Artikel top billede

Microsoft klar med ny app til dig: Sådan fungerer appen To-Do

Microsoft lancerer nu sin to-do-app, en intelligent opgave-oversigt, der bygger på et opkøb af en populær app.

For to år siden opkøbte Microsoft den populære task-manager Wunderlist, men efter opkøbet har Microsoft mere eller mindre ladet Wunderlist løbe sit eget løb.

Nu er Microsoft dog klar med en ny app kraftigt inspireret fra Wunderlist, som skal hjælpe dig til at overskue alle dine daglige opgaver og pligter, lad det være arbejde eller huslige gerninger.

To-Do er navnet på appen og lige så enkelt navnet er, lige så enkel fremstår appen.

Det er en ultraminimalistisk app til lister og gerninger, hvor du kan tilføje tidspunkter og påmindelser.

Fuldstændig som alle de andre eksisterende liste-apps.

Hver dag starter med en frisk, blank side, som du kan tilføje påmindelser, og du finder dine samlede påmindelser i en fane til venstre.

Hvad der er specielt ved Microsofts nye To-Do-app er dens indbyggede algoritmer til at håndtere alle de sager, du ikke huskede at få ordnet.

Her får du en oversigt over allerede ordnede apps og apps, som snart skal ordnes, ligesom To-Do selv foreslår gerninger, som du bør ordne i dag.

Stadig i beta

Appen er stadig i sit tidlige stadie, men planen er en stærk integration med Microsofts andre apps såsom Office 356, hvor Outlook og Outlook Task nok er den primære samarbejdskandidat.

Appen er bygget på Wunderlist-appen, der er en af de mest populære "to-do"-apps på markedet, og Microsoft fortæller, at To-Do med tiden vil få flere funktioner fra Wunderlist.

Så snart To-Do har overtaget nok evner fra Wunderlist, vil Microsoft sende Wunderlist på pension.

Er du i dag stor Wunderlist-bruger, bør du nok med tiden søge mod To-Do eller en af de andre apps.

To-Do findes til iOS, Android, Windows og Mac samt som web-klient. 

To-Do er den seneste app fra Microsoft, som skal gøre dig mere produktiv i hverdagen. Tidligere har Microsoft opkøbt apps som Accompli og SunRise Calendar og implementeret funktionerne i sin Outlook Mobile-app.

Læs også: Ny cloud-baseret Windows på vej: Seks ting du skal vide om det kommende Windows 10 Cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere