Microsoft klar med ny app til dig: Sådan fungerer appen To-Do

Microsoft lancerer nu sin to-do-app, en intelligent opgave-oversigt, der bygger på et opkøb af en populær app.

For to år siden opkøbte Microsoft den populære task-manager Wunderlist, men efter opkøbet har Microsoft mere eller mindre ladet Wunderlist løbe sit eget løb.

Nu er Microsoft dog klar med en ny app kraftigt inspireret fra Wunderlist, som skal hjælpe dig til at overskue alle dine daglige opgaver og pligter, lad det være arbejde eller huslige gerninger.

To-Do er navnet på appen og lige så enkelt navnet er, lige så enkel fremstår appen.

Det er en ultraminimalistisk app til lister og gerninger, hvor du kan tilføje tidspunkter og påmindelser.

Fuldstændig som alle de andre eksisterende liste-apps.

Hver dag starter med en frisk, blank side, som du kan tilføje påmindelser, og du finder dine samlede påmindelser i en fane til venstre.

Hvad der er specielt ved Microsofts nye To-Do-app er dens indbyggede algoritmer til at håndtere alle de sager, du ikke huskede at få ordnet.

Her får du en oversigt over allerede ordnede apps og apps, som snart skal ordnes, ligesom To-Do selv foreslår gerninger, som du bør ordne i dag. Stadig i beta
Appen er stadig i sit tidlige stadie, men planen er en stærk integration med Microsofts andre apps såsom Office 356, hvor Outlook og Outlook Task nok er den primære samarbejdskandidat.

Appen er bygget på Wunderlist-appen, der er en af de mest populære "to-do"-apps på markedet, og Microsoft fortæller, at To-Do med tiden vil få flere funktioner fra Wunderlist.

Så snart To-Do har overtaget nok evner fra Wunderlist, vil Microsoft sende Wunderlist på pension.

Er du i dag stor Wunderlist-bruger, bør du nok med tiden søge mod To-Do eller en af de andre apps.

To-Do findes til iOS, Android, Windows og Mac samt som web-klient. 

To-Do er den seneste app fra Microsoft, som skal gøre dig mere produktiv i hverdagen. Tidligere har Microsoft opkøbt apps som Accompli og SunRise Calendar og implementeret funktionerne i sin Outlook Mobile-app.

Læs også: Ny cloud-baseret Windows på vej: Seks ting du skal vide om det kommende Windows 10 Cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.