Artikel top billede

Interesseret i it-jobs på den anden side af jorden? New Zealand står klar med gratis flybillet til dig

I bestræbelserne på at tiltrække de bedste it-talenter udlover New Zealand gratis flybilletter og betalte ophold til it-kandidater fra hele jorden. Læs her, hvordan du kommer afsted.

It- og techindustrien i den new zealandske hovedstad Wellington hungrer efter dygtig arbejdskraft.

Sulten er så stor, at byen lokker kompetente kandidater med en gratis flybillet, hvis man skulle være interesseret i et job cirka 18.000 kilometer væk fra Danmark.

Det skriver rejsemagasinet Travel + Leisure om satsningen, der går under navnet "et globalt talent-tiltrækningsprogram".

"Wellington ser frem til at få 100 nye software-udviklere, kreative instruktører, produktchefer, analytikere og digitale strateger fra hele verden til at puste nyt liv i landets voksende tech-landskab," lyder det på Travel + Leisures hjemmeside.

Det får du med til interviewet

Udover gratis flybillet til New Zealand lokker Weillington med et fire dages betalt ophold, hvor kandidaterne deltager i job-interviews.

"Rejsen vil inkludere allerede arrangerede job-interviews, møder med andre i tech-industrien og ture rundt i Wellington," skriver Travel + Leisure.

Hvis du skulle være interesseret i sådan en uge under fremmede himmelstrøg med udsigt til et spritnyt it-job, kan du tilmelde dig programmet via Wellingtons job-hjemmeside.

Oplev helt ny livsstil 

Job-samtalerne med Wellingtons tech-sultne erhvervsliv varer fra den 8. maj til 11. maj.

Forinden vil de rette kandidater blive matchet med de interesserede tech-firmaer, hvorefter jobsamtalerne kan starte.

Når kaffen er drukket, håndtrykkene er givet, og jobsamtalerne er slut, er der lagt op til, at jobansøgerne får tid til at se landet, hvor blandt andet filmtrilogien "Ringenes Herre" er optaget.

Og så bliver det hele rundet af med en afklaring af, hvorvidt dit næste it-job er i Ballerup nord for København, Katrinebjerg i Aarhus - eller i Wellington med tocifrede temperaturer året rundt.

"I slutningen af ugen vil der blive tilbudt jobs, du slet ikke vidste eksisterede på steder med en livsstil, som aldrig troede muligt," lyder det lokkende tilbud på Wellingtons job-hjemmeside.

Læs også:
Mangel på nye it-talenter? Her oplærer vi dem selv




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere