Artikel top billede

Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT
Udgivet 28. februar 2017 kl. 13.42

I det meste af mit liv, ikke bare mit voksne liv, har jeg levet uden for mit fædreland Rusland, og i dag jeg ser egentlig mig selv som en borger i en global verden uden grænser.

Jeg elsker dog at komme tilbage til Rusland, som har mange avancerede it-teknikere. Samtidig sørger uddannelsessystemet for, at der hele tiden kommer flere til. Der er på ingen måde mangel på it-talent i Rusland.

Så Rusland har mange af ingredienserne til at blive en it-supermagt, men der er flere ting, som skal falde på plads, før det kan ske.

Dels skal Ruslands regering etablere regler for beskyttelse af intellektuelle rettigheder, dels skal regeringen understøtte mere innovation med offentlige tilskud, hvis landet skal blive en it-leverandør i international klasse, som alle kigger mod.

I den sammenhæng kan Rusland lade sig inspirere af lande som Singapore og især Israel, hvor man med en relativ lille befolkning har formået at skabe fantastiske innovationer.

Kirill Tatarinov, CEO for Citrix.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.