Nu får Amazon Echo både skærm og kamera: Se den nye udgave af Amazons succes-højttaler her

Amazon har stor succes med den intelligente højttaler, Echo. Nu er den amerikanske tech-gigant klar med en helt ny udgave af højttaleren.

Gennem de seneste år har Amazon høstet stor succes med de intelligente Echo-højttalere.

Og nu er den amerikanske gigant klar med den seneste udgave af højtaleren, der får navnet Echo Show, og som noget helt nyt er den udstyret med en touchskærm og et kamera.

Echo Show har samme funktioner og samme mikrofon-teknologi som Amazons andre Echo-højttaler, men takket være den syv-tommer store touchskærmm kan den også bruges til at afspille videoer, foretage video-telefoni samt vise vejrudsigter, kalenderaftaler og bruges som en digital fotoramme.

Læs også: Google vil slå Amazons Echo-højttaler - men snart kommer en ny banebrydende Amazon-model

Udstyret med kamera
Den nye Ecoh-højttaler er udstyret med et frontkamera med en opløsning på fem megapixel, der gør det muligt at foretage videoopkald via en funktion, som Amazon har døbt Alexa Calling.

Den nye opkalds-funktion vil bliver tilgængelig for alle, der har Amazons Alexa-app installeret på deres smartphones. 

Funktionen kan også anvendes af folk, der har en ældre Echo-højttaler uden skærm og kamera, men her vil det i sagens natur udelukkende blive muligt at foretage lyd-opkald.

Læs også: Test: Amazon Alexa er en nem genvej til det smarte hjem, du drømmer om

Giv udvalgte personer adgang til dit webcam
Opkaldsfunktionen bliver desuden suppleret med en ny feature ved navn Drop-In, som du givetvis bør tænke dig grundigt om, før du giver folk adgang til.

Funktionen giver dig mulighed for at give særligt udvalgte person adgang til at lave opkald direkte til din Amazon højttaler på et hver givent tidspunkt - uden at du først accepterer opkaldet.

I stedet har du 10 sekunder til at afvise opkaldet eller slå webcammet fra, men herefter vil personen, der ringer op automatisk blive stillet direkte igennem til din højttaler og få adgang webcammet.

Koster 1600 kroner i USA
Amerikanske kunder kan allerede nu forudbestille Echo Show, der vi blive leveret den 28. juni og koster 230 dollar, hvilket svarer til lige knap 1600 kroner med den aktuelle dollarkurs.

Amazon leverer dog endnu ikke Echo-højttalerne til kunder i Danmark.

Herunder kan du se Amazons egen lancerings-video for Echo Show: Læs også: 
Vil Amazons Echo-højtaler en dag smadre Googles milliard-imperium?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Digitalisering har været motoren: Landets største virksomheder har hævet produktiviteten med 10 milliarder kroner under corona
Corona-krisen har ført til øget produktivitet og en øget digital indsats. Ny undersøgelse dokumenterer sort på hvidt, at produktiviteten for en række virksomheder er øget under corona.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.