Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff | Foto: IBM

Mennesker i IT
Udgivet 10. november 2016 kl. 11.58

Jeg har arbejdet på både The Late Show med David Letterman og Late Night-showet med Conan O'Brien, og jeg kunne ligeså godt være endt med en karriere i underholdningsbranchen.

Men jeg har altid elsket computere og ny teknologi, og det viste sig at være stærkere end mit ønske om at arbejde i underholdningsbranchen.

Jeg har dog alligevel mødt utroligt mange interessante mennesker i mit liv.

Eksempelvis løb jeg ind i Tim Cook under en brandøvelse.

Jeg skulle til et møde hos Apple og rullede ind på parkeringspladsen i min bil, da jeg så, at alle de ansatte stod ude foran bygningen. Inklusiv Tim Cook.

Det viste sig, at der var en brandøvelse i gang, og mens vi stod og ventede på at blive lukket ind i bygningen, kom Tim Cook hen og sagde goddag. 

Jeg har også mødt Travis Kalanick, CEO for Uber, og Peter Thiel (berømt investor og stifter af PayPal og Palantir, red.).

De var begge to meget inspirerende personer.

Den mest fantastiske person, jeg nogensinde har mødt, er dog Moder Teresa.

Hende mødte jeg for mange år siden, da jeg var på besøg i FN-bygningen med mine forældre (skuespilleren Mia Farrow og pianisten André Previn, red.).

Det er svært at konkurrere med en person, der i den grad har dedikeret sit liv til at hjælpe andre.

Fletcher Previn, VP of Workplace As A Service hos IBM.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.