Artikel top billede

Aarhusianske Systematic mangler op mod 70 mand efter stor indgang af ordrer

Aarhusianske Systematic har landet en helt stribe ordrer på opgaver til sundhedssektoren. Men selskabet mangler folk.

Aarhusianske Systematic mangler i masser af folk, efter selskabet har landet en hel stribe nye ordrer på opgaver til sundhedssektoren både herhjemme og til udlandet.

Salgsdirektør Henrik Jespersen siger til ITWatch, at Systematic for tiden står med 60 til 70 ledige stillinger, hvoraf selskabets såkaldte Sundhedsafdeling mangler de 25.

"De seneste to år er vi gået fra 70 medarbejdere til godt 200 i sundhedsafdelingen alene. Det har været en rigtig spændende vækst, og lige nu er vores største udfordring at finde nok medarbejdere," siger han til ITWatch.

Systematic vandt for nogle uger siden ordren på at levere et nyt omsorgssystem til 13 storkøbenhavnske kommuner samt elektronisk borgerjournal til otte kommuner under den såkaldte Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening.

Her slog selskabet KMD og EG i opløbsfasen, og det er blandt andet til denne opgave, at Systematic mangler folk.

Problemet er dog generelt og langvarigt. For et år siden lød det således fra Poul Damm fra Systematic, at selskabet kunne ansætte 100 mand her og nu, og gerne så, at de kunne begynde 'på mandag.'

Det kan du læse mere om her: It-virksomhederne hungrer efter nyuddannede: "Vi leder efter 100 nye folk, der kan begynde på mandag"

Systematic har for tiden god vind i sejlene. Medarbejderantallet er steget støt i de kommende år, og selskabet har i dag godt 750 medarbejdere.

Blandt andet landede selskabet fornylig en kæmpeordre på et nyt militærsystem til den amerikanske hær.

Dengang fortalte direktør og stifter Michael Holm til Computerworld, at ordren kan løbe op i halvanden milliarder kroner over en fem-årig periode.

Det kan du læse mere om her: Aarhusianske Systematic scorer gigantordre til halvanden milliarder kroner: "Vi bliver verdens største leverandør af denne type systemer".

Læs også:

Disse it-folk er danske it-virksomheder især på udkig efter.

Systematic-stifter: "Vi vil hellere uddanne vores ansatte og risikere at de rejser, end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver"

Historien om danske Systematic: Runder 30 år, 500 medarbejdere og 500 millioner i omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere