Artikel top billede

Endnu flere funktioner på vej til Windows 10: Få bedre kontrol over computerens batteri

Du vil få meget bedre kontrol over din computers batteriforbrug i den kommende Creator-opgradering til Windows 10.

I den kommende Windows 10-opdatering med navnet Creator Update, får du meget lettere ved at styre din computers strømforbrug.

I det nyeste preview-build, 15014, har Microsoft sammen med et par andre funktioner tilføjet muligheden for at ændre på din computers strømopsætning fra skrivebordet.

Det er endnu kun en grafisk overflade, som Microsoft tester, men funktionen ser ud til at blive lanceret i den kommende opdatering.

Tidligere har du skulle gå ind i kontrolpanel hver eneste gang, hvis du ville ændre din bærbar computers strømplan, men i opdateringen får du nu en bjælke i procesbaren til at justere fra "Bedste batterilevetid" til "bedste ydeevne".

Microsoft har også tilføjet et værktøj til automatisk at slette midlertidige filer og filer fra papirkurven, der er over 30 dage gamle. Der kan ofte ligge flere gigabyte glemt plads i form af diverse midlertidige filer, som man glemmer at fjerne.

Det nyeste build introducerer også nye evner til at personliggøre Windows 10 så du lettere kan vælge farver i styresystemet. Det er en lille, men for nogle vigtig funktion.

Windows 10 med ebogs-butik

En anden stor nyhed er, at Microsoft går ind på ebogs-markedet. I lang tid har Apple og Amazon siddet tungt på markedet for digitale bøger, men med en ny ebogs-butik indbygget i Windows 10's app-butik, forsøger Microsoft også at være med.

Der vil dog ikke være en egentlig ebogs-reader i form af en app. I stedet vil ebøger blive læst i Edge-browseren, som allerede nu har en lang række evner til at tage noter, som kunne vise sig at være smart.

Du kan også søge direkte i en ebog, og de engelsktalende vil kunne bruge Cortana.

Den kommende Creator-opdatering byder på en lang række nyheder, der ud over en ebogs-butik også indebærer nye 3D-værktøjer samt HoloLens-integration.

Gamere kan også se frem til et "Game Mode", der skulle få spil til at køre bedre.

Læs også: Stor-opdatering på vej til Windows 10 med nye smarte funktioner: Se dem her

Nye business-funktioner på vej i [b]Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering

Danskerne helt vilde med Windows 10: Så meget fylder Windows 10 i Danmark i forhold til resten af verden
[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.