Artikel top billede

Stor kapitalfond dropper muligt opkøb af TDC: Aktiekursen er styrtdykket

TDC's aktiekurs fortsætter sit fald, efter en stor amerikansk kapitalfond har trukket sig ud af forhandlinger om et muligt opkøb af selskabet.

TDC-aktionærer må kigge langt efter den gevinst, som mange ellers havde sat næsen op efter på baggrund af de langvarige rygter om, at den amerikanske kapitalfond Apollo var interesseret i at købe selskabet.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg har Apollo nu nemlig trukket sig fra forhandlingerne med TDC på grund af uenighed om værdifastsættelsen af TDC.

Ifølge Bloomberg er det TDC, der har afvist Apollos tilbud.

Det fik torsdag og fredag i sidste uge TDC's aktiekurs til at dykke lodret ned med et brat fald på næsten syv procent.

Mandag morgen er aktien steget svagt til kurs 33,4 efter den i slutningen af september nåede efterårets top på kurs 40,13.

Der har tidligere været rygter fremme om, at også norske Telia har været interesseret i at købe TDC.

Disse planer så dog ud til at afgå endeligt ved døden i november, da Telia i stedet købte norske Phonero.

Det kan du læse mere om her: Telia køber norsk mobilfirma for milliarder: Planer om at købe TDC løber ud i sandet.

Dette opkøb kan meget vel have rokket ved den pris, som Apollo har været villig til at betale for TDC, da kapitalfonden i Telia kan have set en fremtidig køber.

Der var senest i sommer rygter om, at TDC var ved at blive solgt til Apollo, men dette afviste selskabet dog dengang, selv om selskabet erkendte, at det havde modtaget en 'særdeles foreløbig henvendelse' fra en bejler, som selskabet dog pænt havde takket nej til.

Det kan du læse mere om her: TDC skyder vildt salgsrygte ned: Vi bliver ikke solgt i denne omgang

Ifølge Bloomberg kan Apollo stadig være interesseret i TDC, men det vurderes for usandsynligt, at kapitalfonden vil fremsætte et nyt tilbud i den nærmeste fremtid.

Også andre kapitalfonde har angiveligt haft kig på TDC. De har dog alle vurderet, at selskabet for tiden er for dyrt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere