Artikel top billede

Ny aftale: Starbucks betaler for at få placeret Pokemon Go-figurer inde i kaffe-butikkerne

Afslørende dokumenter har vist, at der er en større Pokémon Go-opdatering på vej. Blandt nyhederne er et samarbejde med kaffekæden Starbucks, som lægger lokaler til monstre og købestærke Pokémon-jægere.

Lækkede dokumenter fra kaffekæden Starbucks har afsløret, at mokkaimperiet og årets mest populære mobilspil, Pokémon Go, slår pjalterne sammen.

For mens Pokémon Gos producent Niantec med anslået mere end en halv milliard downloads af spillet har oplevet et fald i antallet af aktive spillere i løbet af efteråret, er der muligheder i aftaler som den med Starbucks.

Læs også: Her er det mest populære indhold til din Android-telefon i 2016

Mulighederne består i dette tilfælde i at placere såkaldte Pokémon gyms eller Pokéstops i Starbucks-butikkerne, som de mange Pokémon-jægere så skal besøge for at træne eller fange deres monstre i spillet.

Og når man nu står der i Starbucks-cafeen, kan man jo også lige bestille en Pokémon Go Frappucino, som ifølge de lækkede dokumenter fra kaffekæden er en almindelig frappucino tilsat hindbærsirup og brombær.

Det skriver Android Police.

Nye Pokémons på vej

Samarbejdet mellem Pokémon Go og Starbucks foregår i første omgang udelukkende i USA på den helt anden side af Vesterhavet.

De to selskabers partnerskab sparker samtidig gang i spekulationer om en større opdatering til Pokémon Go-spillet, hvor næste generation af guld-, sølv- og krystal-monstre vil dukke op i spillet.

Hvis rygterne taler sandt, vil det betyde, at spillets nuværende 151 monstre vil få tilført omkring 100 nye uhyrer.

Det forventes, at alle Pokémon Go-nyhederne omkring det kommende Starbucks-samarbejde vil blive officielt afsløret i morgen torsdag.

Bliver partnerskabet mellem Niantec og Starbucks en succes, kan det ikke udelukkes, at andre kommercielle selskaber fremover vil slås for at lægge lokaler til Pokémon-monstrene - og ikke mindst de mange købestærke spillere.

I en dansk sammenhæng kunne detbetyde, at de typisk unge Pokémon-spillere skal jage nye monstre i eksempelvis en burgerbar eller i en tøjbutik frem for at fylde i den københavn Bibliotekshave op

Læs også:
Her er 19 af de vildeste Pokémon Go-historier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere