Artikel top billede

Billedet som Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, har smidt op på Twitter fra Shanghai. Foto: Microsoft.

Microsoft klar med endnu et hardware-event: Er det tid til en ny Surface Pro-tablet?

Netop som Microsoft har lanceret en ny Surface Laptop, inviterer kodegiganten til endnu et hardware-event med Surface-serien i fokus.

Microsoft inviterer presse og interesserede til et nyt event med titlen "Show the world, what's next" (Vis det "næste" til verden, red.).

Det er kun en uge efter, at Microsoft sidst afholde et lancerings-event, hvor blandt andet selskabets nye Surface Laptop blev lanceret sammen med Windows 10 S.

Det kan du læse mere om her: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer.

Og det næste event vil også stå i Surface-seriens tegn. I hvert fald hvis man skal tro på en Twitter-besked fra Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, der har udsendt et billede med hashtagget #Surface.

Det kan du se her.

Eventet vil foregå 23 maj i Shanghai, Kina.

Læs også: Prøvekørt: Computerworld blæst bagover af Microsoft Mixed Reality-platform - men hvad skal vi bruge det til?

Ny Surface Pro?

Spørgsmålet er så, hvad Microsoft vil fremvise i Shanghai.

Det umiddelbare bud vil være en ny Surface Pro-tablet. Surface Pro 4 er ved at være halvandet år gammel og har derfor også aldrende hardware.

Blandt andet mangler Surface Pro 4 de mere universelle USB C-porte til at overføre data ved højere hastigheder end med de ældre, men mere stadigt mere almindelige USB A-porte.

Dog har Panos Panay fortalt Cnet, at der ikke kommer en ny Surface Pro 5 foreløbig - i hvert fald ikke før, at Microsoft finder på noget radikalt nyt og meningsfyldt at fylde i den og bare ny hardware. 

Der er selvfølgelig også en chance for, at det endelig er en Surface Phone, selvom Microsofts CEO, Satya Nadella, for nyligt var ude og fortælle, at når Microsoft engang vil udvikle en ny telefon, vil den ikke ligne de traditionelle smartphones, vi kender i dag.

Læs også: Microsoft arbejder på nye smartphones - men de vil ikke komme til at ligne de smartphones, som vi har i dag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere