Artikel top billede

(Foto: IBM)

IBM advarer kunder: Vi har solgt USB-stik med malware

IBM står frem og advarer om, at virksomheden har solgt USB-stik med malware til storage-kunder. Kunderne anbefales at ødelægge de inficerede USB.

IBM opforder sine storage-kunder til at ødelægge en række USB-stik, som virksomheden har sendt til dem.

De indeholder nemlig malware.

USB-stik med et initialiserings-værktøj til Storwize-systemer indeholder ifølge IBM en trojaner af typen Reconyc, der kopierer sig selv fra USB-stik til harddisk, når initialiserings-værktøjet bruges.

Oplyser ikke, hvor mange USB-stik det drejer sig, men virksomheden anbefaler alle kunder at ødelægge dem, ligesom alle kunder, der allerede har brugt dem, bør køre antivirus på deres systemer.

Læs også: Væmmelig trojaner på spil: Går direkte efter alle dine adgangskoder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere