Artikel top billede

Ny aftale: Starbucks betaler for at få placeret Pokemon Go-figurer inde i kaffe-butikkerne

Afslørende dokumenter har vist, at der er en større Pokémon Go-opdatering på vej. Blandt nyhederne er et samarbejde med kaffekæden Starbucks, som lægger lokaler til monstre og købestærke Pokémon-jægere.

Lækkede dokumenter fra kaffekæden Starbucks har afsløret, at mokkaimperiet og årets mest populære mobilspil, Pokémon Go, slår pjalterne sammen.

For mens Pokémon Gos producent Niantec med anslået mere end en halv milliard downloads af spillet har oplevet et fald i antallet af aktive spillere i løbet af efteråret, er der muligheder i aftaler som den med Starbucks.

Læs også: Her er det mest populære indhold til din Android-telefon i 2016

Mulighederne består i dette tilfælde i at placere såkaldte Pokémon gyms eller Pokéstops i Starbucks-butikkerne, som de mange Pokémon-jægere så skal besøge for at træne eller fange deres monstre i spillet.

Og når man nu står der i Starbucks-cafeen, kan man jo også lige bestille en Pokémon Go Frappucino, som ifølge de lækkede dokumenter fra kaffekæden er en almindelig frappucino tilsat hindbærsirup og brombær.

Det skriver Android Police.

Nye Pokémons på vej

Samarbejdet mellem Pokémon Go og Starbucks foregår i første omgang udelukkende i USA på den helt anden side af Vesterhavet.

De to selskabers partnerskab sparker samtidig gang i spekulationer om en større opdatering til Pokémon Go-spillet, hvor næste generation af guld-, sølv- og krystal-monstre vil dukke op i spillet.

Hvis rygterne taler sandt, vil det betyde, at spillets nuværende 151 monstre vil få tilført omkring 100 nye uhyrer.

Det forventes, at alle Pokémon Go-nyhederne omkring det kommende Starbucks-samarbejde vil blive officielt afsløret i morgen torsdag.

Bliver partnerskabet mellem Niantec og Starbucks en succes, kan det ikke udelukkes, at andre kommercielle selskaber fremover vil slås for at lægge lokaler til Pokémon-monstrene - og ikke mindst de mange købestærke spillere.

I en dansk sammenhæng kunne detbetyde, at de typisk unge Pokémon-spillere skal jage nye monstre i eksempelvis en burgerbar eller i en tøjbutik frem for at fylde i den københavn Bibliotekshave op

Læs også:
Her er 19 af de vildeste Pokémon Go-historier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere