Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Aarhusianske Systematic mangler op mod 70 mand efter stor indgang af ordrer

Aarhusianske Systematic har landet en helt stribe ordrer på opgaver til sundhedssektoren. Men selskabet mangler folk.

Aarhusianske Systematic mangler i masser af folk, efter selskabet har landet en hel stribe nye ordrer på opgaver til sundhedssektoren både herhjemme og til udlandet.

Salgsdirektør Henrik Jespersen siger til ITWatch, at Systematic for tiden står med 60 til 70 ledige stillinger, hvoraf selskabets såkaldte Sundhedsafdeling mangler de 25.

"De seneste to år er vi gået fra 70 medarbejdere til godt 200 i sundhedsafdelingen alene. Det har været en rigtig spændende vækst, og lige nu er vores største udfordring at finde nok medarbejdere," siger han til ITWatch.

Systematic vandt for nogle uger siden ordren på at levere et nyt omsorgssystem til 13 storkøbenhavnske kommuner samt elektronisk borgerjournal til otte kommuner under den såkaldte Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening.

Her slog selskabet KMD og EG i opløbsfasen, og det er blandt andet til denne opgave, at Systematic mangler folk.

Problemet er dog generelt og langvarigt. For et år siden lød det således fra Poul Damm fra Systematic, at selskabet kunne ansætte 100 mand her og nu, og gerne så, at de kunne begynde 'på mandag.'

Det kan du læse mere om her: It-virksomhederne hungrer efter nyuddannede: "Vi leder efter 100 nye folk, der kan begynde på mandag"

Systematic har for tiden god vind i sejlene. Medarbejderantallet er steget støt i de kommende år, og selskabet har i dag godt 750 medarbejdere.

Blandt andet landede selskabet fornylig en kæmpeordre på et nyt militærsystem til den amerikanske hær.

Dengang fortalte direktør og stifter Michael Holm til Computerworld, at ordren kan løbe op i halvanden milliarder kroner over en fem-årig periode.

Det kan du læse mere om her: Aarhusianske Systematic scorer gigantordre til halvanden milliarder kroner: "Vi bliver verdens største leverandør af denne type systemer".

Læs også:

Disse it-folk er danske it-virksomheder især på udkig efter.

Systematic-stifter: "Vi vil hellere uddanne vores ansatte og risikere at de rejser, end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver"

Historien om danske Systematic: Runder 30 år, 500 medarbejdere og 500 millioner i omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere