Artikel top billede

Nye iPad-modeller er på vej - her er rygterne

Der kan være en helt ny iPad i ny størrelse på vej i starten af næste måned.

Meget tyder på, at Apple meget snart er på vej med nye iPad-modeller.

Det taiwanesiske medie Digitimes, der blandt andet dækker forholdene hos Apples asiatiske leverandører, skriver, at det ventes, at Apple vil præsentere sine nye iPads ved en event i starten af april.

En event der ifølge Digitimes samtidig kommer til at markere indvielsen af Apple nye hovedkvarter, Apple Park i Cupertino, Californien.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Nye modeller bliver testet

Samtidig tyder meget på, at der i disse dage bliver testet en række nye iPad-modeller i og omkring Apples hovedkvarter i Cupertino.

Marketings-firmaet Fiksu har ifølge tech-mediet Techcrunch identificeret fire forskellige helt nye iPad-modeller, der dukker op i de data om internetbrugere, som virksomheden indsamler.

De første nye iPads begyndte at dukke op i virksomhedens datasæt i september, men antallet af observationer af test-enhederne er steget kraftigt i det nye år.

Antallet af observation af testenhederne er ifølge Fiksu erfaring nu så stort, at virksomheden vurderer, at de nye modeller vil blive præsenteret i løbet af den næste måneds tid.

Læs også: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs

Større skærm, samme dimensioner

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der ofte rammer rigtigt med sin forudsigelser, hævder, at Apple vil præsentere en iPad Pro i en helt ny størrelse på 10,5 tommer.

Den nye iPad på 10,5 tommer vil angiveligt have samme ydre dimensioner om den nuværende iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer, men Apple vil altså - hvis rygtet er sandt - være i stand til at øge skærmareal uden at det på virker enhedens størrelse.

Det ventes, at iPaden vil blive udstyret med A10X-processor, der vil være en modificeret udgave af den processor, som alle i dag sidder i iPhone 7.

Læs også: Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere