Artikel top billede

Gamer-computere er ved at blive voksne: Acer lancerer imponerende tynd gamerbærbar

Acer har lanceret en række bærbare gamer-computere til de ultra-hardware, de seriøse og dem, der bare spiller en gang i mellem. Og så er der Triton 700

Acer har annonceret Predator Tritan 700, den første maskine i en ny serie af gamercomputere, som er ekstraordinært tynde taget den interne hardware i betragtning.

Computeren er kun 1,8 centimeter tyk, og med et relativt stilrent og enkelt design henvender den sig til det mere voksne, men stadigt krævende publikum.

Den nye triton 700 er en direkte konkurrent til eksempelvis Razer Blade-computerne fra Razer, der også byder på et afdæmpet design, men heftig hardware.

Den nye Triton 700 kommer med en 15,6 tommer IPS FullHD-skærm (1.920 x 1.080 pixels), Intel i5 eller i7 (7.gen) og op til 16 GB ram med plads til op til 32 GB samt et af flere forskellige Nvidia GTX-grafikkort fra firmaets nyeste 10XX-serie og PCIe-SSD.

Ved et event i New York afprøvede Computerworld en model med et GTX 1080-kort.

Ved eventet annoncerede Acer også en ny version af sin Nitro 5-computer, der ligeledes har et mere afdæmpet udseende end mange andre gamer-computere, men som stadig byder på et Nvidia GTX 1050 eller 1050ti-kort. 

Artiklen fortsætter under billederne...

Underlig placering af tastatur

På den vilde Triton 700 har Acer valgt at bytte rundt på tastatur og trackpad, så tastaturet sidder længst nede på computeren. Trackpadden sidder i stedet på et stykke gennemsigtigt glas, der giver udsyn til computerens grafikkort.

Det kommer til at kræve en del tilvænning, men har du tænkt dig at game på computeren, har du nok alligevel i sinde at tilslutte en ekstra mus.

Ved samme event lancerede Acer også en række andre nye Predator-produkter i sin gamer-serie.

Blandt andet løftede Acer sløret for to nye 27 tommer gamer-skærme med enten QHD-opløsning (2.560 x 1.440 pixels) ved 165Hz eller 4K-opløsning (3.840 x 2.160 pixels) ved 144Hz. 4K-versionen har en responstid på 4 millisekunder, hvilket er den første af sin slags.

Acer lancerede også en anden ny Predator-computer, Predator Helios, der er en mindre og mere prisvenlig gamer-computer fra Acer med et Nvidia GTX 1060/1060-kort i sig.

Alle Acers nye produkter forventes at udkomme i løbet af sommermånederne før skolestart.

Der er endnu ikke kommet priser på hverken skærme eller Predator-computere.

Læs også: Test: Verdens tyndeste bærbare computer er blevet en anelse for tynd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere