Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Aarhusianske Systematic mangler op mod 70 mand efter stor indgang af ordrer

Aarhusianske Systematic har landet en helt stribe ordrer på opgaver til sundhedssektoren. Men selskabet mangler folk.

Aarhusianske Systematic mangler i masser af folk, efter selskabet har landet en hel stribe nye ordrer på opgaver til sundhedssektoren både herhjemme og til udlandet.

Salgsdirektør Henrik Jespersen siger til ITWatch, at Systematic for tiden står med 60 til 70 ledige stillinger, hvoraf selskabets såkaldte Sundhedsafdeling mangler de 25.

"De seneste to år er vi gået fra 70 medarbejdere til godt 200 i sundhedsafdelingen alene. Det har været en rigtig spændende vækst, og lige nu er vores største udfordring at finde nok medarbejdere," siger han til ITWatch.

Systematic vandt for nogle uger siden ordren på at levere et nyt omsorgssystem til 13 storkøbenhavnske kommuner samt elektronisk borgerjournal til otte kommuner under den såkaldte Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening.

Her slog selskabet KMD og EG i opløbsfasen, og det er blandt andet til denne opgave, at Systematic mangler folk.

Problemet er dog generelt og langvarigt. For et år siden lød det således fra Poul Damm fra Systematic, at selskabet kunne ansætte 100 mand her og nu, og gerne så, at de kunne begynde 'på mandag.'

Det kan du læse mere om her: It-virksomhederne hungrer efter nyuddannede: "Vi leder efter 100 nye folk, der kan begynde på mandag"

Systematic har for tiden god vind i sejlene. Medarbejderantallet er steget støt i de kommende år, og selskabet har i dag godt 750 medarbejdere.

Blandt andet landede selskabet fornylig en kæmpeordre på et nyt militærsystem til den amerikanske hær.

Dengang fortalte direktør og stifter Michael Holm til Computerworld, at ordren kan løbe op i halvanden milliarder kroner over en fem-årig periode.

Det kan du læse mere om her: Aarhusianske Systematic scorer gigantordre til halvanden milliarder kroner: "Vi bliver verdens største leverandør af denne type systemer".

Læs også:

Disse it-folk er danske it-virksomheder især på udkig efter.

Systematic-stifter: "Vi vil hellere uddanne vores ansatte og risikere at de rejser, end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver"

Historien om danske Systematic: Runder 30 år, 500 medarbejdere og 500 millioner i omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere