Artikel top billede

(Foto: PFA)

Ny it-direktør i PFA: Henter ny 39-årig topchef fra it-branchen

PFA mistede tidligere i år sin CIO til Dong Energy. Nu har PFA selv gaflet sin nye CIO fra it-selskabet BEC.

Kristian Hjort-Madsen bliver ny it-direktør i PFA med start 2. januar.

Den 39-årige topchef, der er uddannet cand.it. i softwareudvikling og har en Ph.d. i strategisk it-planlægning, har hidtil været teknologidirektør i BEC, der leverer og drifter it til finanssektoren.

PFA skriver, at en af Kristian Hjort-Madsens hovedopgaver i PFA bliver "at stå i spidsen for at udvikle PFA's it-organisation til at være endnu mere agil og forretningsorienteret."

"Som led i PFA's 2020-strategi arbejder PFA målrettet med at udvikle it-løsninger, der både skal effektivisere driften og forbedre kundeoplevelsen på PFA's kundevendte it-platforme," lyder det i en meddelelse fra PFA.

Rokade blandt danske CIO'er

CIO-stillingen i PFA blev ledig for nogle måneder siden, da Michael Biermann skiftede til en stilling som CIO i Dong Energy. læs mere om det her.

Dong Energy's CIO, Michael Moesgaard, var skiftet til DSB, hvor CIO'en, Martin Börjesson, i stedet skiftede til Gartner.

Koncerndirektør og COO i PFA, Jon Johnsen, udtaler om valget af Kristian Hjort-Madsen:

"Jeg er meget tilfreds og glad for, at vi har fundet en kandidat som Kristian til stillingen som it-direktør. Jeg er sikker på, at han med både sin teknologiske og metodiske baggrund indenfor agil udvikling, analytics og sourcing kan være med til at gøre en forskel i PFA sammen med alle de kompetente medarbejdere, som han skal stå i spidsen for."

It skal understøtte forretningen

Kristian Hjort-Madsen har udover BEC også Accenture og Finansministeriets departement på cv'et.

"Jeg ser meget frem til den spændende udfordring, det er at starte i PFA," siger han om det nye job.

"It er en helt essentiel funktion i arbejdet med både virksomheds- og privatkunder, og jeg vil arbejde for, at it-organisationen i endnu højere grad bliver orienteret mod at understøtte PFA's forretning."

"Jeg glæder mig samtidig til at bidrage til eksekveringen af PFA's 2020-strategi, hvor et lean og agilt it-fundament spiller en stor rolle," udtaler Kristian Hjort-Madsen.

PFA har allerede været i gang med it-moderniseringen i en årrække. I februar opsagde PFA 63 medarbejdere med følgende begrundelse:

"PFA har løbende tilpasset forretningen og udnyttet mulighederne i bedre it-systemer, mere simple arbejdsprocesser og nye produkter, der er nemmere at administrere."

Læs også:

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

PFA satser stort på bedre it-systemer: Nu fyres 63 ansatte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere