Artikel top billede

(Foto: Google)

Mange briter i vildrede om EU-exit på selve valgdagen: Spurgte Google for at få klarhed

Antallet af britiske Google-søgninger om EU-afstemningen eksploderede på valgdagen. Se de fem mest søgte spørgsmål her.

Briterne tog torsdag en af de største beslutninger i nyere europæisk historie. 

EU er snart et land fattigere, og det engelske pund er i frit fald. EU-modstanderne jubler og skotterne overvejer så småt at melde sig ud af Storbritannien og blive i EU.

Som om det ikke er dramatisk nok, viser tal fra Google, at en stor del af briterne på selve valgdagen stadig ikke vidste, hvad det hele kunne betyde for deres land.

Google Trends, har holdt øje med, briternes internetsøgninger i løbet af valgdagen, og  billedet er ikke kønt. For tilsyneladende er mange briter stort set på bar bund, når det kommer til betydningen af afstemningen.

Som dagen skred frem steg søgninger om afstemningen eksplosivt,  Det mest stillede spørgsmål var; Hvad sker der, hvis vi forlader EU?

De fire næstmest populære søgninger blandt vælgerne var 'Hvad hvis afstemningen ender uafgjort?' Hvad hvis Brexit vinder?, Hvad hvis pundet falder i værdi, og hvad hvis vi bliver i EU?

Læs også: Her er konsekvenserne af briternes EU-farvel for den danske it-branche
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere