Artikel top billede

Microsoft klar med ny app til dig: Sådan fungerer appen To-Do

Microsoft lancerer nu sin to-do-app, en intelligent opgave-oversigt, der bygger på et opkøb af en populær app.

For to år siden opkøbte Microsoft den populære task-manager Wunderlist, men efter opkøbet har Microsoft mere eller mindre ladet Wunderlist løbe sit eget løb.

Nu er Microsoft dog klar med en ny app kraftigt inspireret fra Wunderlist, som skal hjælpe dig til at overskue alle dine daglige opgaver og pligter, lad det være arbejde eller huslige gerninger.

To-Do er navnet på appen og lige så enkelt navnet er, lige så enkel fremstår appen.

Det er en ultraminimalistisk app til lister og gerninger, hvor du kan tilføje tidspunkter og påmindelser.

Fuldstændig som alle de andre eksisterende liste-apps.

Hver dag starter med en frisk, blank side, som du kan tilføje påmindelser, og du finder dine samlede påmindelser i en fane til venstre.

Hvad der er specielt ved Microsofts nye To-Do-app er dens indbyggede algoritmer til at håndtere alle de sager, du ikke huskede at få ordnet.

Her får du en oversigt over allerede ordnede apps og apps, som snart skal ordnes, ligesom To-Do selv foreslår gerninger, som du bør ordne i dag.

Stadig i beta

Appen er stadig i sit tidlige stadie, men planen er en stærk integration med Microsofts andre apps såsom Office 356, hvor Outlook og Outlook Task nok er den primære samarbejdskandidat.

Appen er bygget på Wunderlist-appen, der er en af de mest populære "to-do"-apps på markedet, og Microsoft fortæller, at To-Do med tiden vil få flere funktioner fra Wunderlist.

Så snart To-Do har overtaget nok evner fra Wunderlist, vil Microsoft sende Wunderlist på pension.

Er du i dag stor Wunderlist-bruger, bør du nok med tiden søge mod To-Do eller en af de andre apps.

To-Do findes til iOS, Android, Windows og Mac samt som web-klient. 

To-Do er den seneste app fra Microsoft, som skal gøre dig mere produktiv i hverdagen. Tidligere har Microsoft opkøbt apps som Accompli og SunRise Calendar og implementeret funktionerne i sin Outlook Mobile-app.

Læs også: Ny cloud-baseret Windows på vej: Seks ting du skal vide om det kommende Windows 10 Cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere