Artikel top billede

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Batteriproblemer i Apples iPhone 6s får nu selskabet til at tilbyde kunderne et nyt batteri gratis. Det er det andet alvorlige iPhone-problem inden for få dage, Apple må forholde sig til.

Det er kun få dage siden, at Apple måtte udsende en meddelelse om skærm- og multitouch-problemer i iPhone 6 Plus.

Og nu er den gal igen.

Denne gang er det batterierne i den uhyre populære iPhone 6s, der får Apple til at gå ud med en meddelelse:

"Apple har fastslået, at et meget lille antal iPhone 6s-enheder uventet kan lukke ned," skriver Apple.

"Dette er ikke et sikkerhedsproblem, og det påvirker kun enheder inden for et afgrænset serienummer-område, der blev produceret mellem september og oktober 2015."

"Hvis du har oplevet dette problem, så besøg venligst en autoriseret Apple-serviceleverandør og få din enheds serienummer tjekket for at bekræfte retten til en gratis batteriudskiftning," skriver Apple til kunderne.

Stiller krav til iPhonens tilstand

Mens Apple i den nye iPhone 6s-sag altså tilbyder en helt gratis reparation, så er der med den anden sag, der vedrører iPhone 6 Plus, kun tale om, at man kan få rabat på reparationen.

Læs mere om det her.

Apple skriver dog også om batteriproblemerne i iPhone 6s, at iPhonen vil blive tjekket for at sikre, at den lever op til kravene for en gratis batteri-udskiftning.

"Hvis din iPhone 6s har skader som en ødelagt skærm, der har indflydelse på udskiftningen af batteriet, vil det problem skulle løses forud for batteri-udskiftningen. I nogle tilfælde kan der være en omkostning forbundet med reparationen."

Apple oplyser, at de ramte kunder - der lever op til kravene - kan få batteriet udskiftet gratis i op til tre år efter, at iPhone 6s kom på markedet.

Det gjorde den sidste efterår.

Læs også:

Apple om skærmproblemer på iPhone - nu kan kunderne få en "billig" reparation

Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer frem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere