Artikel top billede

OnePlus 5-telefon kommer til sommer, men hvad blev der lige af OnePlus 4?

Niche-producenten af smartphones, OnePlus, lancerer til sommer en OnePlus 5 som efterfølger den populære OnePlus 3T.

Til sommer kommer der en ny OnePlus-telefon.

Det fortæller den kinesiske producent via mediet The Verge.

OnePlus 5 bliver efterfølgeren til de populære Android-telefoner OnePlus 3 og 3T, som begge har budt på specifikationer, som normalt kun ses i toptelefonerne, men til en markant lavere pris.

Blandt andet har OnePlus 3T  samme processor som HTC's Ultra-telefon og LG's spritnye LG G6. Men den koster næsten 3.000 kroner mindre.

Dog er både skærmopløsning og kameraoptik en smule ringere i OnePlus' telefon end i de fleste toptelefoner.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 3T her: Test: Trods masser af konkurrenter er OnePlus 3T stadig den bedste smartphone til prisen

Hvad blev der af nummer 4?

Med en OnePlus 5 springer OnePlus nummer fire over i rækken. Det er almindelig praksis for kinesiske producenter, da tallet fire anses som et uheldigt tal.

Af samme grund er der mange kinesiske hoteller, som ikke har en fjerde etage - lidt på samme måde, som mange ældre amerikanske hoteller ikke har en 13'ende etage.

OnePlus 5 er også selskabets femte telefon i sin topfamilie, selv om det ifølge OnePlus ikke har noget med navnet at gøre. Selskabet har også lanceret en billigere OnePlus X lidt uden for talrækken. 

Rygterne peger i øjeblikket på, at OnePlus 5 vil få to kameraer ligesom Huaweis telefoner, ligesom de fleste specifikationer vil være i topklassen.

Dog forlyder det også, at prisen også vil stige. Det skete i forbindelse med OnePlus 3T, som blev cirka 300 kroner dyrere end den foregående model.

Tidligere var det kun muligt at købe de hurtige, men relativt billige OnePlus-telefoner via OnePlus' hjemmeside, men for en måned siden indgik OnePlus og 3 et samarbejde om at sælge telefonen i danske butikker. 

Læs også: De bedste smartphones lige nu: Disse top-telefoner skal Samsungs splinternye S8-telefon slås med
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere