Artikel top billede

Her har du ni spændende it-job, der er ledige lige nu: Er de noget for dig?

Læs med her, hvis du er på jagt efter et nyt it-job.

Er du nyuddannet og på jobjagt, så har vi muligvis fundet ni attraktive job-opslag til dig.

Computerworld har gennemgået bunken af ledige it-stillinger hos vores søstervirksomhed it-jobbank og fundet en stribe interessante jobopslag, der specifikt henvender sig til til ny-uddannede it-folk.

I bunken af ledige job finder vi blandt andet attraktive stillinger hos KMD, Visma og CapGemini Sogeti, der alle tilbyder særlige graduate programmer.

Se alle ni job herunder:

1. Bliv en del af KMD's graduate program

Den danske it-virksomhed KMD søger folk, der brænder for at komme til at arbejde med SAP S4/Hana. Det sker i KMD's særlige SAP graduate-program, der er et to-årigt forløb som starter i september 2016.

Programmet er ifølge KDM designet til alle, der ønsker at gøre karriere som konsulent eller it-arkitekt i SAP-verdenen.

Læs mere om jobbet og KMD's graduate program her

2. Visma søger skarpe nyuddannede it-profiler

Hvert år i september starter der et nyt hold "graduates" hos Visma. Som en del af Vismas graduate-program kommer du derfor ikke til at stå alene, men bliver en del af en gruppe dygtige og ambitiøse ligesindede, som du kan støtte dig til og sparre med.

Du bliver ansat i Visma Consulting i Lyngby, som beskæftiger sig med it-udvikling og rådgivning. Ifølge Visma er du sikret en sjov, udviklende og lærerig overgang fra eksamenslokalerne til dit første job.

Læs mere om jobbet og Vismas graduate program her.

3. Schilling jagter ambitiøse og nyuddannede software-udviklere

It-virksomheden Schilling jagter nyuddannede it-profiler, der er blandt de dygtigste på deres årgang.

Schilling leverer erp-systemer til forlagsbranchen, og du bliver en del af Schillings Business Application-team, der videreudvikler løsninger til automatisering og effektivisering af forlagenes forretningsprocesser.

Udviklingen af Schilling Publishing foregår i C++ og Java.

Læs mere om jobbet her.

4. Capgemini søger it-analytikere til graduate-program

Capgemini Sogeti søger talenter til virksomhedens 2-årige graduate-program for it-analytikere, der starter den 1. september 2016.

Som it-analytiker hos Capgemini Sogeti skal du have skarpe analytiske kompetencer, forståelsen for samspillet mellem forretning og it samt være i stand til at formidle dine resultater til tekniske såvel som økonomiske interessenter.

Ifølge Capgemini Sogeti henvender virksomhedens graduat- program sig til nyuddannede it-folk med høje ambitioner, der trives med en stejl indlæringskurve.

Som en del af programmet vil du komme til at arbejde i udviklingsteam on-site hos kunden med støtte fra virksomhedens mere erfarne konsulenter.

Læs mere om jobbet og graduate-programmer her

5. Capgeminis test team søger udviklere til graduate-program

Capgemini Sogeti er på udkig efter talentfulde it-udviklere til virksomhedens test-team. Som it-udvikler hos Capgemini kommer du til at indgå i virksomhedens 2-årige graduate-program, der starter den 1. september 2016. 

Her får du muligheden for at indgå i, hvad der ifølge Capgemini er "Danmarks stærkeste test-team", hvor du kommer til at supportere kunder med analytiske og tekniske opgaver.

Du skal have stærke kompetencer indenfor testautomatisering samt kvalitetssikring af kode, integrationer og data. 

Stillingen er for dig, der drømmer om en karriere som it-konsulent med fokus på kvalitetssikring, automatisering og teknisk funderede analyser.

Læs mere om jobbet og graduate-programmet her

6. Capgemini søger it-udviklere til graduate program

Capgemini Sogeti leder efter it-udviklere, der skal supportere virksomheden med alt fra teknologisk arkitektur og teknisk løsningsdesign til implementering og kvalitetssikring af løsningerne. 

Ifølge Capgemini får du som udvikler i virksomheden skarpe tekniske kompetencer samt, forståelse for sammenhængen mellem forretning, systemer og det digitale landskab.

Du bliver ligeledes en del af Capgemini Sogetti graduate-program.

Læs mere om jobbet her.

7. Systematic søger it-talent til healthcare-udvikling

Den århusianske it-virksomhed Systematic er på jagt efter talentfulde software-udvikler, der skal videreudvikle den elektroniske patientjournal Columna CIS. 

Som kommende it-talent hos Systematic kommer du til at arbejde med Java og Android og bliver desuden en vigtig brik i arbejdet omkring medicinhåndtering og den tilhørende integration. I arbejdet kommer du ifølge Systematic tæt på kunden, og du får mulighed for at gøre en forskel for alle brugerne af systemet; læger, sygeplejersker og patienter.

Læs mere om jobbet her

8. Søfartsstyrelse søger skarp projektleder til digital forretningsudvikling 

Søfartsstyrelsen i Valby søger en ambitiøs og skarp projektleder, der skal være en del af styrelsens nye enhed for data- og forretningsudvikling, som skal bidrage til at digitalisere Søfartsstyrelsen yderligere. 

I den nye enhed skal du være med til at skabe nye og brugervenlige løsninger til styrelsens kunder. Søfartsstyrelsen søger en profil, der er nyuddannet eller har få års erfaring. 

Læs mere om jobbet her

9. Netcompany vil have ny-uddannede it-folk 

Det danske it-konsulenthus Netcompany søger nyuddannede bachelorer og diplomingeniører med it-baggrund. 

Hos Netcompany bliver du en del af virksomhedens interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy, hvor du gennem række uddannelsesmoduler bliver uddannet til at løfte stadigt mere komplekse opgaver. 

Og ifølge Netcompany vil du allerede fra dag ét komme til at arbejde med at udvikle forretningskritiske it-løsninger til Netcompanys kunder. Dine arbejdsopgaver kan strække sig fra at lægge sidste hånd på et system inden det overdrages til kunden til at lave analyseworkshops, når en kunde har brug for ny funktionalitet i et eksisterende system.

Læs mere om jobbet og Netcompany Academy her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Går du med overvejelserne om et nyt job, så har it-jobbank gjort det ekstra nemt for dig, og du både kan oprette dit CV eller tilmelde dig en "Jobagent".


Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt så modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu