Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Finansmedie: Opladning af den næste iPhone vil kræve et helt andet stik

Den næste iPhone kan få et nyt oplader-stik.

Din gamle iPhone-oplader bliver ikke til megen nytte, når du skal oplade din næste iPhone.

I hvert fald ikke, hvis vi skal tro det rygte, som den amerikanske finansavis Wall Street Journal netop har bragt til torvs.

For ifølge avisen vil den næste generation af Apples iPhone skulle oplades med et USB-C-stik. Den samme type stik, som Apple har udstyret de nyeste Macbook-computere med.

Det vil efter alt at dømme også betyde, at Apple siger farvel til det velkendte Lightning-stik, der i 2012 blev introduceret med iPhone 5 og i dag anvendes af alle iPhone- og iPad-modeller.


Får dødstødet efter fem år

Holder rygtet så har Lightning-stikket således fået en levetid på knap fem år, mens lightningstikkets forgænger den såkaldte "dock-connector" eksisterede i ni år, før Apple introducerede dets afløser. 

Det amerikanske tech-medie The Verge hæfter sig dog ved at formuleringerne i Wall Street Journals-artikel på flere områder er upræcise.

Derfor er der ifølge The Verge den mulighed, at det ikke lightning-stikket i telefonen, der bliver erstattet af en USB-C-stik, men at der er tale om, at det er det traditionelle USB-stik i opladeren, der bliver erstattet af et USB-C-stik.

Strøm af rygter

Gennem den seneste tid har det piblet frem med nye rygter om den næste iPhone.

Eksempelivs går der også rygter om, at det slet ikke vil blive nødvendigt at oplade telefonen med fysisk stik. I stedet vil telefonen ifølge flere rygter blive udstyret med trådløs-opladning.

Som Computerworld tidligere har beskrevet, ventes det også, at den nye telefon vil blive udstyret med en større skærm, mens telefonen vil bevare de samme dimensioner.

Derudover går der rygter om telefonen vil blive udstyret med kurvet OLED-skærm.

Læs alle rygterne i denne artikel: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere