Artikel top billede

Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem

Har du problemer med, at din iPhone helt uventet går kold? Apple meddeler, at problemet er (næsten) løst med ny iOS-opdatering.

I november meddelte Apple, at et "meget lille" antal iPhone 6s-enheder uventet kunne finde på at lukke ned.

Dengang forlød det, at der var tale om et problem med batterierne, men kort efter viste det sig, at problemerne måske også var software-relaterede.

Apple meldte således ud, at en software-opdatering til iOS ville kunne fikse problemet. Læs mere om det her.

Ifølge flere medier oplyser Apple nu, at opdateringen iOS 10.2.1, der udkom i slutningen af januar, har løst problemerne med uventede nedlukninger for langt de fleste brugere.

Her er resultatet

"Med iOS 10.2.1 kom Apple med forbedringer for at reducere de tilfælde, hvor et lille antal kunder oplevede, at deres iPhone lukkede uventet ned," lyder det i en udtalelse, Apple har sendt til Techcrunch.

Her skriver Apple videre:

"Der er allerede opgraderet til iOS 10.2.1 på over 50 procent af de aktive iOS-enheder, og de diagnosticerings-data, vi har modtaget, viser, at der blandt den lille procentdel af vores brugere, der har oplevet problemet, er en reduktion på mere end 80 procent på iPhone 6s og mere end 70 procent på iPhone 6 i de enheder, der lukker uventet ned."

Læs også: Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl

Der har været en del forskellige meldinger fra iPhone-brugere, der mener at have problemer med, at telefonen pludselig går kold.

En del har oplevet, at der var masser af batteritid tilbage, men at iPhonen pludselig lukker ned, hvorefter den kun kan startes op igen ved at tilslutte den til en stikkontakt.

Andre har ganske enkelt bare oplevet en stærkt forringet batteritid, og forvirringen er ikke blevet mindre af, at der undervejs har været et officielt batteri-ombytningsprogram fra Apples side, der dog kun gjaldt for et bestemt iPhone-parti.

Sådan henter du iOS 10.2.1

Problemerne ser kun ud til at gøre sig gældende på iPhone 6 og 6s.

Hvis du ikke allerede har hentet og installeret iOS 10.2.1, gør du det sådan her:

Gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering på din iOS-enhed.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere