Artikel top billede

Gider du ikke vente på Microsofts Surface Pro 5? Acer klar med Surface-klon med indbygget vandkøling

Ja du læste rigtigt: Vandkøling i en Windows 10 tablet.

Der går nok stadig en rum tid, før vi kommer til at se en Surface Pro 5 fra Microsoft, men indtil da kan vi lade os friste af Acers nye Switch 5.

Acer annoncerede en ny familie af nye Windows 10-tablets kaldet Switch, som alle skamfyldt låner af Microsoft Surfaces design med en integreret kickstand og et tastatur-cover til at omdanne tablet til computer.

Den dyreste i Switch-familien, Switch 5, som absolut er den mest interessante fra familien (Switch 3 byder på en Pentium- eller Celeron-processor og 4GB RAM), har en indbygget i5 eller i7-processor, som er vandkølet via, hvad Acer kalder et "Liquid Loop-system."

Det betyder, at computeren ikke har en blæser til at køle processoren ned, hvilket både gør computeren tyndere og støjfri, men ifølge Acer burde det også give computeren længere levetid, da støv får svære ved at sætte sig i computeren.

Systemet bliver allerede i dag benyttet i Acers Switch Alpha-tablet.

Smart kickstand

Det er endnu uvist, hvilken type i5 eller i7-processor, som sidder i computeren, men de er fra Intels syvendegeneration (Kaby Lake).

Switch 5 har desuden en 12 tommer skærm med en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels og en PCIe SSD på 256/512 GB.

Kickstanden på bagsiden fungerer som på en Microsoft Surface Pro 4, men retter sig desuden selv til, når du retter på Switch 5'en.

Derudover får du en integereret fingerskanner i power-knappen og op imod 10 timers batterilevetid, hvis man skal tro på Acer.

Ved samme event i New York lancerede Acer også en række nye produkter i sin Swift-serie, der er computere til mellemsegmentet i børstet aluminium. Særligt den nye Swift 3 er interessant med Intels syvendegeneration Core i-processorer samt muligheden for integereret grafik fra Intel.

Og så fås den i pink.

Der er endnu ingen danske priser for de nye Swift og Switch-produkter fra Acer, men Switch 5 står til en pris på 1.099 Euro - direkte omregnet til 8.200 kroner.

Læs også: Test: Verdens tyndeste bærbare computer er blevet en anelse for tynd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere