Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Sådan ser Facebooks datacenter i Luleå ud.

Efter måneders mystik om dansk giga-datacenter: Nu afslører Facebook detaljerne på et pressemøde

It-giganten Facebook har efter mange måneders hemmelighedskræmmeri om et dansk giga-datacenter nu indkaldt til pressemøde.

Lige siden det i starten af oktober kom frem, at Facebook er ved at bygge et kæmpe datacenter i Odense, har byggeriet været præget af et voldsomt hemmelighedskræmmeri fra både Facebooks og Odense Kommunes side.

Men nu er ventetiden forbi, for Facebook er klar til at fortælle omverdenen, hvad det egentlig er, der sker i Odense. 

"Vi har hermed fornøjelsen af at kunne invitere til pressemøde sammen med Odense Kommune i morgen, torsdag d. 19. januar 2017, kl 10:00," meddeler Facebook i en mail til blandt andre Computerworld.

Pressemødet bliver afholdt på Odense Rådhus og det bliver ikke kun Facebook, der stiller med en talsperson, oplyses det:

"Vi har reserveret tid til et interview med en talsperson fra Facebook. Borgmester Peter Rahbæk Juel og Rådmand Jane Jegind vil ligeledes være tilgængelige for kommentarer," lyder det i mailen fra Facebook. 

Det ved vi

Netop fordi det indtil nu har været meget sparsomt med oplysningerne om projektet i Odense, bliver det spændende at høre, hvad Facebook vil fortælle torsdag.

Vi ved dog allerede nu, at det nye datacenter bliver opført i Tietgenbyen i Odense.

Det har også tidligere været fremme, at Facebook-anlægget kommer til at bestå af to serverhaller på 26.500 kvadratmeter samt en hal på 39.000 kvadratmeter.

Endelig ligger det klart, at Facebook har betalt 68 millioner for byggegrunden.

Læs mere om Facebooks datacenter i Danmark torsdag på Computerworld.

Læs også:

Facebook bygger kæmpe-datacenter i Odense

Seks grunde til at Facebook vil bygge datacenter i Danmark - og en væsentlig grund til at valget er faldet på Odense

Galleri: Her skal Danmarks næste gigant-datacentre bygges

It-giganter etablerer nye arbejdspladser i Danmark: Men det kan slet ikke opveje antallet af it-job, som vi har mistet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.