.

Det har resulteret i, at over 42 procent af alle danske computere på nettet i dag er udstyret med Windows 10, hvis man skal tro på Statcounters tal.

Men Microsoft har også ført en noget aggressiv kampagne for at få så mange Windows 7- og 8-brugere til at opgradere som muligt.

Men gider du ikke længere se på menuer, popups, påmindelser eller opdateringer i Windows Update, så glæd dig til den 29. juli.

Fra den dato er Windows 10 ikke længere gratis, og derfor stopper Microsoft også med at presse på med Windows 10 på din computer.

Microsoft Danmark fortæller, at i løbet af dagene efter den 29. juli vil du ikke længere blive mindet om at skulle opdatere til Windows 10, og Windows 10 vil ikke længere være en anbefalet opdatering i Windows Update. 

Presset til at installere

Microsofts strategi med at få så mange som muligt over i Windows 10 har været en aggressiv affære.

Flere brugere har oplevet, at deres computere pludselig har opdateret sig selv, fordi Windows 10-opdateringen pludselig var blevet en anbefalet, automatisk opdatering i Windows Update. 

Det kan du læse mere om her: Windows 7-brugere raser: Microsoft er begyndt at opgradere os automatisk til Windows 10

Som bruger skal du altså aktivt ind og slå Windows 10-opdateringen fra i Windows Store. 

Ekstra Bladet har også skrevet en historie om en skoleelev, hvis computer begyndte at opdatere i begyndelsen af en skriftlig eksamen, og dermed mistede halvanden time af eksamenstiden. 

Har du opdateret til Windows 10, eller bliver du på Windows 7 eller 8 efter den 29. juli? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Læs også: "Over halvdelen af mine ledere i it-afdelingen er folk uden en it-baggrund"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere