Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Dump: Twitter.

Hårdnakkede rygter: Den næste store Windows 10-opdatering kommer til marts

Alle ledetråde peger i retning af, at den næste opdatering til Windows 10 med kodenavnet Redstone 2 dukker op til marts 2017.

Microsoft har to store Windows 10-opdateringer i 2017 på tegnebrættet. Den første sendes angivelig i omløb på nettet i den tredje måned.

Opdateringen går under kodenavnet Redstone 2.

Redstone 1 var kodenavnet for Anniversary Update, der blev frigivet i august 2016. Versionsnummeret på udgave 2 er ifølge Twitter-profilerne Walkingcat og Tero Alhonen, der er kendt for at grave Windows-nyheder frem, 1703.

Windows 10-versioner betegnes med årstal og måned, hvilket med andre ord peger i retning af, at versionsnummer 1703 kan oversættes til, at opdateringen udkommer i tredje måned 2017.

Læs også: Første kæmpe-opdatering i 31 år: Microsoft gør Paint klar til fremtidens computer

Den er god nok

Også ZDnets' Microsoft-ekspert Mary Jo Foley finder den dato korrekt.

Hun skriver, at flere af hendes kontakter i Microsoft bekræfter, at marts 2017 er den valgte til lanceringen.

Der kan naturligvis ske forskydninger i datoen for en opdatering.

Anniversary Update, med kodenavnet 1607 blev således først frigivet til den brede offentlighed i begyndelsen af august, selv om versionsnummeret altså indikerer, at juli var planlagt som affyringsrampe.

Microsoft har ikke ønsket at kommentere opdateringen og har heller ikke løftet sløret for, hvad den kommer til at indeholde.

Måske kommer der flere oplysninger på virksomhedens næste store konference, der afholdes den 26. oktober i New York.

Læs også:
Microsoft klar med vigtig opdatering til Windows 10-maskiner: Fjerner irriterende problem med maskinerne

Kæmpeopdatering af Windows 10 på trapperne: Disse nye features og ændringer på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere