Der er fart over feltet hos Simcorp, der indtil videre indfrier virksomhedens egne forventninger om vild vækst og udlandseventyr.

Dansk it-gigant vinder terræn i Nordamerika: Omsætningen vokser hastigt

Direktør Klaus Holses plan om tocifrede vækstrater og fremgang på de udenlandske markeder ser ud til at gå, som den skal. Det viser Simcorps regnskab for første kvartal.

Fra domicilet på Islands Brygge kan administrerende direktør hos Simcorp, Klaus Holse, se virksomhedens vækstvision blive til virkelighed.

Simcorps regnskab for første kvartal, der netop er blevet offentliggjort, viser nemlig fremgang hele vejen rundt. 

Omsætningen buldrer frem med hele 19,3 procent, og det vækker tilfredshed på direktionsgangen.  

"Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp. Vi er tilfredse med at kunne sige velkommen til en ny kunde på det vigtige amerikanske marked, og vi er tilfredse med vores øgede forretning med eksisterende kunder," udtaler Klaus Holse i regnskabet. 

Holder kursen
Ved årets udgang udstak Simcorp visionen for 2017. Virksomheden, der leverer software til den finansielle sektor, sigter efter tocifrede vækstrater på mellem 7 til 12 procent og en øget gennemslagskraft på blandt andet det amerikanske marked.

Den strategi ser ud til at lykkes. I årets første tre måneder ligger omsætningsvæksten på 19,3 procent, hvilket flugter fint med planen.

Ligeledes har man i følge regnskabet for første kvartal formået at underskrive en aftale med en ny kunde på det vigtige marked i Nordamerika.

Det er da også medvirkende til, at virksomheden i sit regnskab for første kvartal understreger, at forventningerne til året står ved magt. 

  

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.