Artikel top billede

(Foto: PFA)

Ny it-direktør i PFA: Henter ny 39-årig topchef fra it-branchen

PFA mistede tidligere i år sin CIO til Dong Energy. Nu har PFA selv gaflet sin nye CIO fra it-selskabet BEC.

Kristian Hjort-Madsen bliver ny it-direktør i PFA med start 2. januar.

Den 39-årige topchef, der er uddannet cand.it. i softwareudvikling og har en Ph.d. i strategisk it-planlægning, har hidtil været teknologidirektør i BEC, der leverer og drifter it til finanssektoren.

PFA skriver, at en af Kristian Hjort-Madsens hovedopgaver i PFA bliver "at stå i spidsen for at udvikle PFA's it-organisation til at være endnu mere agil og forretningsorienteret."

"Som led i PFA's 2020-strategi arbejder PFA målrettet med at udvikle it-løsninger, der både skal effektivisere driften og forbedre kundeoplevelsen på PFA's kundevendte it-platforme," lyder det i en meddelelse fra PFA.

Rokade blandt danske CIO'er

CIO-stillingen i PFA blev ledig for nogle måneder siden, da Michael Biermann skiftede til en stilling som CIO i Dong Energy. læs mere om det her.

Dong Energy's CIO, Michael Moesgaard, var skiftet til DSB, hvor CIO'en, Martin Börjesson, i stedet skiftede til Gartner.

Koncerndirektør og COO i PFA, Jon Johnsen, udtaler om valget af Kristian Hjort-Madsen:

"Jeg er meget tilfreds og glad for, at vi har fundet en kandidat som Kristian til stillingen som it-direktør. Jeg er sikker på, at han med både sin teknologiske og metodiske baggrund indenfor agil udvikling, analytics og sourcing kan være med til at gøre en forskel i PFA sammen med alle de kompetente medarbejdere, som han skal stå i spidsen for."

It skal understøtte forretningen

Kristian Hjort-Madsen har udover BEC også Accenture og Finansministeriets departement på cv'et.

"Jeg ser meget frem til den spændende udfordring, det er at starte i PFA," siger han om det nye job.

"It er en helt essentiel funktion i arbejdet med både virksomheds- og privatkunder, og jeg vil arbejde for, at it-organisationen i endnu højere grad bliver orienteret mod at understøtte PFA's forretning."

"Jeg glæder mig samtidig til at bidrage til eksekveringen af PFA's 2020-strategi, hvor et lean og agilt it-fundament spiller en stor rolle," udtaler Kristian Hjort-Madsen.

PFA har allerede været i gang med it-moderniseringen i en årrække. I februar opsagde PFA 63 medarbejdere med følgende begrundelse:

"PFA har løbende tilpasset forretningen og udnyttet mulighederne i bedre it-systemer, mere simple arbejdsprocesser og nye produkter, der er nemmere at administrere."

Læs også:

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

PFA satser stort på bedre it-systemer: Nu fyres 63 ansatte




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere