Artikel top billede

Mange briter i vildrede om EU-exit på selve valgdagen: Spurgte Google for at få klarhed

Antallet af britiske Google-søgninger om EU-afstemningen eksploderede på valgdagen. Se de fem mest søgte spørgsmål her.

Briterne tog torsdag en af de største beslutninger i nyere europæisk historie. 

EU er snart et land fattigere, og det engelske pund er i frit fald. EU-modstanderne jubler og skotterne overvejer så småt at melde sig ud af Storbritannien og blive i EU.

Som om det ikke er dramatisk nok, viser tal fra Google, at en stor del af briterne på selve valgdagen stadig ikke vidste, hvad det hele kunne betyde for deres land.

Google Trends, har holdt øje med, briternes internetsøgninger i løbet af valgdagen, og  billedet er ikke kønt. For tilsyneladende er mange briter stort set på bar bund, når det kommer til betydningen af afstemningen.

Som dagen skred frem steg søgninger om afstemningen eksplosivt,  Det mest stillede spørgsmål var; Hvad sker der, hvis vi forlader EU?

De fire næstmest populære søgninger blandt vælgerne var 'Hvad hvis afstemningen ender uafgjort?' Hvad hvis Brexit vinder?, Hvad hvis pundet falder i værdi, og hvad hvis vi bliver i EU?

Læs også: Her er konsekvenserne af briternes EU-farvel for den danske it-branche
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere