Region Syddanmark ansætter ny it-direktør: Får ansvaret for 170 it-medarbejdere

Region Syddanmark har nu fundet en ny it-direktør, efter at den gamle sagde op for nogle måneder siden.

Morten Lundgaard er navnet på den nye it-direktør i Region Syddanmark.

Han kommer til at stå i spidsen for regionens it-organisation, Regional IT, der sammen med sygehusenes it-afdelinger sørger for it til regionens 25.000 medarbejdere.

Det meddeles på Region Syddanmarks hjemmeside.

"Med ansættelsen af Morten Lundgaard får vi en it-direktør, der søger dialogen. Derfor er Morten Lundgaard den rette mand til at stå i spidsen for den positive udvikling, som Regional IT er inde i," udtaler regionsdirektør Jane Kraglund.

"Med sin store erfaring fra it-området i regionen har jeg tillid til, at Morten vil udbygge samarbejdet på tværs af sygehuse, Regional IT og øvrige enheder. Jeg ser meget frem til samarbejdet med ham," fortsætter hun.

Morten Lundgaard får ansvaret for cirka 170 medarbejdere i Regional IT.

Forgængeren sagde op
I august kunne Computerworld fortælle, at Søren Lindgaard havde sagt sin stilling som it-direktør i Region Syddanmark op.

Han havde sagt ja til at blive direktør i fiber- og indholdsvirksomheden i Energimidt og Himmerlands Elforsyning.

Søren Lindgaard havde været it-direktør i Region Syddanmark siden marts 2013, hvor han tog over, efter Jan Topp Rasmussen forlod stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Morten Lundgaard er 49 år og kommer fra en stilling som afdelingschef i Region Syddanmark. Han har været konstitueret i stillingen, siden Søren Lindgaard sagde op.

Den nye it-direktør i Region Syddanmark er oprindeligt uddannet datamatiker. Han har blandt andet også en master i it fra Aarhus Universitet og studier på Oxford Universitet.

Morten Lundgaard tiltræder formelt i sin nye stilling den 15. november 2016. Der var 24 ansøgere til stillingen, oplyser regionen.

Læs også:

It-direktør i Region Syddanmark fratræder: Skifter til topstilling i fiberselskab

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.