Artikel top billede

Vildt opgraderings-ræs med iOS 10: Så mange iPhones og iPads kører nu det nye iOS

iOS 10 blev af Apple kaldt den "største lancering nogensinde" ved frigivelsen i sidste måned. Allerede nu er iOS 10 blevet ganske stort, hvis man måler på, hvor mange der har hentet styresystemet.

Tirsdag 13. september frigav Apple iOS 10 til iPhone og iPad.

Det er af Apple blevet kaldt den "største lancering nogensinde," og uanset set om det passer eller ej, har den seneste måned budt på et vildt opgraderings-ræs.

Det fremgår af Apples udviklerside, hvor man kan se, hvor meget de forskellige iOS-versioner fylder på Apples iPhones og iPad.

iOS 10 er nu installeret på hele 54 procent af alle iOS-enheder, oplyser Apple.

Forgængeren, iOS 9, er installeret på 38 procent af enhederne, mens de resterende otte procent kører tidligere versioner af iOS.

Opgørelsen er foretaget den 7. oktober, og det må siges at være ganske imponerende, at så mange enheder allerede er opgraderet til den nyeste version af iOS så kort tid efter, at iOS 10 blev frigivet.

Læs også: Apple frigiver iOS 10: Nu kommer kæmpe-opdateringen til din iPhone og iPad

Kan du få iOS 10?

Det er ikke alle de nye funktioner i iOS 10, der virker på alle enheder, men følgende produkter fra Apple kan installere denne udgave af Apples styrtesystem:

- iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5.

- iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2.

- iPod touch (6. generation)

Hvis du endnu ikke har fået hentet iOS 10, kan du gøre det på følgende måde:

I iOS skal du gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering.

Du skal være på WiFi for at kunne opgradere til det nye iOS-styresystem.

Læs også:

Apple frigiver iOS 10: Nu kommer kæmpe-opdateringen til din iPhone og iPad

Nu opgraderes millioner af iPads og iPhones til iOS 10 - men en del af dem går helt kolde

Fem ting du skal vide om det nye iOS 10 til iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere