Artikel top billede

Nu får Amazon Echo både skærm og kamera: Se den nye udgave af Amazons succes-højttaler her

Amazon har stor succes med den intelligente højttaler, Echo. Nu er den amerikanske tech-gigant klar med en helt ny udgave af højttaleren.

Gennem de seneste år har Amazon høstet stor succes med de intelligente Echo-højttalere.

Og nu er den amerikanske gigant klar med den seneste udgave af højtaleren, der får navnet Echo Show, og som noget helt nyt er den udstyret med en touchskærm og et kamera.

Echo Show har samme funktioner og samme mikrofon-teknologi som Amazons andre Echo-højttaler, men takket være den syv-tommer store touchskærmm kan den også bruges til at afspille videoer, foretage video-telefoni samt vise vejrudsigter, kalenderaftaler og bruges som en digital fotoramme.

Udstyret med kamera

Den nye Ecoh-højttaler er udstyret med et frontkamera med en opløsning på fem megapixel, der gør det muligt at foretage videoopkald via en funktion, som Amazon har døbt Alexa Calling.

Den nye opkalds-funktion vil bliver tilgængelig for alle, der har Amazons Alexa-app installeret på deres smartphones. 

Funktionen kan også anvendes af folk, der har en ældre Echo-højttaler uden skærm og kamera, men her vil det i sagens natur udelukkende blive muligt at foretage lyd-opkald.

Giv udvalgte personer adgang til dit webcam

Opkaldsfunktionen bliver desuden suppleret med en ny feature ved navn Drop-In, som du givetvis bør tænke dig grundigt om, før du giver folk adgang til.

Funktionen giver dig mulighed for at give særligt udvalgte person adgang til at lave opkald direkte til din Amazon højttaler på et hver givent tidspunkt - uden at du først accepterer opkaldet.

I stedet har du 10 sekunder til at afvise opkaldet eller slå webcammet fra, men herefter vil personen, der ringer op automatisk blive stillet direkte igennem til din højttaler og få adgang webcammet.

Koster 1600 kroner i USA

Amerikanske kunder kan allerede nu forudbestille Echo Show, der vi blive leveret den 28. juni og koster 230 dollar, hvilket svarer til lige knap 1600 kroner med den aktuelle dollarkurs.

Amazon leverer dog endnu ikke Echo-højttalerne til kunder i Danmark.

Herunder kan du se Amazons egen lancerings-video for Echo Show: 

Læs også: 
Vil Amazons Echo-højtaler en dag smadre Googles milliard-imperium?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere