Artikel top billede

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Batteriproblemer i Apples iPhone 6s får nu selskabet til at tilbyde kunderne et nyt batteri gratis. Det er det andet alvorlige iPhone-problem inden for få dage, Apple må forholde sig til.

Det er kun få dage siden, at Apple måtte udsende en meddelelse om skærm- og multitouch-problemer i iPhone 6 Plus.

Og nu er den gal igen.

Denne gang er det batterierne i den uhyre populære iPhone 6s, der får Apple til at gå ud med en meddelelse:

"Apple har fastslået, at et meget lille antal iPhone 6s-enheder uventet kan lukke ned," skriver Apple.

"Dette er ikke et sikkerhedsproblem, og det påvirker kun enheder inden for et afgrænset serienummer-område, der blev produceret mellem september og oktober 2015."

"Hvis du har oplevet dette problem, så besøg venligst en autoriseret Apple-serviceleverandør og få din enheds serienummer tjekket for at bekræfte retten til en gratis batteriudskiftning," skriver Apple til kunderne.

Stiller krav til iPhonens tilstand

Mens Apple i den nye iPhone 6s-sag altså tilbyder en helt gratis reparation, så er der med den anden sag, der vedrører iPhone 6 Plus, kun tale om, at man kan få rabat på reparationen.

Læs mere om det her.

Apple skriver dog også om batteriproblemerne i iPhone 6s, at iPhonen vil blive tjekket for at sikre, at den lever op til kravene for en gratis batteri-udskiftning.

"Hvis din iPhone 6s har skader som en ødelagt skærm, der har indflydelse på udskiftningen af batteriet, vil det problem skulle løses forud for batteri-udskiftningen. I nogle tilfælde kan der være en omkostning forbundet med reparationen."

Apple oplyser, at de ramte kunder - der lever op til kravene - kan få batteriet udskiftet gratis i op til tre år efter, at iPhone 6s kom på markedet.

Det gjorde den sidste efterår.

Læs også:

Apple om skærmproblemer på iPhone - nu kan kunderne få en "billig" reparation

Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer frem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere