Artikel top billede

Region Syddanmark ansætter ny it-direktør: Får ansvaret for 170 it-medarbejdere

Region Syddanmark har nu fundet en ny it-direktør, efter at den gamle sagde op for nogle måneder siden.

Morten Lundgaard er navnet på den nye it-direktør i Region Syddanmark.

Han kommer til at stå i spidsen for regionens it-organisation, Regional IT, der sammen med sygehusenes it-afdelinger sørger for it til regionens 25.000 medarbejdere.

Det meddeles på Region Syddanmarks hjemmeside.

"Med ansættelsen af Morten Lundgaard får vi en it-direktør, der søger dialogen. Derfor er Morten Lundgaard den rette mand til at stå i spidsen for den positive udvikling, som Regional IT er inde i," udtaler regionsdirektør Jane Kraglund.

"Med sin store erfaring fra it-området i regionen har jeg tillid til, at Morten vil udbygge samarbejdet på tværs af sygehuse, Regional IT og øvrige enheder. Jeg ser meget frem til samarbejdet med ham," fortsætter hun.

Morten Lundgaard får ansvaret for cirka 170 medarbejdere i Regional IT.

Forgængeren sagde op

I august kunne Computerworld fortælle, at Søren Lindgaard havde sagt sin stilling som it-direktør i Region Syddanmark op.

Han havde sagt ja til at blive direktør i fiber- og indholdsvirksomheden i Energimidt og Himmerlands Elforsyning.

Søren Lindgaard havde været it-direktør i Region Syddanmark siden marts 2013, hvor han tog over, efter Jan Topp Rasmussen forlod stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Morten Lundgaard er 49 år og kommer fra en stilling som afdelingschef i Region Syddanmark. Han har været konstitueret i stillingen, siden Søren Lindgaard sagde op.

Den nye it-direktør i Region Syddanmark er oprindeligt uddannet datamatiker. Han har blandt andet også en master i it fra Aarhus Universitet og studier på Oxford Universitet.

Morten Lundgaard tiltræder formelt i sin nye stilling den 15. november 2016. Der var 24 ansøgere til stillingen, oplyser regionen.

Læs også:

It-direktør i Region Syddanmark fratræder: Skifter til topstilling i fiberselskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere