Artikel top billede

Der er fart over feltet hos Simcorp, der indtil videre indfrier virksomhedens egne forventninger om vild vækst og udlandseventyr.

Dansk it-gigant vinder terræn i Nordamerika: Omsætningen vokser hastigt

Direktør Klaus Holses plan om tocifrede vækstrater og fremgang på de udenlandske markeder ser ud til at gå, som den skal. Det viser Simcorps regnskab for første kvartal.

Fra domicilet på Islands Brygge kan administrerende direktør hos Simcorp, Klaus Holse, se virksomhedens vækstvision blive til virkelighed.

Simcorps regnskab for første kvartal, der netop er blevet offentliggjort, viser nemlig fremgang hele vejen rundt. 

Omsætningen buldrer frem med hele 19,3 procent, og det vækker tilfredshed på direktionsgangen.  

"Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp. Vi er tilfredse med at kunne sige velkommen til en ny kunde på det vigtige amerikanske marked, og vi er tilfredse med vores øgede forretning med eksisterende kunder," udtaler Klaus Holse i regnskabet. 

Holder kursen

Ved årets udgang udstak Simcorp visionen for 2017. Virksomheden, der leverer software til den finansielle sektor, sigter efter tocifrede vækstrater på mellem 7 til 12 procent og en øget gennemslagskraft på blandt andet det amerikanske marked.

Den strategi ser ud til at lykkes. I årets første tre måneder ligger omsætningsvæksten på 19,3 procent, hvilket flugter fint med planen.

Ligeledes har man i følge regnskabet for første kvartal formået at underskrive en aftale med en ny kunde på det vigtige marked i Nordamerika.

Det er da også medvirkende til, at virksomheden i sit regnskab for første kvartal understreger, at forventningerne til året står ved magt. 

  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere