Artikel top billede

Ny it-direktør i PFA: Henter ny 39-årig topchef fra it-branchen

PFA mistede tidligere i år sin CIO til Dong Energy. Nu har PFA selv gaflet sin nye CIO fra it-selskabet BEC.

Kristian Hjort-Madsen bliver ny it-direktør i PFA med start 2. januar.

Den 39-årige topchef, der er uddannet cand.it. i softwareudvikling og har en Ph.d. i strategisk it-planlægning, har hidtil været teknologidirektør i BEC, der leverer og drifter it til finanssektoren.

PFA skriver, at en af Kristian Hjort-Madsens hovedopgaver i PFA bliver "at stå i spidsen for at udvikle PFA's it-organisation til at være endnu mere agil og forretningsorienteret."

"Som led i PFA's 2020-strategi arbejder PFA målrettet med at udvikle it-løsninger, der både skal effektivisere driften og forbedre kundeoplevelsen på PFA's kundevendte it-platforme," lyder det i en meddelelse fra PFA.

Rokade blandt danske CIO'er

CIO-stillingen i PFA blev ledig for nogle måneder siden, da Michael Biermann skiftede til en stilling som CIO i Dong Energy. læs mere om det her.

Dong Energy's CIO, Michael Moesgaard, var skiftet til DSB, hvor CIO'en, Martin Börjesson, i stedet skiftede til Gartner.

Koncerndirektør og COO i PFA, Jon Johnsen, udtaler om valget af Kristian Hjort-Madsen:

"Jeg er meget tilfreds og glad for, at vi har fundet en kandidat som Kristian til stillingen som it-direktør. Jeg er sikker på, at han med både sin teknologiske og metodiske baggrund indenfor agil udvikling, analytics og sourcing kan være med til at gøre en forskel i PFA sammen med alle de kompetente medarbejdere, som han skal stå i spidsen for."

It skal understøtte forretningen

Kristian Hjort-Madsen har udover BEC også Accenture og Finansministeriets departement på cv'et.

"Jeg ser meget frem til den spændende udfordring, det er at starte i PFA," siger han om det nye job.

"It er en helt essentiel funktion i arbejdet med både virksomheds- og privatkunder, og jeg vil arbejde for, at it-organisationen i endnu højere grad bliver orienteret mod at understøtte PFA's forretning."

"Jeg glæder mig samtidig til at bidrage til eksekveringen af PFA's 2020-strategi, hvor et lean og agilt it-fundament spiller en stor rolle," udtaler Kristian Hjort-Madsen.

PFA har allerede været i gang med it-moderniseringen i en årrække. I februar opsagde PFA 63 medarbejdere med følgende begrundelse:

"PFA har løbende tilpasset forretningen og udnyttet mulighederne i bedre it-systemer, mere simple arbejdsprocesser og nye produkter, der er nemmere at administrere."

Læs også:

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

PFA satser stort på bedre it-systemer: Nu fyres 63 ansatte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere