Artikel top billede

OnePlus 5-telefon kommer til sommer, men hvad blev der lige af OnePlus 4?

Niche-producenten af smartphones, OnePlus, lancerer til sommer en OnePlus 5 som efterfølger den populære OnePlus 3T.

Til sommer kommer der en ny OnePlus-telefon.

Det fortæller den kinesiske producent via mediet The Verge.

OnePlus 5 bliver efterfølgeren til de populære Android-telefoner OnePlus 3 og 3T, som begge har budt på specifikationer, som normalt kun ses i toptelefonerne, men til en markant lavere pris.

Blandt andet har OnePlus 3T  samme processor som HTC's Ultra-telefon og LG's spritnye LG G6. Men den koster næsten 3.000 kroner mindre.

Dog er både skærmopløsning og kameraoptik en smule ringere i OnePlus' telefon end i de fleste toptelefoner.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 3T her: Test: Trods masser af konkurrenter er OnePlus 3T stadig den bedste smartphone til prisen

Hvad blev der af nummer 4?

Med en OnePlus 5 springer OnePlus nummer fire over i rækken. Det er almindelig praksis for kinesiske producenter, da tallet fire anses som et uheldigt tal.

Af samme grund er der mange kinesiske hoteller, som ikke har en fjerde etage - lidt på samme måde, som mange ældre amerikanske hoteller ikke har en 13'ende etage.

OnePlus 5 er også selskabets femte telefon i sin topfamilie, selv om det ifølge OnePlus ikke har noget med navnet at gøre. Selskabet har også lanceret en billigere OnePlus X lidt uden for talrækken. 

Rygterne peger i øjeblikket på, at OnePlus 5 vil få to kameraer ligesom Huaweis telefoner, ligesom de fleste specifikationer vil være i topklassen.

Dog forlyder det også, at prisen også vil stige. Det skete i forbindelse med OnePlus 3T, som blev cirka 300 kroner dyrere end den foregående model.

Tidligere var det kun muligt at købe de hurtige, men relativt billige OnePlus-telefoner via OnePlus' hjemmeside, men for en måned siden indgik OnePlus og 3 et samarbejde om at sælge telefonen i danske butikker. 

Læs også: De bedste smartphones lige nu: Disse top-telefoner skal Samsungs splinternye S8-telefon slås med
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere