Artikel top billede

Finansmedie: Opladning af den næste iPhone vil kræve et helt andet stik

Den næste iPhone kan få et nyt oplader-stik.

Din gamle iPhone-oplader bliver ikke til megen nytte, når du skal oplade din næste iPhone.

I hvert fald ikke, hvis vi skal tro det rygte, som den amerikanske finansavis Wall Street Journal netop har bragt til torvs.

For ifølge avisen vil den næste generation af Apples iPhone skulle oplades med et USB-C-stik. Den samme type stik, som Apple har udstyret de nyeste Macbook-computere med.

Det vil efter alt at dømme også betyde, at Apple siger farvel til det velkendte Lightning-stik, der i 2012 blev introduceret med iPhone 5 og i dag anvendes af alle iPhone- og iPad-modeller.


Får dødstødet efter fem år

Holder rygtet så har Lightning-stikket således fået en levetid på knap fem år, mens lightningstikkets forgænger den såkaldte "dock-connector" eksisterede i ni år, før Apple introducerede dets afløser. 

Det amerikanske tech-medie The Verge hæfter sig dog ved at formuleringerne i Wall Street Journals-artikel på flere områder er upræcise.

Derfor er der ifølge The Verge den mulighed, at det ikke lightning-stikket i telefonen, der bliver erstattet af en USB-C-stik, men at der er tale om, at det er det traditionelle USB-stik i opladeren, der bliver erstattet af et USB-C-stik.

Strøm af rygter

Gennem den seneste tid har det piblet frem med nye rygter om den næste iPhone.

Eksempelivs går der også rygter om, at det slet ikke vil blive nødvendigt at oplade telefonen med fysisk stik. I stedet vil telefonen ifølge flere rygter blive udstyret med trådløs-opladning.

Som Computerworld tidligere har beskrevet, ventes det også, at den nye telefon vil blive udstyret med en større skærm, mens telefonen vil bevare de samme dimensioner.

Derudover går der rygter om telefonen vil blive udstyret med kurvet OLED-skærm.

Læs alle rygterne i denne artikel: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere