Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

To værktøjer til at afmelde alle de (uønskede) reklamer og nyhedsbreve på én gang

Disse to hjemmesider hjælper dig hurtigt til at stoppe strømmen af uønskede reklamer og nyhedsbreve i din mail-indbakke.

Vores mail-indbakker er overfyldte som aldrig før, og den stigende mængde af nyhedsbreve har en stor del af skylden.

De fleste nyhedsbreve kan både være ønskede og relevante, men glemte nyhedsbreve kan hurtigt fylde din indbakke.

Modtager du stadig nyhedsmails fra et taskefirma, som du handlede hos for to år siden, eller opdateringer fra en streaming-tjeneste du ikke længere bruger, må du ned og banke på "unsubscribe"-knappen.

Heldigvis findes der tjenester, der hurtigt og overskueligt løser problemet for dig og sætter alle dine nyhedsbreve i system, så du hurtigt kan fravælge dem, du ikke længere har brug for.

Herunder finder du tre tjenester, der rydder op i dine mails, så du ikke skal bøvle med det. Ingen af de tre tjenester fjerner spam, men kun mails, der accepterer et "unsubscribe"/"afmeld".

Unroll.me

Opdatering: Ifølge New York Times har Unroll.me videresolgt anonymiseret data indsamlet fra tjenesten om amerikanske Lyft-brugere og videresolgt informationen til Uber. Det er uvist, hvilke andre informationer selskabet har solgt videre, så vi fraråder at du benytter tjenesten. 

Unroll.me er en gratis online-tjeneste, der i en overskuelig oversigt opsætter alle dine nyhedsbreve og reklame-abonnementer i din indbakke, så du hurtigt kan fra- og tilvælge dem.

Du logger ind på Unrolls hjemmeside med din Google, Yahoo eller  Outlook, hvorefter du ser en lang liste af dine tilmeldte nyhedsbreve, som du efterfølgende kan fra- eller tilvælge.

Du kan vælge at smide alle dine nyhedsbreve i en "rollup", så du mødtager alle de valgte nyhedsbreve enten morgen, middag eller aften. På den måde bliver du ikke konstant forstyrret af nye mails.

Efter du har afmeldt tre-fire nyhedsbreve, kræver Unroll.me at du deler et opslag om tjenesten på et af dine sociale medier, hvorefter du igen må afmelde videre.

Du kan vælge at dele på slaget og slette det igen med det samme, hvis du ikke ønsker at dele den slags.

Unlistr

Unlistr er en app-baseret tjeneste på iOS og Android (kun Android i Danmark), der også hjælper dig med at rydde op i dine nyhedsbreve og reklame-mails.

Efter du har skrevet dine mail-informationer ind i appen, får du en liste over alle de mails, du med tiden har skrevet dig op til. Herefter kan du let vælge at beholde eller framelde dig mails på listen.

Tjenesten er gratis på Android og koster 20 dollars om året, hvis det integreres i Outlook.

Unsubscriber

"Unsubscriber" fungerer direkte fra din daglige mailklient og har ingen app eller web-interface.

Efter du har skrevet dig op til tjenesten på Unsubscribers hjemmeside, får din mail-konto en ekstra mappe kaldet "Unsubscribe".

Herefter skal du trække mails over i mappen, hvilket afmelder tjenesterne.

Fra Unsubscribers hjemmeside kan du nemt tilmelde dig de selvsamme tjenester igen. Unsubscribe er gratis at bruge.

Læs også: Ny fransk lov forbyder arbejdsgivere at kræve e-mail-svar døgnet rundt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere