Foto: Dan Jensen.

Microsoft finder kritiske huller i Edge-browseren: Sådan holder du hackerne ude

Microsoft har premiere på sit nye sikkerhedsopdateringssystem, hvor der blandt andet bliver lukket kritiske huller i Edge-browseren. Find opdateringerne her.

Traditionen tro har Microsoft udsendt sine sikkerhedsopdateringer den anden tirsdag i måneden, og oktober er naturligvis ingen undtagelse.

I den nyeste sikkerhedsopdatering fra software-giganten bliver der frigivet 10 sikkerhedsbulletiner, som lukker en stribe huller til blandt andet Edge-browseren, Explore-browseren og Office-pakken.

Du kan finde sikkerhedsopdateringerne fra Microsoft her.

Da der er tale om flere kritiske huller, opfordres alle til at downloade og installere Microsofts sikkerhedspakker, inden man får uventet besøg fra det store internet.

Læs også: 292 millioner brugere har droppet IE og Edge siden nytår

Ændringer i sikkerhedsopdateringer
Udover at lukke huller i Microsofts egne produkter, vil it-selskabet også fremover blandt andet beskrive løbende, hvad der ellers bliver lukket af sikkerhedshuller i eksempelvis Windows 7 og Windows 8.1.

Det betyder, at der i den seneste sikkerhedsopdatering fra Microsoft også bliver nævnt et kritisk sikkerhedshul og dertilhørende lap i Adobes Flash Player.

Hvordan du lukker Adobe-hullet, kan du blandt andet læse mere om her: Adobe lapper kritiske huller i din Flash Player

Microsoft understreger, at de ændrede processer i sikkerhedsopdateringerne ikke er indført for at forvirre brugerne, men derimod for at lette deres opdateringsproces.

Det kan du læse mere om her: Bliv klar til Microsofts nye opdateringsmodel: Sådan vil din software blive opdateret fremover

Microsoft har beskrevet mere om opdateringsproceduren i den nye form for sikkerhedsopdateringer på sin hjemmeside.

Læs også:

Nu gør Apple som Microsoft: Nyt styresystem tvangs-downloades automatisk på din Mac-computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.