Artikel top billede

Microsoft klar med ny app til dig: Sådan fungerer appen To-Do

Microsoft lancerer nu sin to-do-app, en intelligent opgave-oversigt, der bygger på et opkøb af en populær app.

For to år siden opkøbte Microsoft den populære task-manager Wunderlist, men efter opkøbet har Microsoft mere eller mindre ladet Wunderlist løbe sit eget løb.

Nu er Microsoft dog klar med en ny app kraftigt inspireret fra Wunderlist, som skal hjælpe dig til at overskue alle dine daglige opgaver og pligter, lad det være arbejde eller huslige gerninger.

To-Do er navnet på appen og lige så enkelt navnet er, lige så enkel fremstår appen.

Det er en ultraminimalistisk app til lister og gerninger, hvor du kan tilføje tidspunkter og påmindelser.

Fuldstændig som alle de andre eksisterende liste-apps.

Hver dag starter med en frisk, blank side, som du kan tilføje påmindelser, og du finder dine samlede påmindelser i en fane til venstre.

Hvad der er specielt ved Microsofts nye To-Do-app er dens indbyggede algoritmer til at håndtere alle de sager, du ikke huskede at få ordnet.

Her får du en oversigt over allerede ordnede apps og apps, som snart skal ordnes, ligesom To-Do selv foreslår gerninger, som du bør ordne i dag.

Stadig i beta

Appen er stadig i sit tidlige stadie, men planen er en stærk integration med Microsofts andre apps såsom Office 356, hvor Outlook og Outlook Task nok er den primære samarbejdskandidat.

Appen er bygget på Wunderlist-appen, der er en af de mest populære "to-do"-apps på markedet, og Microsoft fortæller, at To-Do med tiden vil få flere funktioner fra Wunderlist.

Så snart To-Do har overtaget nok evner fra Wunderlist, vil Microsoft sende Wunderlist på pension.

Er du i dag stor Wunderlist-bruger, bør du nok med tiden søge mod To-Do eller en af de andre apps.

To-Do findes til iOS, Android, Windows og Mac samt som web-klient. 

To-Do er den seneste app fra Microsoft, som skal gøre dig mere produktiv i hverdagen. Tidligere har Microsoft opkøbt apps som Accompli og SunRise Calendar og implementeret funktionerne i sin Outlook Mobile-app.

Læs også: Ny cloud-baseret Windows på vej: Seks ting du skal vide om det kommende Windows 10 Cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere