Artikel top billede

Billedet som Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, har smidt op på Twitter fra Shanghai. Foto: Microsoft.

Microsoft klar med endnu et hardware-event: Er det tid til en ny Surface Pro-tablet?

Netop som Microsoft har lanceret en ny Surface Laptop, inviterer kodegiganten til endnu et hardware-event med Surface-serien i fokus.

Microsoft inviterer presse og interesserede til et nyt event med titlen "Show the world, what's next" (Vis det "næste" til verden, red.).

Det er kun en uge efter, at Microsoft sidst afholde et lancerings-event, hvor blandt andet selskabets nye Surface Laptop blev lanceret sammen med Windows 10 S.

Det kan du læse mere om her: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer.

Og det næste event vil også stå i Surface-seriens tegn. I hvert fald hvis man skal tro på en Twitter-besked fra Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, der har udsendt et billede med hashtagget #Surface.

Det kan du se her.

Eventet vil foregå 23 maj i Shanghai, Kina.

Læs også: Prøvekørt: Computerworld blæst bagover af Microsoft Mixed Reality-platform - men hvad skal vi bruge det til?

Ny Surface Pro?

Spørgsmålet er så, hvad Microsoft vil fremvise i Shanghai.

Det umiddelbare bud vil være en ny Surface Pro-tablet. Surface Pro 4 er ved at være halvandet år gammel og har derfor også aldrende hardware.

Blandt andet mangler Surface Pro 4 de mere universelle USB C-porte til at overføre data ved højere hastigheder end med de ældre, men mere stadigt mere almindelige USB A-porte.

Dog har Panos Panay fortalt Cnet, at der ikke kommer en ny Surface Pro 5 foreløbig - i hvert fald ikke før, at Microsoft finder på noget radikalt nyt og meningsfyldt at fylde i den og bare ny hardware. 

Der er selvfølgelig også en chance for, at det endelig er en Surface Phone, selvom Microsofts CEO, Satya Nadella, for nyligt var ude og fortælle, at når Microsoft engang vil udvikle en ny telefon, vil den ikke ligne de traditionelle smartphones, vi kender i dag.

Læs også: Microsoft arbejder på nye smartphones - men de vil ikke komme til at ligne de smartphones, som vi har i dag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere