Artikel top billede

Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse

Ifølge flere kilder vil Apple snart præsentere en iPad i en helt ny størrelse.

Flere rygter peger nu på, at Apple kort efter nytår vil lancere en iPad i en helt ny størrelse - nemlig 10,5 tommer.

Den bliver dermed mindre end Apple største iPad Pro på 12,9 tommer og større end den mindste iPad Pro, der har en skærm på 9,7 tommer.

Det skriver det taiwanesiske medie Digitimes.

Tidligere på året blev samme rygte bragt til torvs af analytikeren Ming Chi Kuo fra analysefirmaet KGI, der normalt vurderes til at være en relativ pålidelig analytiker med gode kilder i Apples asiatiske netværk af underleverandører.

Bemærkelsesværdig afvigelse

Introduktionen af en iPad med en størrelse på 10,5 tommer vil være en bemærkelsesværdig afvigelse i skærmstørrelse for Apple, der siden lanceringen af den første iPad i 2010 har holdt fast i en skærmstørrelse på 9,7 tommer på den mest populære "standard iPad."

Folk der ønsker en mindre eller større iPad har været henvist til henholdsvis en iPad Mini på 7,9 tommer eller en iPad Pro på 12,9 tommer.

Apple fortsætter ifølge Digitimes dog med at sælge iPads på 9.7 tommer til en nedsat pris.

Læs også: Fem erkendelser efter fire måneder med iPad Pro: Sådan er den at arbejde med

Virksomheder og uddannelser vil have større skærme 
Digitimes kan ligeledes berette, at den nye skærmstørrelse bliver introduceret, fordi enterprise-virksomheder og uddannelsessektoren ofte efterspørger tablets, der er en anelse større end de 9,7 tommer, som indtil nu har været udgangspunktet for Apples iPads.

Apple-mediet 9to5Mac har tidligere gættet på, at Apple satser på, at det er muligt at udstyre iPaden med en større skærm uden at forøge de fysiske dimensioner på iPaden.

Apple-analytikeren Ming Chi Kuo gætter desuden på, at den nye iPad vil blive udstyret med en A10X-processor, der er en modificeret udgave af den A10-processor, som sidder i iPhone 7.

Ifølge Digitimes ventes det, at Apple vil præsentere den nye iPad i starten af 2017.

Den seneste iPad blev lanceret i april 2016, og vælger Apple at fastholde denne cyklus ligger præsentationen af den nye iPad altså 4-5 måneder ude i fremtiden.

Læs også:
Test: Ny iPad Pro på 9,7-tommer er den bedste tablet - men måske skal du købe en anden 

Vil du kunne arbejde på din iPad? Så bør du overveje dette tilbehør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere