Artikel top billede

Der er fart over feltet hos Simcorp, der indtil videre indfrier virksomhedens egne forventninger om vild vækst og udlandseventyr.

Dansk it-gigant vinder terræn i Nordamerika: Omsætningen vokser hastigt

Direktør Klaus Holses plan om tocifrede vækstrater og fremgang på de udenlandske markeder ser ud til at gå, som den skal. Det viser Simcorps regnskab for første kvartal.

Fra domicilet på Islands Brygge kan administrerende direktør hos Simcorp, Klaus Holse, se virksomhedens vækstvision blive til virkelighed.

Simcorps regnskab for første kvartal, der netop er blevet offentliggjort, viser nemlig fremgang hele vejen rundt. 

Omsætningen buldrer frem med hele 19,3 procent, og det vækker tilfredshed på direktionsgangen.  

"Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp. Vi er tilfredse med at kunne sige velkommen til en ny kunde på det vigtige amerikanske marked, og vi er tilfredse med vores øgede forretning med eksisterende kunder," udtaler Klaus Holse i regnskabet. 

Holder kursen

Ved årets udgang udstak Simcorp visionen for 2017. Virksomheden, der leverer software til den finansielle sektor, sigter efter tocifrede vækstrater på mellem 7 til 12 procent og en øget gennemslagskraft på blandt andet det amerikanske marked.

Den strategi ser ud til at lykkes. I årets første tre måneder ligger omsætningsvæksten på 19,3 procent, hvilket flugter fint med planen.

Ligeledes har man i følge regnskabet for første kvartal formået at underskrive en aftale med en ny kunde på det vigtige marked i Nordamerika.

Det er da også medvirkende til, at virksomheden i sit regnskab for første kvartal understreger, at forventningerne til året står ved magt. 

  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere