Artikel top billede

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Batteriproblemer i Apples iPhone 6s får nu selskabet til at tilbyde kunderne et nyt batteri gratis. Det er det andet alvorlige iPhone-problem inden for få dage, Apple må forholde sig til.

Det er kun få dage siden, at Apple måtte udsende en meddelelse om skærm- og multitouch-problemer i iPhone 6 Plus.

Og nu er den gal igen.

Denne gang er det batterierne i den uhyre populære iPhone 6s, der får Apple til at gå ud med en meddelelse:

"Apple har fastslået, at et meget lille antal iPhone 6s-enheder uventet kan lukke ned," skriver Apple.

"Dette er ikke et sikkerhedsproblem, og det påvirker kun enheder inden for et afgrænset serienummer-område, der blev produceret mellem september og oktober 2015."

"Hvis du har oplevet dette problem, så besøg venligst en autoriseret Apple-serviceleverandør og få din enheds serienummer tjekket for at bekræfte retten til en gratis batteriudskiftning," skriver Apple til kunderne.

Stiller krav til iPhonens tilstand

Mens Apple i den nye iPhone 6s-sag altså tilbyder en helt gratis reparation, så er der med den anden sag, der vedrører iPhone 6 Plus, kun tale om, at man kan få rabat på reparationen.

Læs mere om det her.

Apple skriver dog også om batteriproblemerne i iPhone 6s, at iPhonen vil blive tjekket for at sikre, at den lever op til kravene for en gratis batteri-udskiftning.

"Hvis din iPhone 6s har skader som en ødelagt skærm, der har indflydelse på udskiftningen af batteriet, vil det problem skulle løses forud for batteri-udskiftningen. I nogle tilfælde kan der være en omkostning forbundet med reparationen."

Apple oplyser, at de ramte kunder - der lever op til kravene - kan få batteriet udskiftet gratis i op til tre år efter, at iPhone 6s kom på markedet.

Det gjorde den sidste efterår.

Læs også:

Apple om skærmproblemer på iPhone - nu kan kunderne få en "billig" reparation

Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Magtskifte på vej: Samsung og Apple mister grebet om smartphonemarkedet - konkurrenter stormer frem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere