Artikel top billede

Bølge af masseansættelser hos danske it-firmaer: Har brug for disse it-folk netop nu

En stribe store danske it-selskaber og it-arbejdspladser er i gang med at rekruttere masser af nye medarbejdere netop nu. Se jobopslagene og de konkrete it-stillinger her.

Computerworld kunne for et par uger siden fortælle, at danske BEC sætter gang i oprettelsen af 90 nye it-stillinger, hvor der blandt andet skal bruges it-udviklere, it-arkitekter og specialister med faglig indsigt fra pengeinstitutter.

Læs om det her: BEC skal bruge 90 nye medarbejdere med disse it-profiler

De mange ansættelser hos BEC er dog langt fra et særsyn blandt danske it-selskaber i øjeblikket.

Et stribe af de store it-virksomheder i Danmark er nemlig i øjeblikket i gang med at masseansætte nye it-folk.

IBM ansætter til nyt center med 250 medarbejdere

Eksempelvis fremgår det af to aktuelle jobopslag på Jobindex, at IBM er i fuld gang med at rekruttere de 250 medarbejdere, der skal bruges til et helt nyt innovationscenter i København.

Læs mere om IBM's Innovationscenter her.

Med de nye jobopslag søger IBM konkret efter både juniorkonsulenter og seniorkonsulenter. Om stillingen som seniorkonsulent kan man læse:

"Er du udvikleren, der kan se dig selv i et dynamisk start-up miljø, hvor du vil arbejde med bl.a. Watson IoT, Watson Health og Bluemix platformen?" 

"Du vil som seniorkonsulent i IBM Client Innovation Center få adgang til hele IBM's unikke og banebrydende teknologi stack og herigennem vil du få indflydelse på vores kunders digitaliseringsprocesser. Samtidig med dette får du mulighed for at udfolde og udvikle dine tekniske-, konsulent- og ledelsesmæssige færdigheder."

"Som seniorkonsulent har du 5-10 års erfaring og kan guide, coache og inspirere vores team af junior konsulenter, så vi sammen kan skabe en agil organisation og nytænke leveringen af fremtidens it-løsninger."

Masser af stillinger hos Netcompany - i hele landet

Også hos konkurrenten Netcompany er der travlt med at ansætte nye folk.

Tidligere i år meldte Netcompany ud, at man nu havde passeret 1.000 medarbejdere, og i årsregnskabet fra marts kunne man læse, at der i de første måneder af 2017 var ansat over 150 medarbejdere:

"... og med flere opgaver på vej for såvel det private erhvervsliv som det offentlige kommer vi formentligt ikke til at sætte tempoet ned lige foreløbig," lød det fra Netcompany.

Det bekræftes i en lang række aktuelle jobopslag fra Netcompany, hvor der blandt andet søges erfarne it-konsulenter i København, Aarhus og Aalborg, seniorkonsulenter til information management i København og Aarhus og erfarne frontendudviklere til København.

Om den sidste medarbejderprofil kan man læse:

"Netcompany har travlt, og vi oplever stor efterspørgsel efter forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler."

"Du bliver en del af vores UI-afdeling, og du kommer til at arbejde tæt sammen med Netcompanys andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger."

KMD, NNIT og SKAT mangler it-folk

Graduate-programmer er populære i disse år hos mange af de største danske it-virksomheder.

KMD har i øjeblikket flere opslag for de nyuddannede it-folk og søger både folk til KMD Project Management Graduate Program, KMD SAP Graduate Program og KMD Technology Consultants Graduate Program - alle i Ballerup ved København.

Læs også: Rekord-regnskaber på stribe fra danske it-virksomheder: Her er tre årsager til guld-festen

NNIT søger i øjeblikket også nye medarbejdere med omkring 15 aktuelle jobopslag, og hvis man har kig på offentlige it-stillinger har både SKAT og Skatteministeriet også en stribe opslag i øjeblikket.

Blandt andet søger SKAT løsningsarkitekter til digital udvikling og skriver om kravene til kandidaterne:

"Minimum fem års relevant erhvervserfaring som it-arkitekt eller fra en tilsvarende rolle. Herunder bl.a. valg af arkitektur og teknologi, planlægning af teknologi aktiviteter, support ift. arkitektur spørgsmål, vurdering af leverandører etc."

Skatteministeriet søger medarbejdere til forretningsudvikling på det digitale område. I jobopslaget kan man læse:

"Ser du potentialet i it og data? Trives du i et dynamisk miljø, hvor såvel ambitioner som tempo er højt, og hvor der er gode udviklingsmuligheder? Så skal du være en del af kontoret Forretning og It i Skatteministeriet."

Endelig søger mange af rådgivnings- og revisionsfirmaerne konsulenter på it-området. Eksempelvis har Deloitte netop nu et jobopslag, hvor der søges et ukendt antal erfarne it-konsulenter.  

Læs også:

Dansk it-firma masseansætter: Skal bruge 90 nye medarbejdere med disse it-profiler

IBM åbner nyt innovationscenter i Danmark - skal bruge 250 medarbejdere

Netcompany klar med rekord-regnskab: Omsætningen buldrer i vejret - sammen med antallet af medarbejdere



Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Der er en masse ledige stillinger derude, og vi har udvalgt 10 it-stillinger fra hele landet, som du kan søge her og nu.

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu
På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu