Gider du ikke vente på Microsofts Surface Pro 5? Acer klar med Surface-klon med indbygget vandkøling

Ja du læste rigtigt: Vandkøling i en Windows 10 tablet.

Der går nok stadig en rum tid, før vi kommer til at se en Surface Pro 5 fra Microsoft, men indtil da kan vi lade os friste af Acers nye Switch 5.

Acer annoncerede en ny familie af nye Windows 10-tablets kaldet Switch, som alle skamfyldt låner af Microsoft Surfaces design med en integreret kickstand og et tastatur-cover til at omdanne tablet til computer.

Den dyreste i Switch-familien, Switch 5, som absolut er den mest interessante fra familien (Switch 3 byder på en Pentium- eller Celeron-processor og 4GB RAM), har en indbygget i5 eller i7-processor, som er vandkølet via, hvad Acer kalder et "Liquid Loop-system."

Det betyder, at computeren ikke har en blæser til at køle processoren ned, hvilket både gør computeren tyndere og støjfri, men ifølge Acer burde det også give computeren længere levetid, da støv får svære ved at sætte sig i computeren.

Systemet bliver allerede i dag benyttet i Acers Switch Alpha-tablet. Smart kickstand
Det er endnu uvist, hvilken type i5 eller i7-processor, som sidder i computeren, men de er fra Intels syvendegeneration (Kaby Lake).

Switch 5 har desuden en 12 tommer skærm med en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels og en PCIe SSD på 256/512 GB.

Kickstanden på bagsiden fungerer som på en Microsoft Surface Pro 4, men retter sig desuden selv til, når du retter på Switch 5'en.

Derudover får du en integereret fingerskanner i power-knappen og op imod 10 timers batterilevetid, hvis man skal tro på Acer.

Ved samme event i New York lancerede Acer også en række nye produkter i sin Swift-serie, der er computere til mellemsegmentet i børstet aluminium. Særligt den nye Swift 3 er interessant med Intels syvendegeneration Core i-processorer samt muligheden for integereret grafik fra Intel.

Og så fås den i pink.

Der er endnu ingen danske priser for de nye Swift og Switch-produkter fra Acer, men Switch 5 står til en pris på 1.099 Euro - direkte omregnet til 8.200 kroner.

Læs også: Test: Verdens tyndeste bærbare computer er blevet en anelse for tynd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.