Artikel top billede

(Foto: Google)

Deltag i gratis konference om datacentre og datahåndtering

Få lavere omkostninger og bedre skalering i datacentret - og få styr på de nye EU-regler for datahåndtering. Deltag i gratis Computerworld-konference.

De fleste er enige om, at data er guld i den digitale tidsalder.

Hvis de enorme mængder data skal kunne konverteres til konkret værdi for forretningen, kræver det dog, at man både har et topmoderne datacenter-setup og de nødvendige værktøjer til at håndtere dataene.

Det sætter Computerworld derfor fokus på på et gratis seminar onsdag den 15. marts:

Se programmet her og tilmeld dig. Det er gratis.

Vi kommer på dagen vidt omkring både de konkrete datacenter-løsninger og teknologier, der kan tages i brug i dag, ligesom du også vil kunne få et indblik i de strategiske og juridiste aspekter af dataopbevaringen og -håndteringen.

Hvordan opnår du eksempelvis en lavere TCO end i dag, og hvordan sikrer du dig, at du har de nødvendige skaleringsmuligheder i datacentret?

Konferencen fokuserer på det moderne datacenter - alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering - men også på den nye EU-persondataforordning.

Du kan høre om, hvad den betyder for dig som databehandler.

Sådan deltager du

Aldrig har der været flere og bedre muligheder for at sikre en effektiv, sikker og stabil it-drift.

Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude.

Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier?

Det kan du blive klogere på den 15. marts til Computerworlds konference, der afholdes i Ballerup: 

Se programmet her og tilmeld dig. Det er gratis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere