Artikel top billede

Deltag i gratis konference om datacentre og datahåndtering

Få lavere omkostninger og bedre skalering i datacentret - og få styr på de nye EU-regler for datahåndtering. Deltag i gratis Computerworld-konference.

De fleste er enige om, at data er guld i den digitale tidsalder.

Hvis de enorme mængder data skal kunne konverteres til konkret værdi for forretningen, kræver det dog, at man både har et topmoderne datacenter-setup og de nødvendige værktøjer til at håndtere dataene.

Det sætter Computerworld derfor fokus på på et gratis seminar onsdag den 15. marts:

Se programmet her og tilmeld dig. Det er gratis.

Vi kommer på dagen vidt omkring både de konkrete datacenter-løsninger og teknologier, der kan tages i brug i dag, ligesom du også vil kunne få et indblik i de strategiske og juridiste aspekter af dataopbevaringen og -håndteringen.

Hvordan opnår du eksempelvis en lavere TCO end i dag, og hvordan sikrer du dig, at du har de nødvendige skaleringsmuligheder i datacentret?

Konferencen fokuserer på det moderne datacenter - alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering - men også på den nye EU-persondataforordning.

Du kan høre om, hvad den betyder for dig som databehandler.

Sådan deltager du

Aldrig har der været flere og bedre muligheder for at sikre en effektiv, sikker og stabil it-drift.

Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude.

Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier?

Det kan du blive klogere på den 15. marts til Computerworlds konference, der afholdes i Ballerup: 

Se programmet her og tilmeld dig. Det er gratis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere