Artikel top billede

Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem

Har du problemer med, at din iPhone helt uventet går kold? Apple meddeler, at problemet er (næsten) løst med ny iOS-opdatering.

I november meddelte Apple, at et "meget lille" antal iPhone 6s-enheder uventet kunne finde på at lukke ned.

Dengang forlød det, at der var tale om et problem med batterierne, men kort efter viste det sig, at problemerne måske også var software-relaterede.

Apple meldte således ud, at en software-opdatering til iOS ville kunne fikse problemet. Læs mere om det her.

Ifølge flere medier oplyser Apple nu, at opdateringen iOS 10.2.1, der udkom i slutningen af januar, har løst problemerne med uventede nedlukninger for langt de fleste brugere.

Her er resultatet

"Med iOS 10.2.1 kom Apple med forbedringer for at reducere de tilfælde, hvor et lille antal kunder oplevede, at deres iPhone lukkede uventet ned," lyder det i en udtalelse, Apple har sendt til Techcrunch.

Her skriver Apple videre:

"Der er allerede opgraderet til iOS 10.2.1 på over 50 procent af de aktive iOS-enheder, og de diagnosticerings-data, vi har modtaget, viser, at der blandt den lille procentdel af vores brugere, der har oplevet problemet, er en reduktion på mere end 80 procent på iPhone 6s og mere end 70 procent på iPhone 6 i de enheder, der lukker uventet ned."

Læs også: Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl

Der har været en del forskellige meldinger fra iPhone-brugere, der mener at have problemer med, at telefonen pludselig går kold.

En del har oplevet, at der var masser af batteritid tilbage, men at iPhonen pludselig lukker ned, hvorefter den kun kan startes op igen ved at tilslutte den til en stikkontakt.

Andre har ganske enkelt bare oplevet en stærkt forringet batteritid, og forvirringen er ikke blevet mindre af, at der undervejs har været et officielt batteri-ombytningsprogram fra Apples side, der dog kun gjaldt for et bestemt iPhone-parti.

Sådan henter du iOS 10.2.1

Problemerne ser kun ud til at gøre sig gældende på iPhone 6 og 6s.

Hvis du ikke allerede har hentet og installeret iOS 10.2.1, gør du det sådan her:

Gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering på din iOS-enhed.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst til SKAT erhvervsopkrævning

Centrica Energy Trading A/S

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.