Artikel top billede

Foto: Dan Jensen.

Microsoft finder kritiske huller i Edge-browseren: Sådan holder du hackerne ude

Microsoft har premiere på sit nye sikkerhedsopdateringssystem, hvor der blandt andet bliver lukket kritiske huller i Edge-browseren. Find opdateringerne her.

Traditionen tro har Microsoft udsendt sine sikkerhedsopdateringer den anden tirsdag i måneden, og oktober er naturligvis ingen undtagelse.

I den nyeste sikkerhedsopdatering fra software-giganten bliver der frigivet 10 sikkerhedsbulletiner, som lukker en stribe huller til blandt andet Edge-browseren, Explore-browseren og Office-pakken.

Du kan finde sikkerhedsopdateringerne fra Microsoft her.

Da der er tale om flere kritiske huller, opfordres alle til at downloade og installere Microsofts sikkerhedspakker, inden man får uventet besøg fra det store internet.

Læs også: 292 millioner brugere har droppet IE og Edge siden nytår

Ændringer i sikkerhedsopdateringer
Udover at lukke huller i Microsofts egne produkter, vil it-selskabet også fremover blandt andet beskrive løbende, hvad der ellers bliver lukket af sikkerhedshuller i eksempelvis Windows 7 og Windows 8.1.

Det betyder, at der i den seneste sikkerhedsopdatering fra Microsoft også bliver nævnt et kritisk sikkerhedshul og dertilhørende lap i Adobes Flash Player.

Hvordan du lukker Adobe-hullet, kan du blandt andet læse mere om her: Adobe lapper kritiske huller i din Flash Player

Microsoft understreger, at de ændrede processer i sikkerhedsopdateringerne ikke er indført for at forvirre brugerne, men derimod for at lette deres opdateringsproces.

Det kan du læse mere om her: Bliv klar til Microsofts nye opdateringsmodel: Sådan vil din software blive opdateret fremover

Microsoft har beskrevet mere om opdateringsproceduren i den nye form for sikkerhedsopdateringer på sin hjemmeside.

Læs også:

Nu gør Apple som Microsoft: Nyt styresystem tvangs-downloades automatisk på din Mac-computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere