Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Skærmdump fra Samsungs patentansøgning

Samsung bygger old-school folde-smartphone med 4K-skærm

Samsung har taget patent på en foldetelefon, der angiveligt skulle have en 4K-skærm. Hvad er det egentlig, at Samsung har i støbeskeen?

Sammenklappelige mobiltelefoner var det helt store hit dengang omkring årtusindeskiftet, hvor filmen Matrix gik sin sejrsgang i alverdens biografer.

Nokia havde en sammenklappelig telefon, Motorola kunne senere prale af storsællerten og klaptelefonen Razr, ligesom andre producenter også diskede op med foldetelefoner. 

Foldefesten stoppede for alvor, da Apples iPhone blev luftet for første gang i starten af 2007.

Nu har verdens største mobilproducent Samsung så designet en foldetelefon - indtil videre kun på tegnebrættet som en patentansøgning - som forventes at blive lanceret i 2017.

Det skriver The Verge

Er det et VR-headset?

De første rygter om Samsungs foldetelefon dukkede op i april, og siden har rygtet taget til i styrke.

Ikke mindst på grund af konkurrenten Lenovos bøjelige telefon fra i sommers, som kan foldes rundt om et håndled og dermed erstatte et smartwatch.

Det kan du læse mere om her: Lenovos vilde fremtids-smartphone: Kan bøjes om dit håndled

Indtil videre forlyder det, at Samsung lancerer flere smartphones næste år ovenpå sin 2016-fiasko med den eksplosive Note 7-telefon.

De kommende Samsung-telefoner skulle blandt andet være Galaxy S8, S8 edge og så telefonen med arbejdstitlen Galaxy X.

Det er sidstnævnte telefon, der ifølge blandt andre India Times angiveligt skulle have en bøjelig 4K-skærm, der giver lommeplads nok til at sætte sig ned uden at blive alt for stiv nedad låret. 

At skærmen er bøjelig og i 4K-kvalitet kunne rent spekulativt tænkes at være klargjort til et virtual reality-headset.

Dette vil vi ganske givet få svar på, når vi er kort inde i 2017, og de første tech-messer med fortrinsvis CES-messen i januar slår dørene op for nysgerrige øjne. 

Læs også:
Kun 0,3 procent af Android-telefonerne kører for tiden med Android 7.0: Disse producenter er på vej med opdateringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere