Region Syddanmark ansætter ny it-direktør: Får ansvaret for 170 it-medarbejdere

Region Syddanmark har nu fundet en ny it-direktør, efter at den gamle sagde op for nogle måneder siden.

Morten Lundgaard er navnet på den nye it-direktør i Region Syddanmark.

Han kommer til at stå i spidsen for regionens it-organisation, Regional IT, der sammen med sygehusenes it-afdelinger sørger for it til regionens 25.000 medarbejdere.

Det meddeles på Region Syddanmarks hjemmeside.

"Med ansættelsen af Morten Lundgaard får vi en it-direktør, der søger dialogen. Derfor er Morten Lundgaard den rette mand til at stå i spidsen for den positive udvikling, som Regional IT er inde i," udtaler regionsdirektør Jane Kraglund.

"Med sin store erfaring fra it-området i regionen har jeg tillid til, at Morten vil udbygge samarbejdet på tværs af sygehuse, Regional IT og øvrige enheder. Jeg ser meget frem til samarbejdet med ham," fortsætter hun.

Morten Lundgaard får ansvaret for cirka 170 medarbejdere i Regional IT.

Forgængeren sagde op
I august kunne Computerworld fortælle, at Søren Lindgaard havde sagt sin stilling som it-direktør i Region Syddanmark op.

Han havde sagt ja til at blive direktør i fiber- og indholdsvirksomheden i Energimidt og Himmerlands Elforsyning.

Søren Lindgaard havde været it-direktør i Region Syddanmark siden marts 2013, hvor han tog over, efter Jan Topp Rasmussen forlod stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Morten Lundgaard er 49 år og kommer fra en stilling som afdelingschef i Region Syddanmark. Han har været konstitueret i stillingen, siden Søren Lindgaard sagde op.

Den nye it-direktør i Region Syddanmark er oprindeligt uddannet datamatiker. Han har blandt andet også en master i it fra Aarhus Universitet og studier på Oxford Universitet.

Morten Lundgaard tiltræder formelt i sin nye stilling den 15. november 2016. Der var 24 ansøgere til stillingen, oplyser regionen.

Læs også:

It-direktør i Region Syddanmark fratræder: Skifter til topstilling i fiberselskab

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.