Topnyhed:David Heinemeier Hansson vinder IT-Prisen 2023

Artikel top billede

Hovsa: Kom til at afsløre alt om Googles flagskibstelefoner få timer inden premieren

Google vil i aften præsentere to spritnye Pixel-telefoner. Gassen er dog taget af overraskelsesballonen, da et britisk website er kommet til at lække alle telefon-detaljerne.

Tirsdag aften løfter Google sløret for det vildeste inden for Android-verdenen, når selskabet fremviser sine Pixel og Pixel XL-telefoner sammen med mobilproducenten HTC.

Men allerede nu har den britiske elektronikkæde Carphone Warehouse lækket stort set alle informationer om de kommende Google-telefoner og dermed suget det meste af spændingen ud af arrangementet.

Carphone Warehouse har siden pillet salgstekster og billeder vedrørende Pixel-telefonerne ned igen. 

Pixel-telefonen i "to størrelser", som det lækkede marketingmateriale angiver, lever i det store hele op til, hvad der tidligere har været fremme om Pixel og Pixel XL-telefonerne.

Denne gang er der dog flere billeder, der viser, hvordan telefonerne ser ud.

Det skriver 9to5Google.

Klar til virtual reality

Googles topfolk har ellers forsøgt at hype afsløringen af Pixel-serien, som du kan læse mere om her: Google-chef om nye lanceringer: Den 4. oktober 2016 vil der blive talt om i årevis

Og snakken kan egentlig starte dagen før premieren, for udover vidtstrakt billedmateriale, har Carphone Warehouse i sine nu fjernede reklamer skrevet om begge telefoners specifikationer.

Begge telefoner vil tilsyneladende være stoppet med en 2,15 gigahertz Qualcomm Snapdragon 821 processor, 4 gigabyte hukommelse og enten 32 gigabyte eller 128 gigabyte storage, som gemmer sig under et AMOLED-display med Gorilla Glass 4.

Telefonerne er indpakket i iPhone-lignende metal med spejl foroven, og de forventes begge at være klar til Googles egen Daydream virtual reality-platform.

Kameraerne byder på 12,3 megapixel bagpå, mens frontkameraet er på 2 megapixels. Begge telefoner har lynopladningskapacitet, så en kvarters opladning giver strøm til syv timers brug via USB-C-porten.

Små forskelle på stor telefon

Herudover har Pixel-telefonerne ifølge lækket fra den britiske elektronikkæde en elektronisk assistent, som vi kender det fra Apples Siri og Microsofts Cortana.

Forskellen på de to Pixel-telefoner ligger tilsyneladende udelukkende i størrelsen på skærm og batteri.

For mens Pixel-telefonen kommer med en fem tommer skærm med en opløsning på 1.920 x 1.080, kan storebror Pixel XL byde på en 5,5 tommer skærm i 2.560 x 1.440 opløsning.

Storebroren vil ligeledes have et større batteri, hvor specifikationen lyder på et 3,450 mAh-batteri, mens den almindelige Pixel-model får liv fra et 2,770 mAh-batteri.

Endnu er prisen uvist for henholdsvis Pixel og Pixel XL, men der har tidligere været bud på, at prisen kommer til at ligge på 4.330 kroner, mens XL-modellen formentlig koster en smule mere.

Læs også:
Google-chef om nye lanceringer: Den 4. oktober 2016 vil der blive talt om i årevis

Google klar med verdens vildeste Android-telefoner om 14 dage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere