Artikel top billede

Foto: Mads Elkær

Netflix klar med længe ventet funktion: Nu kan du downloade film og serier

Du kan nu downloade film og serier gennem Netflix' apps til iOS og Android.

Streamingtjenesten Netflix har nu gjort det muligt at downloade indhold, så du også kan afspille det uden internetadgang.

Den nye funktion er blevet gjort tilgængelig med den seneste opdatering af Netflix-appen til iOS og Android, der blev lanceret onsdag. 

Funktionen bliver sandsynligvis særdeles populær hos de danske børnefamilier, der i juledagene skal rejse land og rige rundt med forventningsfulde børn på bilens bagsæde.

For med funktionen er det muligt at gemme film og serier lokalt på tablets og smartphones uden, at du skal bekymre dig om adgang til mobildata eller wifi-forbindelser. 

Ikke alt indhold understøttes

Det er dog ikke alt indhold, der kan downloades. Men det indhold der understøtter funktionen vil være udstyret med en let genkendelig download-knap. 

Når brugeren trykker på download-knappen vil indholdet blive hentet og efterfølgende gjort tilgængelig via menupunktet "mine downloads".

Understøtter også dansk-indhold

Computerworld har testet funktionen og kan konkludere, at den understøttes af et bredt udvalg af både dansk og udenlandsk indhold. Og ifølge den amerikanske techmedie The Verge forventer Netflix, at udvalget af film og serier, der kan downloades vil blive udvidet i den nærmeste fremtid. 

Netflix-appen giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige kvalitetsniveauer. Hvis du har en enhed med begrænset lagringsplads, kan du således vælge at downloade indholdet i en lavere kvalitet, der optager mindre plads på din enhed. 

Du kan ligeledes vælge at begrænse download-funktionen til kun at virke på wifi-forbindelser, så du undgår at komme til drive rovdrift på dit data-abonnement.

Læs også:
På besøg hos Netflix: Sådan lokker algoritmerne dig til at se mere og mere tv




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere