Artikel top billede

Nye iPad-modeller er på vej - her er rygterne

Der kan være en helt ny iPad i ny størrelse på vej i starten af næste måned.

Meget tyder på, at Apple meget snart er på vej med nye iPad-modeller.

Det taiwanesiske medie Digitimes, der blandt andet dækker forholdene hos Apples asiatiske leverandører, skriver, at det ventes, at Apple vil præsentere sine nye iPads ved en event i starten af april.

En event der ifølge Digitimes samtidig kommer til at markere indvielsen af Apple nye hovedkvarter, Apple Park i Cupertino, Californien.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Nye modeller bliver testet

Samtidig tyder meget på, at der i disse dage bliver testet en række nye iPad-modeller i og omkring Apples hovedkvarter i Cupertino.

Marketings-firmaet Fiksu har ifølge tech-mediet Techcrunch identificeret fire forskellige helt nye iPad-modeller, der dukker op i de data om internetbrugere, som virksomheden indsamler.

De første nye iPads begyndte at dukke op i virksomhedens datasæt i september, men antallet af observationer af test-enhederne er steget kraftigt i det nye år.

Antallet af observation af testenhederne er ifølge Fiksu erfaring nu så stort, at virksomheden vurderer, at de nye modeller vil blive præsenteret i løbet af den næste måneds tid.

Læs også: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs

Større skærm, samme dimensioner

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der ofte rammer rigtigt med sin forudsigelser, hævder, at Apple vil præsentere en iPad Pro i en helt ny størrelse på 10,5 tommer.

Den nye iPad på 10,5 tommer vil angiveligt have samme ydre dimensioner om den nuværende iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer, men Apple vil altså - hvis rygtet er sandt - være i stand til at øge skærmareal uden at det på virker enhedens størrelse.

Det ventes, at iPaden vil blive udstyret med A10X-processor, der vil være en modificeret udgave af den processor, som alle i dag sidder i iPhone 7.

Læs også: Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere