Her er 10 interessante it-job, som du kan søge i sommerferien

Læs med her, hvis du er på jagt efter et nyt it-job.

Jobmarkedet ligger ikke stille, selvom ferietiden er over os.

Computerworld og it-jobbank har fundet 10 aktuelle it-jobopslag, som du kan søge, mens du nyder det tvivlsomme danske sommervejr.

Blandt de de 10 jobopslag, der alle stammer fra vores søstervirksomhed it-jobbank finder du interessante stillinger hos blandt andet KMD, Forsvarets Efterretningstjeneste og C-Brain.


1. KMD søger netværksspecialist til stilling i Ballerup
Den danske it-virksomhed KMD søger en netværkspecialist, der skal arbejde i KMD Network Services, der leverer netværk- og netværkssikkerheds-services til KMD's kunder på det private såvel som det offentlige marked.

Ifølge KMD vil virksomhedens kommende netværksspecialist bliver en del af et velfungerende team i et uformelt og dynamisk mijlø.

Arbejdspladsen er i Ballerup.

Se jobopslaget her

2. Forsvarets Efterretningstjeneste søger protokolanalytiker og softwareudvikler
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig protokolanalytiker og softwareudvikler, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

For at komme i betragtning til jobbet skal du være ingeniør, datalog eller tilsvarende og have erfaring med objektorienteret programmering og design i f.eks. C++, Java, .Net, Python eller tilsvarende og kendskab til "design patterns". Du skal ligeledes have en grundlæggende forståelse for netværk og protokoller som f.eks. IP, TCP, UDP eller tilsvarende. 

Ifølge FE skal du ligeledes have interesse og erfaring med "reversering" af mobile applikationer. Det kan være i programmer som IDA Pro, og du bør ligeledes have kendskab til og erfaring med brug af Wireshark og lignende.

Se jobopslaget her:

Arbejdspladsen er i enten Dragør eller Hjørring.

3. Commentor søger software-udvikler
Den danske it-virksomhed Commentor søger en software-udvikler. 

Ifølge Commentor kommer du til at arbejde i en flad organisation med mange forskellige projekter og kunder, hvor der er kort fra tanke til handling. Derfor får du også ansvar og indflydelse fra første dag.

Commentor blev for nylig kåret til Danmarks dygtigste it-virksomhed i Computerworlds årlige Top100-konkurrence.

Arbejdspladsen er i Aalborg.

Se jobopslaget her.

4. To projektledere til statens it
Statens It søger to projektledere, der er blandt de allerbedste til at lede projekter for konsolidering af it-infrastruktur.

I Statens It gennemføres der løbende flere større konsolideringsprojekter, og for tiden arbejdes der med insourcing af flere nye kunder og migrering af systemer fra eksterne driftsparter.

Som projektleder hos Statens It skal du være med til at sikre et godt og involverende projektsamarbejde med kunder, leverandører og teknikere.

Arbejdspladserne er på Frederiksberg og i Ballerup.

Se hele jobopslaget her.

5. Digitaliseringskonsulent til ATP
Som digitaliseringskonsulent hos ATP skal du være entreprenøren, der sætter sig i kundens sted, tænker innovativt og skaber fremdrift.

ATP forventer, at du har en cand.it eller cand.merc og er vant til at arbejde med store platforme og komplekse projekter.

Arbejdspladsen er i Hillerød.

Se hele jobopslaget her. 6. Capgemini Sogeti søger testmanager
Capgemini søger en testmanager til virksomhedens test-team. 

Capgemini er et af Danmarks største konsulenthuse. Det forventes  blandt andet, at du som kommende testmanager har minimum 8 års erfaring med test management og, at du har erfaring test på forskellige niveauer samt har udarbejdet test-strategier og -politikker

Arbejdspladsen er i enten København og Aarhus

Se hele jobopslaget her

7. Senior it-analytiker til hemmeligt firma
Skandinavisk Computer Rekruttering søger en it-analytiker på vegne af en unavngiven international koncern. 

Hos virksomheden bliver du en del af et udviklingsteam bestående af erfarne udviklere, systemarkitekter, scrum masters, product owners og analytikere. 

Det forventes, at du har mere end 10 års erfaring med it og software-udvikling fra store og komplekse projekter, og det forventes ligeledes, at du tidligere har arbejdet med java-udvikling/java-arkitektur og har erfaring med SCRUM.

Se hele jobopslaget her

8. Formpipe Software søger product manager til strategisk satsning
Formpipe søger en product manager, der skal varetage en af de mest centrale funktioner i Formpipes fortsatte succes som leverandør til det offentlige Danmark.

Som Product Manager er du ansvarlig for den samlede værdikæde i løsningens livscyklus. Stillingen giver en bred ekstern og intern berøringsflade.

Arbejdspladsen er i Ballerup. 

Se hele jobopslaget her


9. cBrain søger driftskonsulent 
Den danske softwarevirksomhed cBrain søger en erfaren driftskonsulent til virksomhedens Technical Service Team. Som kommende driftskonsulent bliver du ansvarlig for at supportere, installere, opdatere og patche cBrains løsninger for videnarbejdere.

cBrain forventer, at du har mindst fem års erfaring med server- og databasedrift samt solid og dokumenteret erfaring med Microsofts servermiljø og et godt kendskab til MSSQL.

Arbejdspladsen er i Købehavn. 

Se hele jobopslaget her

10. Logos Consult søger "NAV-konsulent" 
It-konsulenthuset Logos søger en NAV-konsuelt, der har en længerevarende forretningsorienteret uddannelsen. Eksempelvis en cand.merc.it. 

Her får du mulighed for at indgå i et uddannelsesprogram, hvor du med udgangspunkt i din teoretiske baggrund bliver uddannet til Dynamics NAV-konsulent. Uddannelsen varer 'et år og veksler ifølge Logos mellem teoretisk uddannelse og praktisk opgaveløsning.

Arbejdspladsen er i Vejle

Se hele jobopslaget her


Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Går du med overvejelserne om et nyt job, så har it-jobbank gjort det ekstra nemt for dig, og du både kan oprette dit CV eller tilmelde dig en "Jobagent".


Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt så modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer. 
Flere artikler om Job & Karriere

Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu

Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.

Her er 10 spændende jobopslag, hvis du er på jagt efter en QA-stilling
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
I dag kan du downloade det digitale kørekort: Her er hvad det kræver
Du kan nu lade dit fysiske kørekort blive derhjemme og i stedet nøjes med en app. For i dag udkommer det digitale kørekort til iPhones og Android-telefoner.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.