Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Batteriproblemer i Apples iPhone 6s får nu selskabet til at tilbyde kunderne et nyt batteri gratis. Det er det andet alvorlige iPhone-problem inden for få dage, Apple må forholde sig til.

Det er kun få dage siden, at Apple måtte udsende en meddelelse om skærm- og multitouch-problemer i iPhone 6 Plus.

Og nu er den gal igen.

Denne gang er det batterierne i den uhyre populære iPhone 6s, der får Apple til at gå ud med en meddelelse:

"Apple har fastslået, at et meget lille antal iPhone 6s-enheder uventet kan lukke ned," skriver Apple.

"Dette er ikke et sikkerhedsproblem, og det påvirker kun enheder inden for et afgrænset serienummer-område, der blev produceret mellem september og oktober 2015."

"Hvis du har oplevet dette problem, så besøg venligst en autoriseret Apple-serviceleverandør og få din enheds serienummer tjekket for at bekræfte retten til en gratis batteriudskiftning," skriver Apple til kunderne.

Stiller krav til iPhonens tilstand
Mens Apple i den nye iPhone 6s-sag altså tilbyder en helt gratis reparation, så er der med den anden sag, der vedrører iPhone 6 Plus, kun tale om, at man kan få rabat på reparationen.

Læs mere om det her.

Apple skriver dog også om batteriproblemerne i iPhone 6s, at iPhonen vil blive tjekket for at sikre, at den lever op til kravene for en gratis batteri-udskiftning.

"Hvis din iPhone 6s har skader som en ødelagt skærm, der har indflydelse på udskiftningen af batteriet, vil det problem skulle løses forud for batteri-udskiftningen. I nogle tilfælde kan der være en omkostning forbundet med reparationen."

Apple oplyser, at de ramte kunder - der lever op til kravene - kan få batteriet udskiftet gratis i op til tre år efter, at iPhone 6s kom på markedet.

Det gjorde den sidste efterår.

Læs også:

Apple om skærmproblemer på iPhone - nu kan kunderne få en "billig" reparation

Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer fremYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.