Artikel top billede

IBM advarer kunder: Vi har solgt USB-stik med malware

IBM står frem og advarer om, at virksomheden har solgt USB-stik med malware til storage-kunder. Kunderne anbefales at ødelægge de inficerede USB.

IBM opforder sine storage-kunder til at ødelægge en række USB-stik, som virksomheden har sendt til dem.

De indeholder nemlig malware.

USB-stik med et initialiserings-værktøj til Storwize-systemer indeholder ifølge IBM en trojaner af typen Reconyc, der kopierer sig selv fra USB-stik til harddisk, når initialiserings-værktøjet bruges.

Oplyser ikke, hvor mange USB-stik det drejer sig, men virksomheden anbefaler alle kunder at ødelægge dem, ligesom alle kunder, der allerede har brugt dem, bør køre antivirus på deres systemer.

Læs også: Væmmelig trojaner på spil: Går direkte efter alle dine adgangskoder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere