Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Apple om skærmproblemer på iPhone - nu kan kunderne få en "billig" reparation

Touch- og skærmproblemer på et ukendt antal iPhones får nu Apple til at tilbyde kunderne en "billigere" reparation.

Apples iPhone 6 Plus har for nogle brugeres vedkommende været et problematisk bekendtskab.

For nogle måneder siden begyndte der at komme meldinger om, at iPhonens touch-funktioner ikke længere fungerede, og at skærmen var ustabil eller blinkede.

De fleste kommentarer rundt omkring på nettet gik på, at multitouch-skærmen ganske enkelt ikke længere reagerede, som den burde - i sagens natur et ret stort problem på en smartphone uden et fysisk tastatur.

Apple har netop udsendt en meddelelse om problemerne: 

"Apple har fastslået, at nogle iPhone 6 Plus-enheder kan vise blinkende displays eller have multitouch-problemer efter at være blevet tabt flere gange på en hård underflade, hvorefter enheden er pådraget yderligere stress," lyder det fra Apple i en netop udsendt meddelelse til kunderne.

Selvom Apple altså henviser til, at problemerne opstår, når iPhonen bliver tabt, lyder beskeden til kunderne samtidig, at der er udsigt til en "billigere" reperation: 

"Hvis din iPhone 6 Plus har de symptomer, der er beskrevet herover, ellers fungerer, og skærmen ikke er revnet eller gået i stykker, vil Apple reparere din enhed for en service-pris på 1.342,25 kroner."

Den pris er markant lavere end de priser, der tidligere har været tale om i forhold til dette problem. I USA koster det nu 150 dollars for reparationen - tidligere var det 329 dollars. 

Gælder også dem, der allerede har betalt

Apple skriver, at selskabet vil kontakte de kunder, der allerede har betalt for at få repareret iPhonen via Apple eller en Apple Authorized Service Provider, så de kan få refunderet penge, hvis de har betalt den gamle, høje pris for reparationen.

"Det refunderede beløb udligne forskellen mellem den pris, du har betalt for den originale service af din iPhone 6 Plus og service-prisen på 1.342,25 kroner."

Læs også: Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer frem

En iPhone 6 Plus med 128 GB lagerplads kostede ved lanceringen i 2014 7.500 kroner.

Netop på grund af den relativt høje pris, er det nok også de færreste kunder med defekte skærme og touch-problemer, der bare har lagt iPhonen hen i skuffen med aflagte mobiler.

I stedet har de enten valgt at betale for en reparation - eller har brugt krudtet på at brokke sig på nettet.

Det er formentlig ikke mindst det sidste, der nu har fået Apple til at reagere med tilbuddet om at hjælpe kunderne med en billigere reparation.

Ifølge meddelelsen fra Apple gælder tilbuddet, indtil der er gået fem år fra den oprindelige start-dato for salget af iPhone 6 Plus.

Læs også:

Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer frem

Tre ugers test af iPhone 6 Plus: Kæmpestor, dyr, besværlig og herlig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere