Artikel top billede

Finansmedie: Opladning af den næste iPhone vil kræve et helt andet stik

Den næste iPhone kan få et nyt oplader-stik.

Din gamle iPhone-oplader bliver ikke til megen nytte, når du skal oplade din næste iPhone.

I hvert fald ikke, hvis vi skal tro det rygte, som den amerikanske finansavis Wall Street Journal netop har bragt til torvs.

For ifølge avisen vil den næste generation af Apples iPhone skulle oplades med et USB-C-stik. Den samme type stik, som Apple har udstyret de nyeste Macbook-computere med.

Det vil efter alt at dømme også betyde, at Apple siger farvel til det velkendte Lightning-stik, der i 2012 blev introduceret med iPhone 5 og i dag anvendes af alle iPhone- og iPad-modeller.


Får dødstødet efter fem år

Holder rygtet så har Lightning-stikket således fået en levetid på knap fem år, mens lightningstikkets forgænger den såkaldte "dock-connector" eksisterede i ni år, før Apple introducerede dets afløser. 

Det amerikanske tech-medie The Verge hæfter sig dog ved at formuleringerne i Wall Street Journals-artikel på flere områder er upræcise.

Derfor er der ifølge The Verge den mulighed, at det ikke lightning-stikket i telefonen, der bliver erstattet af en USB-C-stik, men at der er tale om, at det er det traditionelle USB-stik i opladeren, der bliver erstattet af et USB-C-stik.

Strøm af rygter

Gennem den seneste tid har det piblet frem med nye rygter om den næste iPhone.

Eksempelivs går der også rygter om, at det slet ikke vil blive nødvendigt at oplade telefonen med fysisk stik. I stedet vil telefonen ifølge flere rygter blive udstyret med trådløs-opladning.

Som Computerworld tidligere har beskrevet, ventes det også, at den nye telefon vil blive udstyret med en større skærm, mens telefonen vil bevare de samme dimensioner.

Derudover går der rygter om telefonen vil blive udstyret med kurvet OLED-skærm.

Læs alle rygterne i denne artikel: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.