Artikel top billede

Foto: Mads Elkjær

Snapchat-aktien styrtdykker efter elendigt regnskab: Kun otte millioner nye brugere på to måneder er stærkt skuffende

Færre brugere end ventet tilslutter sig det populære sociale medie Snapchat. Med kun otte millioner nye brugere siden marts skuffede selskabet voldsomt, og investorerne molestrerede aktien, der faldt omkring 25 procent.

Hver dag skriver flere og flere mennesker kloden rundt sig op til muligheden for at sende korte videoklip til hinanden via den populære app Snapchat. 

Siden marts er otte millioner nye brugere kommet til, men det er lagt færre end forventet. Det skriver The Telegraph.

Reaktionen fra markedet kom da også prompte. Aktien blev barberet med omkring 25 procent af investorerne, der havde forventet andre takter fra det hypede sociale medie.

Læs mere om det her: Snapchat klar til milliard-børsnotering trods gigantiske underskud

Det er kun få måneder siden, at Snapchat gik på børsen.

Forventningerne var derfor også blandede til de første indikationer på, hvordan selskabet nu klarer sig.

Årsagen til den skuffende brugertilgang skal ifølge The Telegraph findes hos rivalen Instagram. Tjenesten har de seneste måneder kopieret mange af Snapchats særpræg.

Det har skabt nervøsitet omkring, hvorvidt Snapchats vil snuble i sin fremfærd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere