Test: Vi vil virkeligt gerne holde af B&Os H5 høretelefoner - men de stikker hele tiden af

B&Os H5 høretelefoner er flotte. De lyder godt. Men de vil bare ikke blive i ørerne. Pokkers.

Der er tre grunde til at holde af B&O H5 in-ear hovedtelefoner. Så lad os starte der.

Den første og vigtigste grund er, at de spiller godt. Ikke med overdreven bas, men en moden lyd som giver specielt sangerens vokal en klar og tydelig lyd.

Det gør samtidig også, at H5-høretelefonerne er velegnede til podcasts, hvor det talte ord er i centrum.

Den anden grund er, at de er uden en del af det besvær, som normalt forbindes med Bluetooth-høretelefoner. For med H5 holder du bare den midterste knap på ledningen inde i kort tid, derefter er de klar til at blive matchet med en telefon.

For at slukke dem, lemper du dem bare ud af ørerne, og holder dem tæt sammen. Derefter vil magneterne i headsettet klikke dem sammen og automatisk slukke H5. Smart.

Dog knapt så smart, at headsettet tænder sig selv i den medfølgende lader. For det betød, at vi flere gange tog et opkald på telefonen for derefter desperat at lede huset igennem for at finde headsettet og samtalen.  

Den tredje grund er det enkle og elegante design. Her er ikke nogle blinkende dioder eller larmende farver. Men i stedet et matsort headset forbundet med en matsort stofagtig ledning med hvide nister i.  

Derfor er det ekstra ærgerligt, at headsettet er næsten umuligt at holde i ørerne.

For efter snart tre ugers test må vi konstatere, at enhver brug af H5 akkompagneres af et konstant behov for at skubbe dem på plads.

Ingen abnorme øregange
Og før du beskylder denne anmelder for at have abnorme ørergange, så har tre forskellige testere på redaktionen krydstestet H5 i flere uger - inklusiv forskellige kombinationer af de mange medfølgende plastik- og skumpropper.

Men de vrister sig løs uanset hvad.

Artiklen fortsætter under billedet... Det problem bliver yderligere forstærket af ledningen, som føres bag om nakken.

En løsning, som kan være hel fin, så længe du går i T-shirt. Men skifter du til en skjorte med krave, så vil kraven ofte fange ledningen og rykke høretelefonerne ud af ørerne.

Igen.

Så bare så der ikke er nogen tvivl: Vi vil rigtigt gerne holde af B&Os H5, men for at nyde dem, så kræver det, at de sidder i ørerne.

Og det er har de tilsyneladende meget svært ved. Så er det svært at retfærdiggøre en pris på næsten 2.000 kroner.
Premium
Her er Visma Enterprise-topchefens største udfordring under corona: "Når jeg går planken ud, så gør min organisation det også"
Interview: Coronakrisen har kastet nyt lys over lederrollen, og nye unikke muligheder har vist sig. Det har skabt bedre ledere, men også skilt bukkene fra fårene. Sådan lyder det fra Monika Juul Henriksen, topchef i Visma Enterprise. Se hendes største ledelesesmæssige udfordringer under krisen.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.