Artikel top billede

Dump: Twitter.

Hårdnakkede rygter: Den næste store Windows 10-opdatering kommer til marts

Alle ledetråde peger i retning af, at den næste opdatering til Windows 10 med kodenavnet Redstone 2 dukker op til marts 2017.

Microsoft har to store Windows 10-opdateringer i 2017 på tegnebrættet. Den første sendes angivelig i omløb på nettet i den tredje måned.

Opdateringen går under kodenavnet Redstone 2.

Redstone 1 var kodenavnet for Anniversary Update, der blev frigivet i august 2016. Versionsnummeret på udgave 2 er ifølge Twitter-profilerne Walkingcat og Tero Alhonen, der er kendt for at grave Windows-nyheder frem, 1703.

Windows 10-versioner betegnes med årstal og måned, hvilket med andre ord peger i retning af, at versionsnummer 1703 kan oversættes til, at opdateringen udkommer i tredje måned 2017.

Læs også: Første kæmpe-opdatering i 31 år: Microsoft gør Paint klar til fremtidens computer

Den er god nok

Også ZDnets' Microsoft-ekspert Mary Jo Foley finder den dato korrekt.

Hun skriver, at flere af hendes kontakter i Microsoft bekræfter, at marts 2017 er den valgte til lanceringen.

Der kan naturligvis ske forskydninger i datoen for en opdatering.

Anniversary Update, med kodenavnet 1607 blev således først frigivet til den brede offentlighed i begyndelsen af august, selv om versionsnummeret altså indikerer, at juli var planlagt som affyringsrampe.

Microsoft har ikke ønsket at kommentere opdateringen og har heller ikke løftet sløret for, hvad den kommer til at indeholde.

Måske kommer der flere oplysninger på virksomhedens næste store konference, der afholdes den 26. oktober i New York.

Læs også:
Microsoft klar med vigtig opdatering til Windows 10-maskiner: Fjerner irriterende problem med maskinerne

Kæmpeopdatering af Windows 10 på trapperne: Disse nye features og ændringer på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere