Artikel top billede

Region Syddanmark ansætter ny it-direktør: Får ansvaret for 170 it-medarbejdere

Region Syddanmark har nu fundet en ny it-direktør, efter at den gamle sagde op for nogle måneder siden.

Morten Lundgaard er navnet på den nye it-direktør i Region Syddanmark.

Han kommer til at stå i spidsen for regionens it-organisation, Regional IT, der sammen med sygehusenes it-afdelinger sørger for it til regionens 25.000 medarbejdere.

Det meddeles på Region Syddanmarks hjemmeside.

"Med ansættelsen af Morten Lundgaard får vi en it-direktør, der søger dialogen. Derfor er Morten Lundgaard den rette mand til at stå i spidsen for den positive udvikling, som Regional IT er inde i," udtaler regionsdirektør Jane Kraglund.

"Med sin store erfaring fra it-området i regionen har jeg tillid til, at Morten vil udbygge samarbejdet på tværs af sygehuse, Regional IT og øvrige enheder. Jeg ser meget frem til samarbejdet med ham," fortsætter hun.

Morten Lundgaard får ansvaret for cirka 170 medarbejdere i Regional IT.

Forgængeren sagde op

I august kunne Computerworld fortælle, at Søren Lindgaard havde sagt sin stilling som it-direktør i Region Syddanmark op.

Han havde sagt ja til at blive direktør i fiber- og indholdsvirksomheden i Energimidt og Himmerlands Elforsyning.

Søren Lindgaard havde været it-direktør i Region Syddanmark siden marts 2013, hvor han tog over, efter Jan Topp Rasmussen forlod stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Morten Lundgaard er 49 år og kommer fra en stilling som afdelingschef i Region Syddanmark. Han har været konstitueret i stillingen, siden Søren Lindgaard sagde op.

Den nye it-direktør i Region Syddanmark er oprindeligt uddannet datamatiker. Han har blandt andet også en master i it fra Aarhus Universitet og studier på Oxford Universitet.

Morten Lundgaard tiltræder formelt i sin nye stilling den 15. november 2016. Der var 24 ansøgere til stillingen, oplyser regionen.

Læs også:

It-direktør i Region Syddanmark fratræder: Skifter til topstilling i fiberselskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere