Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

OnePlus 5-telefon kommer til sommer, men hvad blev der lige af OnePlus 4?

Niche-producenten af smartphones, OnePlus, lancerer til sommer en OnePlus 5 som efterfølger den populære OnePlus 3T.

Til sommer kommer der en ny OnePlus-telefon.

Det fortæller den kinesiske producent via mediet The Verge.

OnePlus 5 bliver efterfølgeren til de populære Android-telefoner OnePlus 3 og 3T, som begge har budt på specifikationer, som normalt kun ses i toptelefonerne, men til en markant lavere pris.

Blandt andet har OnePlus 3T  samme processor som HTC's Ultra-telefon og LG's spritnye LG G6. Men den koster næsten 3.000 kroner mindre.

Dog er både skærmopløsning og kameraoptik en smule ringere i OnePlus' telefon end i de fleste toptelefoner.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 3T her: Test: Trods masser af konkurrenter er OnePlus 3T stadig den bedste smartphone til prisen

Hvad blev der af nummer 4?

Med en OnePlus 5 springer OnePlus nummer fire over i rækken. Det er almindelig praksis for kinesiske producenter, da tallet fire anses som et uheldigt tal.

Af samme grund er der mange kinesiske hoteller, som ikke har en fjerde etage - lidt på samme måde, som mange ældre amerikanske hoteller ikke har en 13'ende etage.

OnePlus 5 er også selskabets femte telefon i sin topfamilie, selv om det ifølge OnePlus ikke har noget med navnet at gøre. Selskabet har også lanceret en billigere OnePlus X lidt uden for talrækken. 

Rygterne peger i øjeblikket på, at OnePlus 5 vil få to kameraer ligesom Huaweis telefoner, ligesom de fleste specifikationer vil være i topklassen.

Dog forlyder det også, at prisen også vil stige. Det skete i forbindelse med OnePlus 3T, som blev cirka 300 kroner dyrere end den foregående model.

Tidligere var det kun muligt at købe de hurtige, men relativt billige OnePlus-telefoner via OnePlus' hjemmeside, men for en måned siden indgik OnePlus og 3 et samarbejde om at sælge telefonen i danske butikker. 

Læs også: De bedste smartphones lige nu: Disse top-telefoner skal Samsungs splinternye S8-telefon slås med
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.