Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Ny aftale: Starbucks betaler for at få placeret Pokemon Go-figurer inde i kaffe-butikkerne

Afslørende dokumenter har vist, at der er en større Pokémon Go-opdatering på vej. Blandt nyhederne er et samarbejde med kaffekæden Starbucks, som lægger lokaler til monstre og købestærke Pokémon-jægere.

Lækkede dokumenter fra kaffekæden Starbucks har afsløret, at mokkaimperiet og årets mest populære mobilspil, Pokémon Go, slår pjalterne sammen.

For mens Pokémon Gos producent Niantec med anslået mere end en halv milliard downloads af spillet har oplevet et fald i antallet af aktive spillere i løbet af efteråret, er der muligheder i aftaler som den med Starbucks.

Læs også: Her er det mest populære indhold til din Android-telefon i 2016

Mulighederne består i dette tilfælde i at placere såkaldte Pokémon gyms eller Pokéstops i Starbucks-butikkerne, som de mange Pokémon-jægere så skal besøge for at træne eller fange deres monstre i spillet.

Og når man nu står der i Starbucks-cafeen, kan man jo også lige bestille en Pokémon Go Frappucino, som ifølge de lækkede dokumenter fra kaffekæden er en almindelig frappucino tilsat hindbærsirup og brombær.

Det skriver Android Police.

Nye Pokémons på vej

Samarbejdet mellem Pokémon Go og Starbucks foregår i første omgang udelukkende i USA på den helt anden side af Vesterhavet.

De to selskabers partnerskab sparker samtidig gang i spekulationer om en større opdatering til Pokémon Go-spillet, hvor næste generation af guld-, sølv- og krystal-monstre vil dukke op i spillet.

Hvis rygterne taler sandt, vil det betyde, at spillets nuværende 151 monstre vil få tilført omkring 100 nye uhyrer.

Det forventes, at alle Pokémon Go-nyhederne omkring det kommende Starbucks-samarbejde vil blive officielt afsløret i morgen torsdag.

Bliver partnerskabet mellem Niantec og Starbucks en succes, kan det ikke udelukkes, at andre kommercielle selskaber fremover vil slås for at lægge lokaler til Pokémon-monstrene - og ikke mindst de mange købestærke spillere.

I en dansk sammenhæng kunne detbetyde, at de typisk unge Pokémon-spillere skal jage nye monstre i eksempelvis en burgerbar eller i en tøjbutik frem for at fylde i den københavn Bibliotekshave op

Læs også:
Her er 19 af de vildeste Pokémon Go-historier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere