Artikel top billede

Nye iPad-modeller er på vej - her er rygterne

Der kan være en helt ny iPad i ny størrelse på vej i starten af næste måned.

Meget tyder på, at Apple meget snart er på vej med nye iPad-modeller.

Det taiwanesiske medie Digitimes, der blandt andet dækker forholdene hos Apples asiatiske leverandører, skriver, at det ventes, at Apple vil præsentere sine nye iPads ved en event i starten af april.

En event der ifølge Digitimes samtidig kommer til at markere indvielsen af Apple nye hovedkvarter, Apple Park i Cupertino, Californien.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Nye modeller bliver testet

Samtidig tyder meget på, at der i disse dage bliver testet en række nye iPad-modeller i og omkring Apples hovedkvarter i Cupertino.

Marketings-firmaet Fiksu har ifølge tech-mediet Techcrunch identificeret fire forskellige helt nye iPad-modeller, der dukker op i de data om internetbrugere, som virksomheden indsamler.

De første nye iPads begyndte at dukke op i virksomhedens datasæt i september, men antallet af observationer af test-enhederne er steget kraftigt i det nye år.

Antallet af observation af testenhederne er ifølge Fiksu erfaring nu så stort, at virksomheden vurderer, at de nye modeller vil blive præsenteret i løbet af den næste måneds tid.

Læs også: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs

Større skærm, samme dimensioner

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der ofte rammer rigtigt med sin forudsigelser, hævder, at Apple vil præsentere en iPad Pro i en helt ny størrelse på 10,5 tommer.

Den nye iPad på 10,5 tommer vil angiveligt have samme ydre dimensioner om den nuværende iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer, men Apple vil altså - hvis rygtet er sandt - være i stand til at øge skærmareal uden at det på virker enhedens størrelse.

Det ventes, at iPaden vil blive udstyret med A10X-processor, der vil være en modificeret udgave af den processor, som alle i dag sidder i iPhone 7.

Læs også: Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere