Artikel top billede

Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse

Ifølge flere kilder vil Apple snart præsentere en iPad i en helt ny størrelse.

Flere rygter peger nu på, at Apple kort efter nytår vil lancere en iPad i en helt ny størrelse - nemlig 10,5 tommer.

Den bliver dermed mindre end Apple største iPad Pro på 12,9 tommer og større end den mindste iPad Pro, der har en skærm på 9,7 tommer.

Det skriver det taiwanesiske medie Digitimes.

Tidligere på året blev samme rygte bragt til torvs af analytikeren Ming Chi Kuo fra analysefirmaet KGI, der normalt vurderes til at være en relativ pålidelig analytiker med gode kilder i Apples asiatiske netværk af underleverandører.

Bemærkelsesværdig afvigelse

Introduktionen af en iPad med en størrelse på 10,5 tommer vil være en bemærkelsesværdig afvigelse i skærmstørrelse for Apple, der siden lanceringen af den første iPad i 2010 har holdt fast i en skærmstørrelse på 9,7 tommer på den mest populære "standard iPad."

Folk der ønsker en mindre eller større iPad har været henvist til henholdsvis en iPad Mini på 7,9 tommer eller en iPad Pro på 12,9 tommer.

Apple fortsætter ifølge Digitimes dog med at sælge iPads på 9.7 tommer til en nedsat pris.

Læs også: Fem erkendelser efter fire måneder med iPad Pro: Sådan er den at arbejde med

Virksomheder og uddannelser vil have større skærme 
Digitimes kan ligeledes berette, at den nye skærmstørrelse bliver introduceret, fordi enterprise-virksomheder og uddannelsessektoren ofte efterspørger tablets, der er en anelse større end de 9,7 tommer, som indtil nu har været udgangspunktet for Apples iPads.

Apple-mediet 9to5Mac har tidligere gættet på, at Apple satser på, at det er muligt at udstyre iPaden med en større skærm uden at forøge de fysiske dimensioner på iPaden.

Apple-analytikeren Ming Chi Kuo gætter desuden på, at den nye iPad vil blive udstyret med en A10X-processor, der er en modificeret udgave af den A10-processor, som sidder i iPhone 7.

Ifølge Digitimes ventes det, at Apple vil præsentere den nye iPad i starten af 2017.

Den seneste iPad blev lanceret i april 2016, og vælger Apple at fastholde denne cyklus ligger præsentationen af den nye iPad altså 4-5 måneder ude i fremtiden.

Læs også:
Test: Ny iPad Pro på 9,7-tommer er den bedste tablet - men måske skal du købe en anden 

Vil du kunne arbejde på din iPad? Så bør du overveje dette tilbehør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere