Artikel top billede

Hovsa: Kom til at afsløre alt om Googles flagskibstelefoner få timer inden premieren

Google vil i aften præsentere to spritnye Pixel-telefoner. Gassen er dog taget af overraskelsesballonen, da et britisk website er kommet til at lække alle telefon-detaljerne.

Tirsdag aften løfter Google sløret for det vildeste inden for Android-verdenen, når selskabet fremviser sine Pixel og Pixel XL-telefoner sammen med mobilproducenten HTC.

Men allerede nu har den britiske elektronikkæde Carphone Warehouse lækket stort set alle informationer om de kommende Google-telefoner og dermed suget det meste af spændingen ud af arrangementet.

Carphone Warehouse har siden pillet salgstekster og billeder vedrørende Pixel-telefonerne ned igen. 

Pixel-telefonen i "to størrelser", som det lækkede marketingmateriale angiver, lever i det store hele op til, hvad der tidligere har været fremme om Pixel og Pixel XL-telefonerne.

Denne gang er der dog flere billeder, der viser, hvordan telefonerne ser ud.

Det skriver 9to5Google.

Klar til virtual reality

Googles topfolk har ellers forsøgt at hype afsløringen af Pixel-serien, som du kan læse mere om her: Google-chef om nye lanceringer: Den 4. oktober 2016 vil der blive talt om i årevis

Og snakken kan egentlig starte dagen før premieren, for udover vidtstrakt billedmateriale, har Carphone Warehouse i sine nu fjernede reklamer skrevet om begge telefoners specifikationer.

Begge telefoner vil tilsyneladende være stoppet med en 2,15 gigahertz Qualcomm Snapdragon 821 processor, 4 gigabyte hukommelse og enten 32 gigabyte eller 128 gigabyte storage, som gemmer sig under et AMOLED-display med Gorilla Glass 4.

Telefonerne er indpakket i iPhone-lignende metal med spejl foroven, og de forventes begge at være klar til Googles egen Daydream virtual reality-platform.

Kameraerne byder på 12,3 megapixel bagpå, mens frontkameraet er på 2 megapixels. Begge telefoner har lynopladningskapacitet, så en kvarters opladning giver strøm til syv timers brug via USB-C-porten.

Små forskelle på stor telefon

Herudover har Pixel-telefonerne ifølge lækket fra den britiske elektronikkæde en elektronisk assistent, som vi kender det fra Apples Siri og Microsofts Cortana.

Forskellen på de to Pixel-telefoner ligger tilsyneladende udelukkende i størrelsen på skærm og batteri.

For mens Pixel-telefonen kommer med en fem tommer skærm med en opløsning på 1.920 x 1.080, kan storebror Pixel XL byde på en 5,5 tommer skærm i 2.560 x 1.440 opløsning.

Storebroren vil ligeledes have et større batteri, hvor specifikationen lyder på et 3,450 mAh-batteri, mens den almindelige Pixel-model får liv fra et 2,770 mAh-batteri.

Endnu er prisen uvist for henholdsvis Pixel og Pixel XL, men der har tidligere været bud på, at prisen kommer til at ligge på 4.330 kroner, mens XL-modellen formentlig koster en smule mere.

Læs også:
Google-chef om nye lanceringer: Den 4. oktober 2016 vil der blive talt om i årevis

Google klar med verdens vildeste Android-telefoner om 14 dage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere