Artikel top billede

Der er fart over feltet hos Simcorp, der indtil videre indfrier virksomhedens egne forventninger om vild vækst og udlandseventyr.

Dansk it-gigant vinder terræn i Nordamerika: Omsætningen vokser hastigt

Direktør Klaus Holses plan om tocifrede vækstrater og fremgang på de udenlandske markeder ser ud til at gå, som den skal. Det viser Simcorps regnskab for første kvartal.

Fra domicilet på Islands Brygge kan administrerende direktør hos Simcorp, Klaus Holse, se virksomhedens vækstvision blive til virkelighed.

Simcorps regnskab for første kvartal, der netop er blevet offentliggjort, viser nemlig fremgang hele vejen rundt. 

Omsætningen buldrer frem med hele 19,3 procent, og det vækker tilfredshed på direktionsgangen.  

"Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp. Vi er tilfredse med at kunne sige velkommen til en ny kunde på det vigtige amerikanske marked, og vi er tilfredse med vores øgede forretning med eksisterende kunder," udtaler Klaus Holse i regnskabet. 

Holder kursen

Ved årets udgang udstak Simcorp visionen for 2017. Virksomheden, der leverer software til den finansielle sektor, sigter efter tocifrede vækstrater på mellem 7 til 12 procent og en øget gennemslagskraft på blandt andet det amerikanske marked.

Den strategi ser ud til at lykkes. I årets første tre måneder ligger omsætningsvæksten på 19,3 procent, hvilket flugter fint med planen.

Ligeledes har man i følge regnskabet for første kvartal formået at underskrive en aftale med en ny kunde på det vigtige marked i Nordamerika.

Det er da også medvirkende til, at virksomheden i sit regnskab for første kvartal understreger, at forventningerne til året står ved magt. 

  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere