Stor kapitalfond dropper muligt opkøb af TDC: Aktiekursen er styrtdykket

TDC's aktiekurs fortsætter sit fald, efter en stor amerikansk kapitalfond har trukket sig ud af forhandlinger om et muligt opkøb af selskabet.

TDC-aktionærer må kigge langt efter den gevinst, som mange ellers havde sat næsen op efter på baggrund af de langvarige rygter om, at den amerikanske kapitalfond Apollo var interesseret i at købe selskabet.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg har Apollo nu nemlig trukket sig fra forhandlingerne med TDC på grund af uenighed om værdifastsættelsen af TDC.

Ifølge Bloomberg er det TDC, der har afvist Apollos tilbud.

Det fik torsdag og fredag i sidste uge TDC's aktiekurs til at dykke lodret ned med et brat fald på næsten syv procent.

Mandag morgen er aktien steget svagt til kurs 33,4 efter den i slutningen af september nåede efterårets top på kurs 40,13.

Der har tidligere været rygter fremme om, at også norske Telia har været interesseret i at købe TDC.

Disse planer så dog ud til at afgå endeligt ved døden i november, da Telia i stedet købte norske Phonero.

Det kan du læse mere om her: Telia køber norsk mobilfirma for milliarder: Planer om at købe TDC løber ud i sandet.

Dette opkøb kan meget vel have rokket ved den pris, som Apollo har været villig til at betale for TDC, da kapitalfonden i Telia kan have set en fremtidig køber.

Der var senest i sommer rygter om, at TDC var ved at blive solgt til Apollo, men dette afviste selskabet dog dengang, selv om selskabet erkendte, at det havde modtaget en 'særdeles foreløbig henvendelse' fra en bejler, som selskabet dog pænt havde takket nej til.

Det kan du læse mere om her: TDC skyder vildt salgsrygte ned: Vi bliver ikke solgt i denne omgang

Ifølge Bloomberg kan Apollo stadig være interesseret i TDC, men det vurderes for usandsynligt, at kapitalfonden vil fremsætte et nyt tilbud i den nærmeste fremtid.

Også andre kapitalfonde har angiveligt haft kig på TDC. De har dog alle vurderet, at selskabet for tiden er for dyrt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
David Heinemeier Hanssons virksomhed Basecamp overvejer at droppe cloud-giganterne og flytte i egne datacentre: “I Basecamp skal vi helt ned på at bruge nul procent teknologi fra big tech“
Interview: Den berømte danske udvikler David Heinemeier Hansson vil frigøre sig fra tech-giganterne. Derfor overvejer hans virksomhed Basecamp at flytte fra clouden og tilbage i eget datacenter.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.