Vil du med på Computerworld Summit? Få gratis adgang til årets store it-konference

Kunstig intelligens, sikkerhed og en stadig højere grad af forretningsorientering i it-investeringerne forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før. Få inspiration til den fremtid på Computerworld Summit 2017.

Kunstig intelligens, sikkerhed og en stadig højere grad af forretningsorientering i it-investeringerne forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før.

Det er derfor, Computerworld har skabt Computerworld Summit, en gratis konference  4. april i København hvor it, forretning og sikkerhed er i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal fungere i.

Du kan blandt andet høre oplæg om: 

  • Hvordan katalytisk innovation, disruption og de næste 95 procent af digitaliseringen former fremtiden. Fortalt med indsigt og humor af Henrik Schärfe, stifter og CEO i Foundation Autonomous og tidligere professor i informationsvidenskab ved AAU.
  • Hør Dansk Supermarkeds head of digital Toke Lund fortælle om de digitale muligheder, som organisationen fokuserer på, og hvordan organisationen arbejder med den generelle digitale transformation.
  • Hør Julien Simon fra Amazon fortælle om de mange muligheder ved kunstig intelligens og billedgenkendelse. 
I alt har du helt gratis adgang til i alt 20 stærke foredrag fra Google, Miracle, Amazon, Veam, Dell, Oracle og flere andre.

Dukker du op, kan vi desuden garantere en god frokost.

Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager. Du kan se hele programmet for dagen her.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogle, du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her.