Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Vil du med på Computerworld Summit? Få gratis adgang til årets store it-konference

Kunstig intelligens, sikkerhed og en stadig højere grad af forretningsorientering i it-investeringerne forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før. Få inspiration til den fremtid på Computerworld Summit 2017.

Kunstig intelligens, sikkerhed og en stadig højere grad af forretningsorientering i it-investeringerne forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før.

Det er derfor, Computerworld har skabt Computerworld Summit, en gratis konference  4. april i København hvor it, forretning og sikkerhed er i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal fungere i.

Du kan blandt andet høre oplæg om: 

  • Hvordan katalytisk innovation, disruption og de næste 95 procent af digitaliseringen former fremtiden. Fortalt med indsigt og humor af Henrik Schärfe, stifter og CEO i Foundation Autonomous og tidligere professor i informationsvidenskab ved AAU.
  • Hør Dansk Supermarkeds head of digital Toke Lund fortælle om de digitale muligheder, som organisationen fokuserer på, og hvordan organisationen arbejder med den generelle digitale transformation.
  • Hør Julien Simon fra Amazon fortælle om de mange muligheder ved kunstig intelligens og billedgenkendelse. 
I alt har du helt gratis adgang til i alt 20 stærke foredrag fra Google, Miracle, Amazon, Veam, Dell, Oracle og flere andre.

Dukker du op, kan vi desuden garantere en god frokost.

Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager. Du kan se hele programmet for dagen her.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogle, du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.