Artikel top billede

Gider du ikke vente på Microsofts Surface Pro 5? Acer klar med Surface-klon med indbygget vandkøling

Ja du læste rigtigt: Vandkøling i en Windows 10 tablet.

Der går nok stadig en rum tid, før vi kommer til at se en Surface Pro 5 fra Microsoft, men indtil da kan vi lade os friste af Acers nye Switch 5.

Acer annoncerede en ny familie af nye Windows 10-tablets kaldet Switch, som alle skamfyldt låner af Microsoft Surfaces design med en integreret kickstand og et tastatur-cover til at omdanne tablet til computer.

Den dyreste i Switch-familien, Switch 5, som absolut er den mest interessante fra familien (Switch 3 byder på en Pentium- eller Celeron-processor og 4GB RAM), har en indbygget i5 eller i7-processor, som er vandkølet via, hvad Acer kalder et "Liquid Loop-system."

Det betyder, at computeren ikke har en blæser til at køle processoren ned, hvilket både gør computeren tyndere og støjfri, men ifølge Acer burde det også give computeren længere levetid, da støv får svære ved at sætte sig i computeren.

Systemet bliver allerede i dag benyttet i Acers Switch Alpha-tablet.

Smart kickstand

Det er endnu uvist, hvilken type i5 eller i7-processor, som sidder i computeren, men de er fra Intels syvendegeneration (Kaby Lake).

Switch 5 har desuden en 12 tommer skærm med en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels og en PCIe SSD på 256/512 GB.

Kickstanden på bagsiden fungerer som på en Microsoft Surface Pro 4, men retter sig desuden selv til, når du retter på Switch 5'en.

Derudover får du en integereret fingerskanner i power-knappen og op imod 10 timers batterilevetid, hvis man skal tro på Acer.

Ved samme event i New York lancerede Acer også en række nye produkter i sin Swift-serie, der er computere til mellemsegmentet i børstet aluminium. Særligt den nye Swift 3 er interessant med Intels syvendegeneration Core i-processorer samt muligheden for integereret grafik fra Intel.

Og så fås den i pink.

Der er endnu ingen danske priser for de nye Swift og Switch-produkter fra Acer, men Switch 5 står til en pris på 1.099 Euro - direkte omregnet til 8.200 kroner.

Læs også: Test: Verdens tyndeste bærbare computer er blevet en anelse for tynd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere