Artikel top billede

Finansmedie: Opladning af den næste iPhone vil kræve et helt andet stik

Den næste iPhone kan få et nyt oplader-stik.

Din gamle iPhone-oplader bliver ikke til megen nytte, når du skal oplade din næste iPhone.

I hvert fald ikke, hvis vi skal tro det rygte, som den amerikanske finansavis Wall Street Journal netop har bragt til torvs.

For ifølge avisen vil den næste generation af Apples iPhone skulle oplades med et USB-C-stik. Den samme type stik, som Apple har udstyret de nyeste Macbook-computere med.

Det vil efter alt at dømme også betyde, at Apple siger farvel til det velkendte Lightning-stik, der i 2012 blev introduceret med iPhone 5 og i dag anvendes af alle iPhone- og iPad-modeller.


Får dødstødet efter fem år

Holder rygtet så har Lightning-stikket således fået en levetid på knap fem år, mens lightningstikkets forgænger den såkaldte "dock-connector" eksisterede i ni år, før Apple introducerede dets afløser. 

Det amerikanske tech-medie The Verge hæfter sig dog ved at formuleringerne i Wall Street Journals-artikel på flere områder er upræcise.

Derfor er der ifølge The Verge den mulighed, at det ikke lightning-stikket i telefonen, der bliver erstattet af en USB-C-stik, men at der er tale om, at det er det traditionelle USB-stik i opladeren, der bliver erstattet af et USB-C-stik.

Strøm af rygter

Gennem den seneste tid har det piblet frem med nye rygter om den næste iPhone.

Eksempelivs går der også rygter om, at det slet ikke vil blive nødvendigt at oplade telefonen med fysisk stik. I stedet vil telefonen ifølge flere rygter blive udstyret med trådløs-opladning.

Som Computerworld tidligere har beskrevet, ventes det også, at den nye telefon vil blive udstyret med en større skærm, mens telefonen vil bevare de samme dimensioner.

Derudover går der rygter om telefonen vil blive udstyret med kurvet OLED-skærm.

Læs alle rygterne i denne artikel: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere