Artikel top billede

Nu får Amazon Echo både skærm og kamera: Se den nye udgave af Amazons succes-højttaler her

Amazon har stor succes med den intelligente højttaler, Echo. Nu er den amerikanske tech-gigant klar med en helt ny udgave af højttaleren.

Gennem de seneste år har Amazon høstet stor succes med de intelligente Echo-højttalere.

Og nu er den amerikanske gigant klar med den seneste udgave af højtaleren, der får navnet Echo Show, og som noget helt nyt er den udstyret med en touchskærm og et kamera.

Echo Show har samme funktioner og samme mikrofon-teknologi som Amazons andre Echo-højttaler, men takket være den syv-tommer store touchskærmm kan den også bruges til at afspille videoer, foretage video-telefoni samt vise vejrudsigter, kalenderaftaler og bruges som en digital fotoramme.

Udstyret med kamera

Den nye Ecoh-højttaler er udstyret med et frontkamera med en opløsning på fem megapixel, der gør det muligt at foretage videoopkald via en funktion, som Amazon har døbt Alexa Calling.

Den nye opkalds-funktion vil bliver tilgængelig for alle, der har Amazons Alexa-app installeret på deres smartphones. 

Funktionen kan også anvendes af folk, der har en ældre Echo-højttaler uden skærm og kamera, men her vil det i sagens natur udelukkende blive muligt at foretage lyd-opkald.

Giv udvalgte personer adgang til dit webcam

Opkaldsfunktionen bliver desuden suppleret med en ny feature ved navn Drop-In, som du givetvis bør tænke dig grundigt om, før du giver folk adgang til.

Funktionen giver dig mulighed for at give særligt udvalgte person adgang til at lave opkald direkte til din Amazon højttaler på et hver givent tidspunkt - uden at du først accepterer opkaldet.

I stedet har du 10 sekunder til at afvise opkaldet eller slå webcammet fra, men herefter vil personen, der ringer op automatisk blive stillet direkte igennem til din højttaler og få adgang webcammet.

Koster 1600 kroner i USA

Amerikanske kunder kan allerede nu forudbestille Echo Show, der vi blive leveret den 28. juni og koster 230 dollar, hvilket svarer til lige knap 1600 kroner med den aktuelle dollarkurs.

Amazon leverer dog endnu ikke Echo-højttalerne til kunder i Danmark.

Herunder kan du se Amazons egen lancerings-video for Echo Show: 

Læs også: 
Vil Amazons Echo-højtaler en dag smadre Googles milliard-imperium?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere