Nu får Amazon Echo både skærm og kamera: Se den nye udgave af Amazons succes-højttaler her

Amazon har stor succes med den intelligente højttaler, Echo. Nu er den amerikanske tech-gigant klar med en helt ny udgave af højttaleren.

Gennem de seneste år har Amazon høstet stor succes med de intelligente Echo-højttalere.

Og nu er den amerikanske gigant klar med den seneste udgave af højtaleren, der får navnet Echo Show, og som noget helt nyt er den udstyret med en touchskærm og et kamera.

Echo Show har samme funktioner og samme mikrofon-teknologi som Amazons andre Echo-højttaler, men takket være den syv-tommer store touchskærmm kan den også bruges til at afspille videoer, foretage video-telefoni samt vise vejrudsigter, kalenderaftaler og bruges som en digital fotoramme.

Læs også: Google vil slå Amazons Echo-højttaler - men snart kommer en ny banebrydende Amazon-model

Udstyret med kamera
Den nye Ecoh-højttaler er udstyret med et frontkamera med en opløsning på fem megapixel, der gør det muligt at foretage videoopkald via en funktion, som Amazon har døbt Alexa Calling.

Den nye opkalds-funktion vil bliver tilgængelig for alle, der har Amazons Alexa-app installeret på deres smartphones. 

Funktionen kan også anvendes af folk, der har en ældre Echo-højttaler uden skærm og kamera, men her vil det i sagens natur udelukkende blive muligt at foretage lyd-opkald.

Læs også: Test: Amazon Alexa er en nem genvej til det smarte hjem, du drømmer om

Giv udvalgte personer adgang til dit webcam
Opkaldsfunktionen bliver desuden suppleret med en ny feature ved navn Drop-In, som du givetvis bør tænke dig grundigt om, før du giver folk adgang til.

Funktionen giver dig mulighed for at give særligt udvalgte person adgang til at lave opkald direkte til din Amazon højttaler på et hver givent tidspunkt - uden at du først accepterer opkaldet.

I stedet har du 10 sekunder til at afvise opkaldet eller slå webcammet fra, men herefter vil personen, der ringer op automatisk blive stillet direkte igennem til din højttaler og få adgang webcammet.

Koster 1600 kroner i USA
Amerikanske kunder kan allerede nu forudbestille Echo Show, der vi blive leveret den 28. juni og koster 230 dollar, hvilket svarer til lige knap 1600 kroner med den aktuelle dollarkurs.

Amazon leverer dog endnu ikke Echo-højttalerne til kunder i Danmark.

Herunder kan du se Amazons egen lancerings-video for Echo Show: Læs også: 
Vil Amazons Echo-højtaler en dag smadre Googles milliard-imperium?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"
Aldrig før har danske Queue-it skulle håndtere så mange brugere i selskabet virtuelle køsystem. Men platformen har ikke vaklet på noget tidspunkt, fortæller medstifter Camilla Ley Valentin. Se hvordan selskabet har klaret den eksplosive tilgang af brugere.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.