Artikel top billede

Billedet som Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, har smidt op på Twitter fra Shanghai. Foto: Microsoft.

Microsoft klar med endnu et hardware-event: Er det tid til en ny Surface Pro-tablet?

Netop som Microsoft har lanceret en ny Surface Laptop, inviterer kodegiganten til endnu et hardware-event med Surface-serien i fokus.

Microsoft inviterer presse og interesserede til et nyt event med titlen "Show the world, what's next" (Vis det "næste" til verden, red.).

Det er kun en uge efter, at Microsoft sidst afholde et lancerings-event, hvor blandt andet selskabets nye Surface Laptop blev lanceret sammen med Windows 10 S.

Det kan du læse mere om her: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer.

Og det næste event vil også stå i Surface-seriens tegn. I hvert fald hvis man skal tro på en Twitter-besked fra Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, der har udsendt et billede med hashtagget #Surface.

Det kan du se her.

Eventet vil foregå 23 maj i Shanghai, Kina.

Læs også: Prøvekørt: Computerworld blæst bagover af Microsoft Mixed Reality-platform - men hvad skal vi bruge det til?

Ny Surface Pro?

Spørgsmålet er så, hvad Microsoft vil fremvise i Shanghai.

Det umiddelbare bud vil være en ny Surface Pro-tablet. Surface Pro 4 er ved at være halvandet år gammel og har derfor også aldrende hardware.

Blandt andet mangler Surface Pro 4 de mere universelle USB C-porte til at overføre data ved højere hastigheder end med de ældre, men mere stadigt mere almindelige USB A-porte.

Dog har Panos Panay fortalt Cnet, at der ikke kommer en ny Surface Pro 5 foreløbig - i hvert fald ikke før, at Microsoft finder på noget radikalt nyt og meningsfyldt at fylde i den og bare ny hardware. 

Der er selvfølgelig også en chance for, at det endelig er en Surface Phone, selvom Microsofts CEO, Satya Nadella, for nyligt var ude og fortælle, at når Microsoft engang vil udvikle en ny telefon, vil den ikke ligne de traditionelle smartphones, vi kender i dag.

Læs også: Microsoft arbejder på nye smartphones - men de vil ikke komme til at ligne de smartphones, som vi har i dag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere